Alla kategorier Övrigt Stockholms län Stockholm Södermalm Prevent-Arbetsmiljö i Samv Sv Näringsliv,lo&ptk

Prevent-Arbetsmiljö i Samv Sv Näringsliv,lo&ptk

Södermalmsallén 36, 118 28 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Prevent arbetsmiljö i samverkan - Svenskt Näringsliv, LO & PTK. Vi erbjuder allt inom arbetsmiljö arbetsmiljöutbildning skyddsombud Arbetsliv arbetsrätt

Läs vad 1 kund tycker om Prevent-Arbetsmiljö i Samv Sv Näringsliv,lo&ptk

 • Lisa L
  Lisa L skrev om Prevent-Arbetsmiljö i Samv Sv Näringsliv,lo&ptk
  OBS, MYCKET VIKTIG INFORMATION OM PREVENT!

  2011 sade en 60-årig kvinna upp sig från Prevent där hon hade arbetat i hela sitt liv för att en 30-årig kvinna som bara arbetat där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell narkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige son där på en oerhörd nivå i flera år. Den nya VD:n sen endast två år- Maria Schönefeld - och även tjejens egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte till och med lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

  Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i över 40 år och varit anställd längst av alla och hade bara några år kvar till pensionen.

  Sonen var lätt förståndshandikappad, hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda ställe där han inte hade upplevt att folk varit elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på henne där ända sen han var liten.

  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n att veta något om med motiveringen att hon varken hade träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

  Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från www.prevent.se på Ringvägen 100 i Stockholm och dess ledning! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier