Quality Detection Dogs Sweden AB

Välkommen till Quality Detection Dogs!

Misstänker du att du har fått hem vägglöss eller har du genomgått en sanering för vägglöss och är osäker på om vägglössen är helt borta eller inte? Då kan vi hjälpa dig!

Våra specialutbildade sökhundar kan hitta allt från ägg till vuxna vägglöss.

Med över 2000 sökuppdrag i ryggen så har vi på QDD har många års erfarenhet och kunskap av arbetet med vägglöss.

Ligg inte sömnlös pga vägglöss, ring oss!
Vi utför uppdrag både och privatkunder och företagskunder.

Utmärkelser

58 omdömen om Quality Detection Dogs Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2020
    2023-03-03 Verifierad kund
    Ett gott och professionellt bemötande. Snabb inställningstid.
    Har anlitat Quality detection Dogs två gånger och lika nöjd varje gång.
    2022-10-28 Verifierad kund
    bara bra rakt igenom
    rekommenderar dem stark
    2022-10-17 Verifierad kund
    Enormt tacksam över att denna tjänst finns. Nu hade vi turen att inga vägglöss hittades men det kändes tryckt och bra att få hemmet genomsökt. Stort tack till Mona också som svarade på fler frågor än vad hon behövde och lugnade mig i att vägglöss inte är jordens undergång och att de flesta blir av med dom ganska snabbt. Hennes kunskap var guld.
    Mvh Charlotte
    2022-08-25 Verifierad kund
    Snabbt svar och service. Trevlig och kompetent.
    Väldigt roligt att höra, tack för ditt omdöme Yvonne. Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-05-31 Verifierad kund
    QDDS uppfyllde alla förväntningar med råge. Snabb hantering o insats. Seriöst o professionellt bemötande.
    Rekommenderas!
    Precis som vi vill ha det! Tack för ditt omdöme Stina! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-05-15 Verifierad kund
    Fick snabb hjälp med sök i våra bilar,
    kände mig trygg med Monas stora erfarehet och kunskap då jag hade ’tusen frågor’ och var mycket orolig.
    Vi välkomnar alla frågor och vet hur viktigt det är att få en klarhet och förståelse. Tack för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-05-13 Verifierad kund
    Snabb respons, kunnig och trevlig personal.
    2022-04-29 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande - kunnig, förstående och insatt i situationen vad det innebär och hur det kan påverka både mående och åtgärder.
    Kom snabbt på plats och gjorde ett effektivt utförande.
    Misstanke om vägglöss och undersökning i lägenheten av hund.
    Så fint att höra! Tusen tack för ditt fina omdöme Erika. Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-04-19 Verifierad kund
    Jättebra bemötande och trevliga.
    Tack för ditt fina omdöme Sara! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-04-18 Verifierad kund
    Väldigt snabb service och rar, ivrig vovve klarade säkert att konstatera fritt från vägglöss.
    2022-03-31 Verifierad kund
    Oändligt tacksam för den trygghet, kunnighet och den proffessionalitet Mona och hennes hundar har uppvisat och bemött mig flertalet gånger i vad jag upplevt som den värsta enskilda katastrof under en lång tid i min familjs liv.
    Efter 8 månader kan vi återgå till ett normalt liv efter att ha säkerställt att saneringen till slut har lyckats av försäkringsbolagets saneringsbolag där jag utöver det privat beställt hundsök av vägglöss. Kan inte bara rekommendera utan jag anser att det är klart avgörande att välja att beställa detta, den kostnaden för att få sinnesro går inte att värdera i pengar. Tack än en gång!
    Tack så hemskt mycket Susanne för dina fina ord! Quality Detection Dogs Sweden AB
  • Agneta K
    2022-03-25 Verifierad kund
    Mycket professionellt utförd lusspårning av två hundförare och två sökhundar. Trevligt bemötande och kort väntetid mellan beställning och utfört arbete. Därtill en mängd goda råd. Företaget kan absolut rekommenderas.
    Stort tack för dina fina ord Agneta! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-03-18 Verifierad kund
    Snabba, fantastiskt vänliga, 10/10!
    Stort tack Isak! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-01-28 Verifierad kund
    Jag engagerade Quality Detection Dogs Sweden för att undersöka om det fanns vägglöss i en lägenhet i vår fastighet.

Både hunden och hundföraren var mycket trevliga, och jobbade snabbt och effektivt. Jag kände direkt ett förtroende för företaget och de levde helt upp till mina förväntningar. Och dessutom hittade de inga vägglöss.
    Tack så hemskt mycket för ert fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-01-27 Verifierad kund
    Proffsigt och bra service. Fick kontakt och bra svar på alla mina frågor efter att vi blivit utsatta för vägglöss på grund av vi hyrt och bott i ett hus med vägglös. Detta även fast det var nyårsafton!
    Tack för ditt fina omdöme Lisa! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-01-15 Verifierad kund
    Vi bokade tid pga misstankar om vägglöss. Mona med hund kom redan dagen efter och var jättetrevlig och pedagogisk. Mona är otroligt noggrann och vi är jättenöjda med tjänsten!
    Stort tack Emma! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2022-01-11 Verifierad kund
    Mycket bra service. Besök redan nästa dag. Kunskap inom olika områden.
    Rekommenderar de stark så man slipper oroa sig.
    Stort tack Ranin! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-12-31 Verifierad kund
    Väldigt proffsigt och engagerad. Känns tryggt att anlita dom för en sån här sak.
    Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-12-28 Verifierad kund
    Hej jag blev bra bemött hon var lyhörd kunnig med sitt jobb. Men kunde fått mer information vad jag kunde förbereda Innan hon kom, skicka en meddelande.
    Och det tog jätte snabbt när hon var inne
    Hos mig med hunden. Annars nöjd.
    Hej Faik, jag tar med mig den här informationen. Tack för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-12-28 Verifierad kund
    Mycket serviceinriktat och professionellt och bemötande.
    Tack Ann-Sofie, det glädjer oss att höra! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-11-26 Verifierad kund
    Kunniga, vänliga och kom väldigt snabbt när jag ringde. Inte farligt dyrt heller.
    Precis som det ska vara, tack Birgit för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-10-23 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande!
    Hade mycket höga förväntningar. Mona och hunden var sååå fina.
    Jag har dock fortfarande en fobi och vågar inte helt lita på beskedet. Har så dålig syn och på onsdag hade jag en svår ögonoperation.
    Hoppas att med tiden sakerna ordnar sig.
    Med vänlig hälsning
    Lisa Silander-Koundakjian
    Hej Lisa, tack för ditt fina omdöme! Glöm inte att du kan slå oss en signal närsomhelst om du känner att oron kvarstår. Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-10-21 Verifierad kund
    Bra. Det gick snabbt att få hjälp. Kommunikationen fungerade och besöket kändes tryggt.
    Strålande! Tack! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-09-30 Verifierad kund
    Supersnabb och flexibel! Kunde komma redan samma EM. Supergo tjej o härlig hund!!
    Tack Moa! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-09-22 Verifierad kund
    *Ett mycket professionellt bemötande.
    *Företaget överträffade våra förväntningar med råge.
    *Upplevelsen präglades av att företagets representant levererade tjänsten på ett mycket kunnigt och serviceinriktat vis. Vi är väldigt nöjda med tjänsten. Rekommenderas varmt.
    Tack så hemskt mycket för dina fina ord! Vi brinner verkligen för det vi gör, att jobba med hundar och hjälpa människor. At your service any time! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-09-20 Verifierad kund
    Bra och snabbt bemötande när vi misstänkte vägglöss hemma.
    Tack Niels! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-09-17 Verifierad kund
    Fantastiskt fint bemötande. Proffsigt!
    Levde upp till mina förväntningar. Upplevde god kunskap om vägglöss vilket var min oro. Stillade oron genom sin kunskap och goda råd. Beställde vägglussök med hund och det fungerade absolut perfekt. Känner mig mycket tryggare efter detta.
    Tack så hemskt mycket Ann-Sofi för dina fina ord! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-08-26 Verifierad kund
    Mycket gott samarbete och pålitliga, utför arbetet proffisionellt. Mycket nöjda med företaget
    Tack så mycket för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-08-26 Verifierad kund
    Med inkänning och professionalism hanterades vårt ärende med QDDS AB över förväntan. Kommer att anlita dem igen.
    Stort tack för ert fina omdöme! Ni är varmt välkomna när som helst! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-08-26 Verifierad kund
    Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Bra rapportering. Bra kontakt direkt med de drabbade lägenhetsinnehavarna.

Företaget levde väl upp till förväntningarna då de upptäckte spridning utanför den först drabbade lägenheten. Syftet med undersökningen var just en "inventering" av huset.

Ärendet är inte avslutat men en förnyad undersökning är bokad direkt med de drabbade lägenhetsinnehavarna.

