Alla kategorier Fastighetsskötare Jönköping Tranås Pf Pilotti Fastighetsservice AB

Pf Pilotti Fastighetsservice AB

Norrlandsgatan 12, 573 41 Tranås — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Pf Pilotti Fastighetsservice AB

 • X N
  X N skrev om Pf Pilotti Fastighetsservice AB
  Om jag på mindre än två månader fått en riktigt dålig bild av företaget tror jag att det säger allt. Lägenheten är vid en noga inspektion väldigt sliten. Slitaget vill de knappt åtgärda. Endast STORA fel tycker de sig behöva fixa.

  Det är knappt de bemödar sig att sanera balkongen då det ligger en del hundavföring från förra lägenhetsinnehavaren. Efter drygt en månad kommer de med en flaska klorin och en piassavakvast... Man hade väl förväntat sig högtrycksspolning eller städfirma som kan sanera. (Behövs det understrykas att det ännu inte är riktigt rent där ute...)

  Tapeterna är de motvilliga att fixa, trots att hela lägenheten borde omtapetseras. Två rum vill de fixa och det är bara för det är ordentliga tapetskador.

  Fuktskada i köket. Normalt förväntar man sig att någon agerar direkt vid fuktskada. Inte tvillingarna Pilotti.

  Värst är att de har allt i sin ägo. Både fastigheten och skötseln. En fin bolagskoncern med en massa små bolag med olika fastigheter skötta av detta fastighetsservicebolag. De är styrelsemedlemmar/VD för företagen.

  I mitt fall har bostadsbolaget som äger fastigheten gått med nästan 50% vinst de senaste åren. C Pilotti är VD (och fastighetsskötaren). Jag förstår verkligen att de går med vinst när man driver kåken med de dumsnålaste metoder jag skådat.

  Hela verksamheten genomsyras verkligen av plundringskänsla. Plocka de dumma stackarna som hyr på så mycket det går. Nej, flytten går igen innan året är slut.

  Undvik om ni kan!

  P.S. Beklagar att jag inte kunde ge betyget 0, för det är det som de förtjänar. D.S. Läs mer
  gillar detta
 • Anna S
  Anna S skrev om Pf Pilotti Fastighetsservice AB
  Om man som ungdom vill hyra någonstans där det är helt okej att ha en riktig brakfest och spy ner hela trapphuset och kleta snus på väggarna - U GO FOR IT!

  Vill du som ensamstående/barnfamilj eller pensionär ha ett lugnt trevligt boende till en vettig peng? - Välj bort!!

  De ljuger, skiter i att komma, förklarar bort sig och lagar allt när de väl kommer med superlim och silvertejp.

  Betalar du för värme i hyreskontraket? TJI får du när värmen falerar och du står med frost på insidan av rutan. Hela huset hade under 16 grader under flera månaders tid. De fick själva hyra låna eller köpa värmefläktar som de själva fick betala elen för.

  Om ni funderar på att hyra av dem - SNÄLLA hör er för på stan. Vi gjorde det, alldeles för sent. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier