Seriöst företag, med mycket bra service!
Philip Rörmokaren AB
Jag heter Philip Nordström och har arbetat som rörmokare i över 15 år. Det jag uppskattar mest med yrket är variationen, mötet med människor och möjligheten att hitta smarta, hållbara lösningar i varje uppdrag – oavsett om det gäller hem eller arbetsplatser. När du anlitar mig får du en nära och personlig kontakt genom hela...
45 omdömen om Philip Rörmokaren AB
Sedan starten hos Reco 2026
Very good service and price! Satisfied!
När jag ringde Philip lovade han komma om tre timmar för att kolla på stoppet från varmvattenberedaren. Kom inom utlovad tid. Genomförde felsökning och lyckades lösa felet under en timmes arbete. Lysande! Trevligt och positivt bemötande, yrkesskicklighet. Mina förväntningar: Att han skulle lösa problemet och det gjorde han. Sammanfattning: Att han kunde komma samma dag och att han löste felet snabbt och proffsigt. Tjänsten bestod av att få varmvatten från varmvattenberedaren att komma ut i kranarna. Felsökning steg...
Lätt att få tag på - hittade en lucka att fixa vårt trasiga vattenutkast redan samma dag som vi ringde. Trevligt bemötande, snabb och effektiv! Vi kommer definitivt att anlita Philip igen när vi behöver en rörmokare.
Gjorde en bra installation och var flexibel med tider!
Bra och snabbt utfört arbete. Kan rekommenderas.
Philip var hos oss för att byta kommod och sätta upp spegelskåp. Snabb och tillmötesgående kontakt. Jag upplevde Philip som pålitlig och kunnig. Hade absolut anlitat honom igen.
Snabb service, fantastiskt trevlig och bra på att förklara. Rekommenderar verkligen!
Mycket bra och trevlig service !
Trevlig, nogrann, kompetent och snabb
Kom och fixade en vattenkran utomhus fort och bra.
Väldigt bra service, bra pris och mycket proffsigt!
Philip var en yrkeskunnig och trevlig person som jobbade effektivt och professionellt. Han tog bort mitt gamla tvättfat och satte dit ett nytt. Var snyggt och undanplockat när han var klar. Kan med nöje rekommendera honom
Trevlig och professionell . Fick rekommendation att göra ett mindre omfattande jobb än jag från början bad om och en bra förklaring till varför det räckte. Otroligt uppfriskande att hitta en yrkesman som rekommenderar att göra det som behövs, inte det jag bad om. Jag kommer rekommendera Philip till alla som ber om en rekommendation.
Ett mycket bra bemötande och resonemang kring lösningar på uppgiften. Han kom på överenskommen tid och gjorde ett snyggt och prydligt jobb, rent och fint efteråt. Skickade tom en liten filmsnutt på utfört arbete. Kanon helt enkelt! /Nathalie
Väldigt kunnig och serviceinriktad. Fick väldigt bra bemötande och snabb hjälp.
Trevligt bemötande, bra kommunikation snabb hjälp
Lätt att få tag på och lyckades klämma in ett besök som löste mitt problem redan samma dag jag ringde. Det var hydrofortryck och pump som gick för ofta. Förklarade lugnt och pedagogiskt vad han gjorde så att jag (förhoppningsvis🙂) löser det själv nästa gång. Priset var normalt. Kommer anlita igen om det behövs.
Philip var väldigt trevlig, duktig och snabb! Kommer absolut att anlita honom igen när jag väl behöver en rörmokare😊
Professionellt bemötande och snyggt, samt funktionellt utförande!
Gjort ett mycket bra jobb, professionell, alltid lätt att kontakta och kommunicera med och alltid noga med tider och uppföljning när han lovat detta. Kan varmt remomenderas.
Trevlig arbetare och snabb service.
Jag är mycket nöjd med arbetet som utförts hos mig ! Philip har ett väldigt trevligt och professionellt bemötande,vilket gjorde hela processen smidig och trygg. Han är pålitlig,håller vad han lovar och levererar ett arbete av hög kvalite. Hos mig har han bytt ut både luft-vatten värmepump och panna , samt installerat badrumsblandare med dusch. Dessutom har han installerat två vattenlås med silkorg i diskhon , rören under skåpet bytte han ut och placera långt in i skåpet så fick större plats. Allt han gjort är noggrant utfört...
Philip installerade LK's vattenläckage-detektorer samt två diskbänksblandare. Utförandet är mycket proffsigt gjort och han kan varmt rekommenderas.
Kom på utsatt tid och löste uppgiften snabbt och effektivt.
