Jag hade en fantastisk upplevelse på Prima trafikskola. Riktigt härligt gäng trafiklärare som är stöttande genom hela vägen och vill elevernas bästa. Jag fick äran att köra med bästa Carro- en otroligt snäll och pedagogisk lärare som lärde mig allt från grunden och hjälpte mig att ta körkortet på första försöket. Fick även stor hjälp med planering av lektioner och svar på frågor tack vare fina Rose och Alexandra i receptionen. Stort tack! Kan varmt rekommendera Prima trafikskola
Prima Trafikskola i Norrköping
Välkommen till Prima Trafikskola! På Nygatan 31 i centrala Norrköping hittar du Prima Trafikskola. I våra trevliga lokaler finns alltid kompetent personal som guidar dig på vägen mot ett liv med körkort. Vi vill ge alla chansen att kunna ta körkort på ett lätt och smidigt sätt men utan att tumma på säkerheten. Oavsett vilka...
465 omdömen om Prima Trafikskola i Norrköping
Sedan starten hos Reco 2019
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsam personal, allt från planering till ombokning av lektioner. Läraren Farre var pedagogisk och engagerad och väldigt trevlig. Fick bra tips och bra planering som hjälpte mig att klara körkortet. Det var alltid en go känsla i bilen och att göra fel var helt okej, vilket gjorde mig tryggare. Väldigt bra körskola!
Jag kunde inte varit mer tacksam och nöjd över min tid hos Prima. Det är en fantastisk skola med trevliga, roliga och framförallt engagerade lärare. Vill rikta ett stort tack till min trafiklärare Amir, som hjälpte och stöttade mig hela vägen till körkortet genom att anpassa varje lektion efter vad jag behövde för att utvecklas. Tackar även underbara Rose i receptionen som alltid var så hjälpsam med planering och bokning av lektioner men även för det fina stödet och positiva energin längs vägen. Rekommenderar verkligen Prima för alla som vill ta körkort!
Bästa trafikskolan jag har gått på bra lärare trevligt bemötande samt jätte rolig resa man har haft hela vägen till körkortet skulle rekommendera andra eran fantastiska trafikskola Med vänliga hälsningar Iliam Tomas
Mycket trevligt personal, hjälper till längs vägen.
Alla va väldigt trevliga och hjälpsamma. 12/10 upplevelse
Rekommenderar starkt intensivkurs på Prima! Från att knappt ha suttit bakom ratten till körkort 2 roliga veckor senare, stort tack till de otroliga lärarna Louise & Amir!
Om ni funderar på att ta erat körkort så rekommenderar jag Prima. Jag fick en rekommendation om dom så jag bokade en intensivkurs. Mitt första samtal var med Rose som redan då dämpade mina nerver och fick mig att se fram emot kursen. Jag körde med Noa, från att jobba med koppling på en parkering, till uppkörningen 10 dagar senare. (Godkänt). Noa hade mycket tålamod och kunde förstå vad jag menade trots att jag sa något annat, eller blandade ihop vissa små saker. Vilket uppskattades enormt när man är så fokuserad på allt...
Jag fick mitt CE-kort i bara en och en halv vecka, och det var tack vare insatserna från professionell personal på Prima, utöver den jag kände från mitt första möte med dem tills jag fick mitt godkända körprov med fullständig lätthet. Tack, Prima.
Åkte från Göteborg på en intensivkurs för B-Körkort, klarade det fint tack vare den kunniga och professionella personalen! Fräscha lokaler och bilar 🚗 Extra stort tack till Carro!
Sååååå bra!!! Tog körkortet på 10 dagar med Messi, riktig stjärna är han. Alla på skolan var sjukt trevliga och de i receptionen var hjälpsamma att byta tider osv. 5/5 alla dagar i veckan, så nöjd och stort tack att ni hjälpte mig att skaffa KÖRKORT!!! //Olle
Hello!! Vill säga världens största tack till Ninos, du är en underbar person som vill det absolut bästa föra dina elever. Tack för du lärde mig allt om lastbilen, du är VÄRLDSBÄST🔥 Massa tack och på återseende från Engla
Jag är så tacksam för all hjälp jag har fått från er! Ni har varit så snälla, professionella och stöttande hela vägen till körkortet. Rekommenderar verkligen denna trafikskola!❤️
Bra service från kontoret avseende få ihop tider för körlektioner på ett smidigt sätt. Mycket bra pedagogik av körledare Mathias H.
