Profileriet AB

Profileriet AB

www.profileriet.se
  • Badge2026

Profileriet är Västerås största aktör på profilreklam, men har känslan av det lilla och gemytliga företaget där man vill hänga bara för den härliga stämningen. Vi levererar profilprodukter, profilkläder, arbetskläder, events och framförallt en genomtänkt idé i kombination till dessa produkter. Vårt mål är att vara er nya kollega...

29 omdömen om Profileriet AB

Sedan starten hos Reco 2026

Natali R
Skrev om Profileriet AB

Mattias är fantastisk! Han lyssnar, tillgodoser alla behov och möter upp och kommer med tankar och förslag för att möta behovet jag efterfrågat! Fantastisk! De förväntningar jag hade möttes upp och blev så mycket bättre än vad jag tänkt. Så jag och min arbetsplats är super nöjda och kommer garanterat att använda oss av er igen när behovet uppstår!

Lena T
Skrev om Profileriet AB

Väldigt trevligt bemötande och vi är så nöjda med kläderna. Trycket blev precis som vi ville.

Jenny L
Skrev om Profileriet AB

Jättebra säljare och engagerad. Allt funkade bra från beställning till leverans. Köpte påsklämmor att dela ut på flygdagar, mässor m.m

Daniel D
Skrev om Profileriet AB

Bra personal, bra sortiment, fixar det mesta

Catarina T
Skrev om Profileriet AB

Ordnade med ett spektakulärt första spadtag till oss. Löser en bra helhet och har även tidigare hjälp mig med matleverans vid ett annat kundevent. Lyhörda och levererar det jag som kund vill ha och är smidiga att jobba med.

Elin H
Skrev om Profileriet AB

Helt fantastiska men sen tror jag det växte fort då upplevde jag slarvfel och order som blev bortglömd. Bemötandet har varit bra hela tiden.

Master A
Skrev om Profileriet AB

Fantastisk service, alltid bra kvalitet på alla produkter vi beställt och snabba leveranser.

Kenth O

Proffsigt bemötande. Kände sej sedd

Vivaldi A
Skrev om Profileriet AB

Proffs på det dom gör och erbjuder

Cavab A
Skrev om Profileriet AB

Hög kvalité och otrolig service!

Dan Roger Alexander B

Grymt bra. Snabb lev. Bra service.

Profileriet AB gillar detta
Svar från Profileriet AB

Tack snälla för det fina omdömet! Välkommen in igen, vi ser fram emot att se dig hos oss snart! //Mathias

Daniel W
Skrev om Profileriet AB

Trevligt och professionellt bemötande ifrån första kontakt till slutleverans, kan rekommendera Profileriet till 100%!

Tack Daniel, du är 100% välkommen in igen! //Mathias

Daniel W
Skrev om Profileriet AB

Kanonställe! Bäst på profilkläder! Får alltid det bästa bemötandet när man kommer in i butiken!

Tack Daniel för det fina omdömet! Vi ses framöver! /Mathias

Bengt E
Skrev om Profileriet AB

Trevligt bemötande och kunnig personal. Första gången jag handlade hos er, kommer nog bli fler…

Du är alltid välkommen Bengt! Vi står i givakt för att hjälpa dig! //Mathias

Jenny
Skrev om Profileriet AB

Bra och snabbt bemötande. Köpte jackor med snabb leverans.

Svar från Profileriet AB

Kul att du är nöjd Jenny, välkommen tillbaka till oss! //Mathias

Kj A
Skrev om Profileriet AB

Smidigt, väldigt trevligt, familjärt.

Svar från Profileriet AB

Familjärt, viktigt ord, då har vi lyckats! Tack för ditt fina betyg! //Mathias

Thomas M
Skrev om Profileriet AB

Stort sortiment. Snabba. Toppservice. Trevliga. Hittar alltid lösningar.