Vi anlitade Philip Rörmokaren i samband med vår badrumsrenovering och är supernöjda. De gamla rören togs bort och ersattes med nya, och Philip kopplade in toalett, dusch och handfat. Han monterade även badrumsmöblerna och duschväggarna. Allt gick smidigt, jobbet blev snyggt gjort och kommunikationen var enkel hela vägen. Väldigt trevlig att ha att göra med och man märker att han kan sitt jobb. Kan varmt rekommendera Philip 👍
Tack för de superfina orden, det värmer mycket att ni tog av er tid och skrev några rader. Gott att ni är nöjda med ert badrum. Kommer bli sköna duschar i det fina badrummet. Tack återigen! Mvh Philip
Toppen kille! Fint utfört jobb och mycket hjälpsam. Kan rekommendera!
Tack för det fina omdömet och så kul att du är nöjd med jobbet! Ha det gott. Mvh Philip
Positiv upplevelse när det krisar med vattenläckage. Snabb korrekt.
Tack för det fina omdömet! Hör av er om ni behöver mer hjälp. Mvh Philip
Kom i tid Trevlig Utförde det som behövdes göras Hör av mig igen om jag behöver hans hjälp
Tack för omdömet Ingegerd! Det uppskattar jag verkligen! Mvh Philip
Noggrann, lyhörd för våra önskemål och duktig.
Tack, det blir jag glad av att höra. Uppskattar att ni tog er tid att skriva några rader. Ni är välkomna att höra av er vid framtida projekt! Mvh Philip
Fint bemötande och bra service från Philip.
Tack för omdömet! Det uppskattar jag. Mvh Philip
seriösa, kunniga och pålitliga. betyder dessa värde någonting för dig då är detta VVS företaget att vända dig till, precis som jag har gjort ett antal gånger, för olika projekt, med fantastiska resultat.
Tack Adrian! Tack för de fina orden, det betyder mycket. Mvh Philip
Trevlig, engagerad, kompetent.
Tack Johan! Uppskattar att ni tog er tid att skriva några rader. Mvh Philip
Gjorde ett bra jobb, lätt att kommunicera med och smidig med tider!
Tack Simon! Bra att det gick att lösa hos er, ni är välkomna att höra av er vid framtida vvs-relaterade jobb. Mvh Philip
Punktlig, trevlig, bra utfört arbete och skäligt pris. Bara lovord från mig!
Tack, det var väldigt fint skrivet. Uppskattar att ni tog er tid att skriva några ord! Gott att ni är nöjda med jobbet. Mvh Philip
Kunnig. Snabb åtgärd av min skada. Trevligt bemötande. Pålitlig.
Tack för omdömet Rigmor! Det uppskattar jag verkligen. Mvh Philip
Philip har hjälpt till med både tips och ingrepp med vvs. Uppfattat honom som sakkunnig och väl bemött i sitt yrke och som person. Kan rekommendera att anlita eller höra av sig om man har någon fundering.
Tack för det fina omdömet, det är bara att ringa eller maila när det behövs mer hjälp med vvs! Mvh Philip
Vi är supernöjda med Philip! Enkel att ha o göra med, superservice även mycket trevlig. Har alltid en lösning på problemet, rekommenderar STARKT
Kan bara säga detsamma. Det är otroligt trevligt att samarbeta och ser fram emot kommande projekt! Tack för det fina omdömet! Mvh Philip
En punktlig och kunnig kille som jag varmt rekommenderar till alla!
Tack för de fina orden! Uppskattas mycket! Mvh Philip
Philip är proffsig och fantastisk serviceinriktad. Vi fick hjälp med byte av kökskran och hjälp med badkarskranen. Han klämde in oss även att han hade fullt upp, och räddade oss från att bli utan vatten under helgen. Rekommenderas varmt.
Tack Mirka för det fina omdömet. Det är bara att ringa om ni behöver hjälp med något annat i framtiden. Mvh Philip
Rekommenderar varmt Philip Rörmokaren AB Vi fick problem med en vattenläcka en Lördag och jag Googlade runt efter någon som kunde hjälpa oss, fick tag på Philip och 1 timme senare var han hos oss och fixade problemet , helt fantastiskt bra jobbat och en super trevlig kille Häls Reijo Onsala
Tack för de otroligt fina orden! Varmt välkomna att höra av er om det är något annat ni behöver. Mvh Philip
Snabb service, trevlig kille. Proffsigt arbete.
Tack så mycket, det blev ju bra med vattenkranen hos er. Mvh Philip
Vår snickare rekommenderade oss att anlita Philip i samband med att vi renoverade köket. Jag är väldigt nöjd både med jobbet han utförde, priset och hur han var att kommunicera med.
Härligt att ni är nöjda med jobbet och ert kök! Tack för de fina orden. Mvh Philip
Philip Rörmokaren från Lindome löste vårt arbete helt perfekt, planering. Punktlig och noggrann. Ordnade fram en duktig snickare som även han skötte allt perfekt. Kan inte annat än rekommendera detta företag. Kostnad inom angivna ramar. Förstklassig!
Vad kul att ni är nöjda med jobbet, det blev riktigt bra med brunnarna! Mvh Philip
Mycket punktlig o kunnig o gör ett bra jobb. Mvh Amir
Tack för de fina ordet och ert omdöme! Mvh Philip