Jag hade toppenlärare och det bästa var att jag inte höll på och byta en massa, utan höll mig till en eller två som man fick en bra relation med. Något jag inte uppskattade var hotellet, eller att det framställdes vara ett vandrarhem med fungerande kök när det verkligen inte var det. Man hade förberett sig på att kunna laga mat och hålla nere kostnaderna men det stämde ju inte. På toaletterna var det svartmögel och allt kändes generellt sunkigt. Rummen kändes inte riktigt fräscha och de rengjordes aldrig. Personalen var...
Otroligt professionella. Bra pris och väldigt pedagogiska lärare. Bra app. Avklarad intevsivkurs på första försöket
Jag blev bemött på ett väldigt professionellt, vänligt och respektfullt sätt av Prima Trafikskola. Redan från första kontakten kände jag mig välkommen och trygg, och personalen var alltid hjälpsam och tydlig i sin kommunikation. Mina förväntningar var att få en seriös och pedagogisk utbildning där jag kunde utvecklas i min egen takt, och de levde verkligen upp till detta. Särskilt min trafiklärare Farre överträffade mina förväntningar – han var otroligt pedagogisk, tålmodig och skapade en avslappnad atmosfär som gjorde det...
Bästa trafikskolan!!! Tog intensivkurs i 2veckor. Trodde aldrig jag skulle klara det!, tack vare alla som är så snälla!! framför allt till min körlärare Caroline!! Världens bästa lärare!!! Nu har jag körkortet 🥰
Hela resan till körkort har känts bra och trygg, tack vare Prima och Matias har körkortet inte känns som något jobbigt, utan jag har sätt fram emot varje körlektion som har varit roligt och trygg varje gång, och körkortet ni mitt
Jättenöjd med min intensivkurs. Väldigt trevlig personal och jättepedagogiska och duktiga lärare! Stort tack till Noa och Prima som hjälpte mig med körkortet
Prima trafikskola är riktigt bra!!! Till att börja med fick jag superbra hjälp av Rose när jag bokade min intensivkurs och hon höll mig uppdaterad. SACCO- bästa trafikläraren! Riktigt bra upplägg på lektioner och man lär sig så mycket! Hade aldrig kört bil i hela mitt liv och lyckades få körkort på 2 veckor! Allt tack vare prima trafikskola och Sacco. Tack för all hjälp! Ni är bäst! // Linn <3
Mycket bra skola! Jag var där för att ta C kort och fick bra hjälp. Även om man kommer från en mindre stad så är Norrköping ingen skrämmande ”trafik miljö” Ninos är en fantastisk lärare. Hans kunskaper imponerar och man känner hans driv. Jag rekommenderar Prima Trafikskola.
Här tog jag mitt Ckort. Hade bästa Ninos som min lärare. Han lärde ut på väldig proffsigt sätt, lugn och sansad. Man märker att han verkligen brinner för de här, att lära ut, att se sina elever lyckas och är med hela vägen in i målet! Tack Prima och Ninos för att jag fick ha dig som min lärare. Jag hoppas vi ses snart igen när jag tar mitt CE kort i framtiden!
Bästa trafikskolan, och Mathias är bästa läraren 🙏
Jag är väldigt nöjd med Prima trafikskola och tacksam för att jag fick den bästa lärare Sacco. Utan dig hade jag inte klarat mig ☺️ Undervisningen var tydlig, lugn och professionell. Jag kände mig trygg och lärde mig mycket.
Stort tack till den bästa körskolan och bästa trafikläraren Farre! Proffesionellt bemötande från första besök till uppkörning, rekommenderar starkt.
bästa trafikskolan i Norrköping
Toppen utbildning! Högsta betyg på lärare, lokaler, bilarna!