Svar från Profileriet AB

Lösningsorientering är en styrka vi hela tiden vill utveckla, så kom gärna in igen och låt oss utmanas! Tack för dina fina ord Thomas! //Mathias

Magnus Joel B
Skrev om Profileriet AB

Bästa personalen! Dom är lyhörda och levererar alltid toppkvalitet Dom behövs för oss som behöver ha profilgrejer

Svar från Profileriet AB

Att se oss som ett behov, det gillar vi! Tack snälla för dina fina ord! //Mathias

Jeanette J
Skrev om Profileriet AB

Proffsiga, trevliga och väldigt kunniga. Rekommenderar verkligen!!

Svar från Profileriet AB

Tack för din rekommendation Jeanette, kul att du är nöjd med upplevelsen hos oss! //Mathias

Junos K
Skrev om Profileriet AB

Trevlig personal som alltid hittar lösningar.

Svar från Profileriet AB

Vi tackar ödmjukast för omdömet! /Mathias

Fordonsgruppen A
Skrev om Profileriet AB

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi är riktigt nöjda med Profilieriet. Snabb och smidig service, hög kvalitet på både kläder och tryck samt leverans enligt plan. Väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Svar från Profileriet AB

Tack snälla ni för dom fina orden! Nu ska vi gå och sträcka på oss hela dagen! //Mathias

JON L
Skrev om Profileriet AB

Riktigt bra service och bra produkter.

Tack snälla Jon för dom fina orden! Kom gärna in snart igen. //Mathias

Viktor D
Skrev om Profileriet AB

Varje gång jag har haft med Profileriet att göra har det fungerat felfritt med kanonservice från gänget på plats!

Tack Viktor, härligt omdöme att läsa! //Mathias

Irsta S
Skrev om Profileriet AB

Profileriet är väldigt duktiga på de dom gör och man får väldigt bra hjälp. Dom har de mesta som man behöver. Väldigt trevlig personal.

Svar från Profileriet AB

Skönt att vi når ut på bästa sätt till er, vi ser fram emot att få göra mer tillsammans med er! //Mathias

Ewa R
Skrev om Profileriet AB

Bra produkter och super trevlig personal men tyvärr så får man påminna för att få sina produkter, de verkar ”glömma” bort beställningarna man gjort. Deras fakturering är totalkaos.

Svar från Profileriet AB

Hej Ewa, Tack för dina inputs, jag skulle gärna vilja veta vad du uppfattar som totalkaos med faktureringen, ser gärna över utmaningen för att du ska få en bättre upplevelse! //Mathias, Försäljningschef Profileriet

Masiel A
Skrev om Profileriet AB

Vi är otroligt nöjda! Alltid service i världsklass och med ett leeende på läpparna :)

Svar från Profileriet AB

Vi gillar att ha kul på jobbet, så leendet kommer automatiskt! Välkommen in snart igen! //Mathias

Stena A

Professionellt servide med glädje

Svar från Profileriet AB

Tack snälla för fina ord! /Mathias

Natan B
Skrev om Profileriet AB

Grabbarna på plats visar alltid ett intresse och har alltid något att erbjuda. Dom finns nära kund och behjälpliga i typ allt man behöver. Vi använder Profileriet mestadels för kläder, men de har hjälpt oss med annat också. som tex städmaterial, verktyg, skydd för olika ändamål med mera...

Bästa Natan, Tack för fina ord och ett fint omdöme! Vi ses snart igen! /Mathias

Onlywhite A
Skrev om Profileriet AB

Jag blev bemött på ett väldigt professionellt och trevligt sätt av Profileriet. Kontakten har varit smidig hela vägen, och de är både tillgängliga och snabba på att återkoppla vid frågor eller ändringar. Extra plus till Mattias som verkligen är en riktig stjärna i deras team, alltid hjälpsam, lösningsorienterad och engagerad. Våra förväntningar var att få hög kvalitet på produkterna samt en enkel och effektiv process, och de levde definitivt upp till det. Leveranserna har hållit tidsramarna och slutresultatet har motsvarat...

Svar från Profileriet AB

Tack snälla Tobias för det fina omdömet! Att du är nöjd är vår högsta prioritet och vi är glada att ha uppnått vårt mål! Hoppas vi får se dig hos oss snart igen. //Mathias