Lyssnar och kan vägleda på ett bra sätt.
13 omdömen om Jenny D
Jag är supernöjd med mina besök hos Psykoterapeutisk samtalsmottagning i Nyköping! Jag blev bemött på ett professionellt och varmt sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg och hörd. Mina förväntningar var höga, och de överträffades verkligen – samtalen var givande och hjälpte mig på ett sätt jag inte kunnat föreställa mig. Jag tog del av samtalsterapi, och jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som söker stöd. En fantastisk upplevelse!
Jenny är lyhörd, professionell och har hjälpt mig att förstå och bearbeta mina tankar och känslor på ett sätt jag inte trott var möjligt. Hon skapar en säker och respektfull miljö där jag kan öppna mig och prata om svåra ämnen. Behandlingen har haft en stor positiv inverkan på mitt välmående, och jag känner mig starkare och mer balanserad. Jag är väldigt tacksam för hjälpen!
Hon är jättebra på att lyssna samt förstå vad man menar. Hon bemöter mig på ett bra sätt. Jag har gått i samtal hos Jenny sedan 2023 och ämnar fortsätta.
Rekommenderar starkt att kontakta mottagningen! Blivit bemött otroligt bra och mycket professionellt från första kontakt. Fick snabb återkoppling och tids bokning. Stor skillnad mot andra mottagningar jag testat. Jenny och mottagningen ger jag 5/5 rätt igenom. Mycket kompetent och proffsig!
Jag fick ett väldigt bra stöd av Jenny! Hon var både inlyssnande, coachande och kom med egna tankar och kloka råd till mig. Jag kunde vara helt öppen och ärlig och jag kände snabbt att jag fick ett stort förtroende för henne
Jag är otroligt tacksam att jag hittade Jenny när jag behövde det som mest. Hon får en verkligen att känna sig välkommen och trygg. I ett stadie i livet där allting kändes som det gick helt åt skogen så har hon verkligen hjälpt att nysta och reda i alla trassliga känslor och fått mig att inse att livet går alltid att förändra.
Jag är oerhört tacksam för att jag har fått möjligheten att träffa Jenny. Hon är alltid professionell i sitt bemötande, och att träffa henne har betytt mycket för mig under en svår tid i mitt liv. Med hennes metoder har hjälpt mig att avlasta de jobbiga tankarna och gett mig verktyg för att hantera mina egna tankar och känslor. Jag kan varmt rekommendera Jenny till alla som behöver professionellt stöd och hjälp.
Hon är mycket härlig och förståelig. Enligt mig så är hon den bästa terapeuten som jag pratar med. Jag trivs mycket bra med henne och hennes möten gör man starkare och säkrare. Jag känner mig mycket trygg när jag pratar med henne
Oerhört proffsig och ger ett varmt intryck. Redan första mötet kände jag mig trygg och hörd. Rekommenderar starkt