Plåtkompaniet Norling AB

Verkstadsgatan 10, 753 23 Uppsala — Visa karta

5.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Plåtkompaniet Norling AB

 • Reco tipsar!
  Briljant Tak & Bygg Stockholm AB
  4.8 / 5 i betyg — 57 omdömen
  Badge2020
  "Vi begärde in offerter för byte av takbeläggning. Vi fick snabb respons från Briljant Bygg. Trevligt bemötande och genomarbetad offert. Eft"
 • Ralf L

  2018-11-30

  Spontant omdöme
  Ralf L skrev om Plåtkompaniet Norling AB
  Jag kontaktade Plåtkompaniet för att se om de kunde hjälpa oss med att skapa en måttanpassad specialtillverkad plåt för montering i vårt uterum. Jag hade inga höga förhoppningar eftersom det är ett relativt litet jobb.

  Jag fick ett extremt bra bemötande, en av deras medarbetare besökte oss några dagar efter första kontakt och tog mått samtidigt som han föreslog några riktigt smarta lösningar som vi inte hade tänkt på. Kort därefter var plåten tillverkad och idag när jag skulle hämta den insåg jag att jag inte får in den i min bil. En av deras medarbetare sa direkt, "det här fixar jag" och hjälpte mig med transport hem i en av deras transportbilar.

  Jag känner mig bortskämd med deras suveräna service och rekommenderar detta företag starkt till alla som är i behov av stora som små plåtjobb. Läs mer
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco