Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag11 omdömen om Puustelli Nyköping
skrev om Puustelli Nyköping
Proffsigt utförande från start till slut. Säljare Marcus var lyhörd för våra tankar och idéer samt varvade sin erfarenhet och kunnande för att rita fram vårt blivande drömkök.
Hantverkarna visade stor yrkesstolthet och höll oss uppdaterade genom hela processen. De kom med handfasta tips och förslag.
Tydlig tidplan och uppföljning under hela renoveringen.
Ett stort plus är att Puustelli i Nyköping erbjuder en helhetslösning. Målning, kakel och golv kunde tas genom samma offert. -
skrev om Puustelli Nyköping
Hög kvalite och utmärkt service
Kök
Mycket bra bemött.
Bästa möjliga. -
skrev om Puustelli Nyköping
Jag skulle renovera mitt kök & ville ha så mycket hjälp som möjligt då är dom ett kanon alternativ med sitt all-inclusive behövde inte tänka på nått mer än hur jag ville ha det, deras köksdesigners & snickare & alla man träffa som va hemma & gjorde mitt kök till mitt drömkök va service inriktade & otroligt trevliga att ha att göra med!
skrev om Puustelli Nyköping
Pustelli mötte oss fungerar professionellt Vi kunde få rätt vägledning och allt blev jättebra
skrev om Puustelli Nyköping
Vi köpte ett nytt kök, som blev till våran fulla belåtenhet, allt från kontakt med säljare och byggare funkade över förväntan. Säljare var Markus Saarenpää på Puustelli i Nyköping och byggare var Peder Fransson bygg. Hela projektet kan sammanfattas med ett ord...Kvalitet, från början till slut. Vi har redan och kommer att fortsätta att rekommendera er
Hälsningar
Kjell Eriksson och Kerstin Pålsson
Nyköping -
skrev om Puustelli Nyköping
Kanonbra service och säljare som vet vad man vill ha.
skrev om Puustelli Nyköping
Ett nytt kök. De är proffsiga och trevliga och väldigt noggranna, vilket är bra. Inget att klaga på.
skrev om Puustelli Nyköping
Vi köpte nytt kök med rivning av det gamla köket inklusive omdragning av ventilation och installation av skjutdörr i bärande vägg. Från början till slut mycket proffsigt och logistiken fungerade enl plan. Alla mycket tillmötesgående och när fabrikationsfel upptäcktes i efterhand inga problem med reklamation. Sammantaget är vi mycket nöjda och har redan rekommenderat Puustelli Nyköping till vänner.
skrev om Puustelli Nyköping
Vi gjorde en totalrenovering av vårt kök.
Kunnig, kompetent, intresserad och trevlig personal.
Vi har tidigare köpt ett nytt kök av Puustelli, så förväntningarna var höga på det nya köket. Våra förväntningar på produkter, kvalitet och montering var mycket höga. Snickaren (Ronny F)
som höll i monteringen var mycket duktig, skicklig och trevlig.
Byter vi kök igen finns bara ett alternativ PUUSTELLI
Med vänlig hälsning
Lars-Erik Karlsson -
skrev om Puustelli Nyköping
Nytt komplett kök med ombyggnad. Blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt av alla vi var i kontakt med. Slutresultatet överträffade våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med vårt kök och det jobb som gjordes. Vi rekommenderar er till andra.