Personalen var så himla trevliga. Både på halkbanan och på själva trafikskolan. Jag hade en suverän upplevelse hos prima, jag kan inte tacka prima nog.
Fantastisk trafikskola! Läraren var tydlig och stöttande, och jag utvecklades mycket på kort tid. Jag kände mig trygg bakom ratten och väl förberedd inför körprovet. Tack för allt! ❤️❤️
Jättebra trafikskola, pedagogiska lärare och trevlig personal. Stort tack till Carro och Mathias som lärt upp mig på precis rätt sätt så jag lyckades med uppkörningen!
Riktigt bra körskola rekommenderar er till alla :)
Tack för dessa två veckor, ni har verkligen varit fantastiska! Ett otroligt bemötande, ett grymt team och en härlig stämning rakt igenom. Ni är verkligen prima! Ett extra stort tack till Mathias som har kämpat så hårt, ditt tålamod och engagemang har varit guld värt!
Otroligt snällt och proffsigt team som ser till att man lyckas med bästa förutsättningarna.
Fantastisk trafikskola - pedagogiska, strukturerade och stöttande. Om jag kunde ge ett ännu högre betyg så hade jag gjort det. Körde mestadels med Mathias (extremt bra lärare) - men även Amir, Louise, Sacco, Messi och Caroline - alla är toppen! Stort tack till er alla (inklusive Rose och Alex - sista minuten peppandet gjorde skillnad) - rekommenderar Prima starkt.
Otroligt omhändertagande och bra!
Välkomnande och hjälpsam personal och kunniga trafiklärare. Lite krångligt ibland med ombokning av lektioner, men resultatet är här. Fick mitt körkort efter intensivkursen. Vill tacka er alla som jobbar där, men särskilt Sacco och Rose!
Prima Trafikskola har det där lilla extra som gör att de utmärker sig bland trafikskolor. 💚 Inte nog med att de har erfarna, duktiga och engagerade trafiklärare 🌟, en egen halkbana för riskutbildningarna, säkra och moderna Volvobilar, samt en mycket prisvärd intensivutbildning à två veckor (i vilken boende i Norrköping ingår) utan de har även en pärla till receptionist som trollar med tider och bokningar utifrån ens önskemål och behov (tack Rose! 🌹) samt väldigt mysiga och fräscha centralt belägna lokaler där man gärna...
Jag fick mitt körkort på bara två veckor med hjälp av Prima Trafikskola på intensivkursen. Alla som jobbade där var extremt snälla och förstående. Tusen tack till alla där, ni alla är guldvärda!
Mycket trevlig personal med gott bemötande ❤️
Bra. Mestadels bra lärare. Lektionerna var lärorika och lärarna gav mig precis det ja skulle behöva kunna för att klara körprovet.
Jag hade inga förväntningar men allt funkade och flöt på. Bilskollärarna är lugna och står alltid till hjälp.
Prima är en mycket fin trafikskola med kompetenta medarbetare.
Jag fick en väldigt bra upplevelse från prima! Har haft jätte bra lärar, som förklarar och lär ut jättebra :) Tack så jättemycket för all hjälp fram till uppkörningen
Tog mitt körkort på två veckor tack vare prima trafikskola. Skulle vilja ge ett extra tack till Messi, som tog mig igenom hela resan och var anledningen till att jag klarade min uppkörning. Tack så mycket!
Tog körkortet första försöket med hjälp av Farre och andra på prima trafikskola och är väldigt nöjd. Lugna och trygga körlärare som ställer höga krav på dig för att ge dig största chansen att lyckas på körprovet.
Bra bemötande, bra lektioner. De har koll på vad du behöver jobba på. Rekommenderar starkt att boka in lektioner här. Körde mycket med Mathias H, rekommenderar honom som lärare!!
Bästa skolan!! Jag fick sån trygghet i min körning och jag lärde mig otroligt mycket.
Professionellt och smidigt bemötande. Lätt att boka/avboka lektioner. Uppskattade alla körlärare som jag hade, men Messi var absolut den som jag lärde mig bäst av.
Min handledare var bra och stärkte mig i mitt körande så att jag skulle kunna känna mig självsäker i mitt körande