Alla kategorier Radio Västra Götaland Mariestad Positive Arne Norlander

Positive Arne Norlander

Hammarsmedsgatan 3, 542 35 Mariestad — Visa karta

4.0 i betyg av 5 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Positive Arne Norlander

 • Jonas G
  Jonas G skrev om Positive Arne Norlander
  Butik som lever på bra service, kunskap och kvalitét !
  gillar detta
 • Christer W
  Christer W skrev om Positive Arne Norlander
  Här har vi butiken med känsla, aldrig några problem, kan mycket om alla produkter och är mycket hjälpsamma. Även om de har lite högre priser än de stora kedjorna är det värt priset för den service man får.
  gillar detta
 • Nils L
  Nils L skrev om Positive Arne Norlander
  En jättelada med elektronik "mitt" ute i ingenstans i Mariestad. Tycker de har ett stort sortiment jämfört med giganterna i grannstaden. Har alltid saker på lager om man åker på annonsen - inte vanligt! Mycket kunnig och trevlig personal. Löser det mesta utan att ifrågasätta allting. Rekommenderas skarpt!
  gillar detta
 • Mattias R
  Mattias R skrev om Positive Arne Norlander
  Ett företag i den "svåra sektorn" radio & tv. Här handlar det mest om lägsta pris nuförtiden. Kunskap och service har ofta lagts åt sidan för att kunna hålla ett lågt pris (eller för att tjäna mer pengar...vad vet jag..). Hos Norlanders är dom oftast inte billigast men...DOM VET JU VAD DOM PRATAR OM!!! De gånger jag handlat här har dom pejlat läget hur jag tänkt använda mitt inköp och sedan rekommenderar dom något som kan passa....eller något som jag inte tänkt på att ta hänsyn till. Jag har alltid varit helnöjd med mina inköp här.
  gillar detta
 • Kajsa G
  Kajsa G skrev om Positive Arne Norlander
  Affären ligger utanför Mariestad, tråkigt utseende och inte allt du kan hitta i elektronikens värld. Trots dessa brister som tyvärr sänker betyget till en fyra, så är det den absolut bästa elektronikaffären jag har handlat på. Deras personal är guld värd och den stora anledningen till att jag handlar där. Personalen är väldigt kunniga och förklara på ett lätt sätt för den som inte begriper det ”elektroniska” språket. Det känns som om de får en uppfattning av vad man söker och gör sitt bästa för att man ska bli så nöjd som möjligt som kund.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hammarsmedsgatan 3, 542 35 Mariestad
Kategorier