Proload AB

Proload AB

proload.se
  • BadgeThreeYears
Call 070-770 48 71 Share

Vi på Proload AB erbjuder stressfri och miljövänlig hämtning, bortforsling eller flyttning av dina ägodelar. Vi tar även hand om återvinning av ditt avfall eller återanvänder de föremål som samlats in för att främja en mer miljövänlig framtid. Oavsett behov ser vi till att förenkla processen för dig! Vi erbjuder bland annat...

340 omdömen om Proload AB

Sedan starten hos Reco 2024

Agnetha C
Wrote about Proload AB

Allt fungerade perfekt från telefonsamtal till bortforsling.

Aleksandra I
Wrote about Proload AB

Toppklass!! Andra gången jag använder Proload. Proffsigt bemötande och snabb inbokning av ägaren Mohannad. Hans killar bar bort min gamla dubbelsäng på 10 minuter! Rekommenderar starkt Proload! Jag kommer bara att anlita dem framöver, för liknande uppdrag 🙏

Matilda C
Wrote about Proload AB

Jättebra, bra pris, super effektiva och bra resultat

Camilla Å
Wrote about Proload AB

Vänliga, effektiva och till ett bra pris! Rekommenderar!

Jan F
Wrote about Proload AB

Snabb offert och professionellt bemötande. Bra utfört uppdrag.

Region S
Wrote about Proload AB

Jag missade tyvärr att kolla upp om ni har kollektivavtal, vilket är absolut väsentligt för tjänsten. Men det fungerade alldeles utmärkt och jag är väldigt nöjd.

Per-Ola N
Wrote about Proload AB

Var tyvärr lite tveksam vid första konyskt eftersom jag hade svårt förstå er medarbetare i början pga språkförbistring. Men ol

Nail R
Wrote about Proload AB

Snabbt smidigt och bra service!

Zoltán S
Wrote about Proload AB

Professionell hjälp, fått tid inom 1 vecka.

Daniel T
Wrote about Proload AB

Snabbt och smidigt. Kommer säkert använda deras tjänster om jag behöver hjälp igen.

Kerstin H
Wrote about Proload AB

Trevligt och perfekt hantering av allt!! Kommer att kontakta dem igen!’

Ann-caroline B
Wrote about Proload AB

Beställde hämtning av vitvaror att köras till tippen. Det fungerade som förväntat

Timmy B
Wrote about Proload AB

Effektiva och flexibla! Ska anlita igen.

Juan V
Wrote about Proload AB

Mycket trevlig personal och arbetet utfördes snabbt och professionellt

Ugur A
Wrote about Proload AB

Allt gick som vi förväntade oss

Gerda J
Wrote about Proload AB

Snabbt svar på offerten. Det handlade om bortforsling av nga gamla möbler. Höll tiden bra o fick hjälp m att plocka isär en säng. Och sist, men inte minst: så smidigt o billigt. Mycket nöjd!

Ivana Z
Wrote about Proload AB

Väldigt trevlig personal. Dom var snabba med att få bort min soffa. Kontakten och bokning gick snabbt och enkelt. Skulle boka dom igen vid behov. Rekomenderar företaget starkt.

Lilian H
Wrote about Proload AB

Så välfungerande från första kontakt via nätet tills dess uppdraget var avslutat. Effektivt och väl utfört. Kommer att rekommendera Proload AB till alla som är behov av era tjänster.

Ann-Marie O
Wrote about Proload AB

Snabbt och enkelt. Trevliga killar.

Misha K
Wrote about Proload AB

Väldigt trevliga och skötsamma som kan sitt jobb Jag kände mig lungt och bekvämt under min flytt. Kommer anlita de igen nästa gång om jag skulle behöva hjälp. Rekommenderar de 100%.

Cecilia K
Wrote about Proload AB

Jättebra bemötande och service. Jag rekommenderar starkt Proload.

Stig L
Wrote about Proload AB

Snabb och smidig service. Trevlig personal som hämtade

Johan B
Wrote about Proload AB

Hämtningen gjordes på utsatt tid och personalens bemötande var vänligt och korrekt. Jobbet gjordes snabbt och effektivt. Inget att klaga på överhuvudtaget.

Lena N
Wrote about Proload AB

Det funkade mycket bra, enkel prissättning, killarna kom i tid och var snabba och effektiva.

