Vi använde Proffskonstruktion AB för fasadbyte från tegel till slät puts. Vilket gäng! Otroligt angelägna om att göra sitt jobb från början till slut. Mycket bra kommunikation och pålitliga. Jobbet genomfördes inom förväntad tid utan att slarv. Samarbetet fungerade väl och de var mycket noga med att tillmötes gå våra önskemål. Rekommenderar de starkt och vill gärna använda de vid nya projekt!
Proffskonstruktion Stockholm AB
Proffskonstruktion Stockholm AB erbjuder högkvalitativa byggtjänster för både privatpersoner och företag. Vi har bred erfarenhet samt expertis inom en rad olika områden, och vi utför både små och stora projekt. Vi har hantverkare kunniga inom snickeri, målning, armering, plattsättning och markarbeten som kan skräddarsy lösningar...
16 omdömen om Proffskonstruktion Stockholm AB
Vi anlitade Proffskonstruktion Stockholm för att måla om vårt hus och är väldigt nöjda med slutresultatet 👍
Snabba svara, snabba möte och genomgång av arbete. Snabba anbud på arbetet och viktigaste av allt var ju pris. Sist men inte minst var ju korta väntetid. Super nöjd med deras service och betongen blev super fin.
Jag tog hjälp av Proffskonstruktion Stockholm AB för att göra arbete med stenläggning, altan och bygge av entrétrappa till mitt hus, ett projekt som tog ca 6 veckor. Till att börja med så gav dom ett bra intryck redan i försäljningsfasen, där det var tydligt att dom hade "varit med förut", ställde rätt frågor kring mitt projekt och gav helt enkelt att gott första intryck. Under arbetets gång så blev det tydligt att dom har en stark yrkesstolthet, vilket också visade sig tydligt i resultatet. Resultatet skulle bli bra och...
Anlitade Proffskonstruktion för panelbyte på fasad. Dom kom på utsatt tid och jobbade på bra. Jag är nöjd med resultatet och kommer anlita dom igen vid behov. Låg bra i pris jämfört med andra offerter.
Bra kommunikation och trevliga rakt igenom. Arbetet utfördes på utsatt tid till ett bra resultat. Mycket nöjd.
Mycket professionell arbete snabbt och bra mottagande
Proffskonstruktion har byggt oss en ny altan på 30 kvm. De gjorde ett mycket bra job i rimligt tid och till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är mycket nöjda med det hela.
Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
Vi anlitade Proffskonstruktion för bygge av trapp, terass och pergola. Byggarna jobbade hängivet för att hålla tid och prisoffert, samtidigt som de var väldigt lyhörda för våra önskemål. Vi blev mycket nöjda med resultatet och kan rekommendera.
Utförde fasadmålning hos oss i Täby. Kom på utsatt tid och gjorde ett fint jobb. Rekommenderas!
Proffskonstruktion AB har ett professionellt bemötande och arbetar med hög kvalitet, men är ändå flexibla och anpassade sig till mina olika önskemål. Uppdraget var att bygga ett 30 m långt staket på plats. Bygga två specialgrindar samt att laga och måla en putsad väggyta. Dessutom höll de det datum för färdigställande vi kommit överens om! Det är man ju annars inte riktigt van vid när gäller byggjobb. Full poäng!
Väldigt nöjd med Proffskonstruktions arbete. De renoverade mitt badrum som hade en stor vattenskada. Tog hand om avfallet efter arbetet. Riktigt klok kille som hittade ett annat fel och tog hand om den. Är nöjd med både kommunikationen och bemötandet. Jag kommer definitivt att kontakta Proffskonstruktion igen.
Enkla att ha att göra med och med bra resultat till ett konkurrensmässigt pris. Arbetet gällde plåtbeklädnad av skorstenar till bostadsrättsförening.
Vi blev väldigt trevligt och professionellt bemötta av Proffskonstruktion Stockholm AB från första kontakten till färdigt arbete. Vi hade höga förväntningar på både kvalitet och utförande, och företaget levde verkligen upp till dem. De höll tidsplanen, arbetade noggrant och levererade ett stabilt och snyggt staket som överträffade våra förväntningar. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med hela upplevelsen. Vi anlitade Proffskonstruktion Stockholm AB för att bygga ett nytt staket på vår baksida, och resultatet blev...
Snabb offert med bra pris och genomförde träfasadmålning på bostadshus och flera uthus. Enkla att kommunicera med och fint arbete utfört på utsatt tid. Kan varmt rekommendera.