Eva S
Wrote about Proload AB

Allt har fungerat utmärkt, från mitt samtal till dem, fram tills fakturan kom! Snabbt och smidigt tog de med sig det jag ville bli av med. Skönt att de finns!

Bo E
Wrote about Proload AB

Mycket bra service och snabbt utfört uppdrag!

Arne K
Wrote about Proload AB

Blev bemött jättebra. Trevliga o dom jobbade snabbt. Dom tömde ett rum med skräp för mig o det var guld värt. När man inte har kraften o orken så är det bra att veta var hjälpen finns. Tack en en gång

Lena K
Wrote about Proload AB

Trevlig första kontakt, snabbt svar på offert. Bra personligt bemötande. Bra slutresultat . Nöjd kund.

Diana B
Wrote about Proload AB

Beställde hämtning av tungt föremål. Suverän service från början till slut, från beställning till hämtning.. Mycket trevligt bemötande. Det var andra gången jag vände mig till Proload, och det kommer jag att göra igen vid behov!

Tom K
Wrote about Proload AB

Allt fungerade perfekt vi blev av med det vi ville,superbra.

Emelie G
Wrote about Proload AB

Gick super bra, snabbt svar via mail. Inga svårigheter att byta dag. Råkade bli mer än vi bokat och det löste vi på plats så jag köpte extra utrymme :) vi ska boka igen & även fått andra att öppna ögonen för företaget :) bra priser.

Lena S
Wrote about Proload AB

Trevligt bemötande och smidig bortforsling av möbler.

Tyno T
Wrote about Proload AB

Good supportive and kind people, and professionally also good.

Leif R
Wrote about Proload AB

Snabb offert och en i övrigt professionell service. Den hjälp jag var i behov av genomfördes snabbt och enligt överenskommelse. Alltså snabbt och proffsigt!

Uno B
Wrote about Proload AB

Det var en jättebra händelse att Proload kom o hämta mitt torkskåp o en liten tvättmaskin. De hade en kärra o drog ut den till lastbilen. De tog den till Återvinnings Centralen i Öjersjö, så det slapp jag göra.

Annika H
Wrote about Proload AB

SUPER! Smidigt, snabba trevliga och pålitliga.

Maria M
Wrote about Proload AB

Snabba, proffsiga och flexibla. Vi behövde få bort mer skräp än som kunde gå in i lastbilen, ringde proload och de fixade att de kom tillbaka efter lunchen också. Kan varmt rekommenderas.

Stella D
Wrote about Proload AB

Jättenöjd! Bra kommunikation,vid bokning. Fick en tid snabbt. Snabb tömning av lägenhet. Tipp-topp städning!

Birger L
Wrote about Proload AB

De var vänliga och gjorde allt på bästa sätt. De kom i tid och skickade en korrekt räkning med rutavdrag.

Lena C
Wrote about Proload AB

Lätt att förstå pristariffen, enkelt att boka. Fick svar snabbt, Proload AB kom på bekräftad tid, trevligt bemötande. Jobbet gjordes utan anmärkning, lätt att betala med swish alt faktura.

Jan S
Wrote about Proload AB

Perfekt,snabbt och effektivt samt billigt

Kristina B
Wrote about Proload AB

Super trevliga killar som hjälpte till👍smidigt och billigt

Imre K
Wrote about Proload AB

Allt gick bra enligt plan. Snabbt och proffsigt.

Mirza H
Wrote about Proload AB

Det gick snabbt och bra. Rekommenderar

Björn O

Supersmidigt! Trevligt bemötande

Elisabeth W
Wrote about Proload AB

Proffsigt bemötande. Tog hand om mer som skulle slängas utan problem när jag frågade om det kunde ta mer än jag beställt.

Ingbritt B
Wrote about Proload AB

Tryggt, trevligt och bra personal.

Rolf O
Wrote about Proload AB

Professinellt och snabbt. Tidsmässigt rätt! Prisvärt!

Jacqueline K
Wrote about Proload AB

Ingen konstigheter 2stk arbetare skötte allting brilliant och gjorde allting så enkel och smidigt.

Eva E
Wrote about Proload AB

Snabba och vänliga, kom på utsatt tid Inga problem med betalning