Jag skulle tveklöst rekommendera tjänsten till andra.
    Tack så hemskt mycket för ditt fina omdöme! Vi brinner verkligen för att kunna hjälpa våra kunder på det här sättet. At your service any time! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-08-26 Verifierad kund
    Fantastiskt trevligt, förstående och professionellt bemötande.
    Värt varenda krona och till min enorma glädje indikerades inte en enda vägglus så nu kan vi sova lugnt igen.
    Tack för besöket Mona!
    Rekommenderar alla som misstänker denna plåga att anlita företaget direkt. En inspektion av människa kan aldrig nå samma resultat som en hundnos! Därutöver har de flesta företag och Anticimex i synnerhet, orimligt långa väntetider.
    Tusen tack Paula för dina fina ord! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-07-31 Verifierad kund
    Snabb hjälp och utmärkt bemötande med stor kunskap.
    Tack Carola! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-07-07 Verifierad kund
    Trevliga. Hjälpsamma. Kunniga. Snabba att hjälpa till. Prisvärt.
    Tack Sofie för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-05-07 Verifierad kund
    Jag beställde sökning med vägglöss hund. Mona med hund var kanon duktig & väldigt trevlig bemött samt noggrann & snabb
    Tack Anne-Sophie för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-04-24 Verifierad kund
    Suverän service, trevligt bemötande och framförallt prisvärt
    Tack Per! Quality Detection Dogs Sweden AB
  • ARMIN K
    2021-04-23 Verifierad kund
    Fin tjej, fin hund, gjorde kanonjobb.
    Tack Armin för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
  • Sara C
    2021-04-23 Verifierad kund
    Jag kontaktade Mona då jag var orolig för vägglöss då min son hade misstänkta bett.
    Mona svarade otroligt snabbt på min förfrågan och kom hit med ett par timmars varsel.
    Hon och hennes hund var här under lång tid och var väldigt noggranna. Jag fick bra information och kände mig sen helt lugn med att vi inte hade vägglöss. Smidigt och väldigt värt om man är orolig, plus bra att det gick så snabbt OM det skulle varit något. Tack Mona!
    Så otroligt roligt att läsa ditt fina omdöme! Tusen tack! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2021-02-24 Spontant omdöme
    Beställde hundsökning efter vägglöss eftersom jag är väldigt orolig för det, hunden visade att där inte fanns några, Mona hjälpte till och svara på alla mina frågor, och har varit väldigt behjälplig även i efterhand när jag haft fler frågor. Rekommenderar starkt!
    Hej Oliver,

Vad roligt att höra att du var så nöjd med vår tjänst! Tack för dina ord!
    2021-01-08 Spontant omdöme
    Mona var otroligt professionell och samtidigt väldigt stöttande, man märkte att hon samt hund definitivt visste vad de höll på med. Mona tar sig tid och visar stort engagemang. Det kändes tryggt att ha någon som var så duktig på det hon gjorde här för att kolla om vi hade några vägglöss kvar.
    Tack Victoria för dina fina ord! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-12-17 Spontant omdöme
    Jag ville få mitt hus granskat av hund då det kändes säkrare än andra metoder att utröna om jag blivit av med vägglössen. Jag fick ett bra bemötande och mycket bra service runt i kring men det som står ut var hur enormt proffsigt de sköttes. Det blev samtidigt en genomgång och svar på massa frågor av en person som kunde mer än Anticimex. Jag vill understryka att jag inte är missnöjd med Anticimex !
    Himla roligt att vi kunde hjälpa dig Martin! Som du sa själv, så får vi hoppas att vi slipper mötas igen! :p Tack för dina ord! Quality Detection Dogs Sweden AB
  • ARMIN K
    2020-12-03 Spontant omdöme
    De gjorde ett utmärkt jobb. Mona är väldigt trevlig och kan sitt jobb.
    Tack Armin för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-11-25 Spontant omdöme
    Jag va rädd för vägglöss för att min kompis hade dem. Det var jätte skönt att verkligen få bekräftat att det var lugnt! Supertrevligt bemötande och hon erbjöd tips och råd till min vän också.
    Rekommenderar starkt!
    Himla skönt att vi kunde hjälpa dig stilla din oro! Tack Sara! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-11-10 Spontant omdöme
    Mycket bra sökning med hund. Kan rekommenderas.
    Tack Anders för din fina rekommendation! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-11-09 Spontant omdöme
    Jättefint bemötande av personalen. Tyvärr får jag bett fortfarande då jag misstänkte vägglös. Snabb besök av företaget.
    Hej Leila, det glädjer oss att du fått ett trevligt bemötande. Hör gärna av dig till oss igen så ska vi se om vi kan hjälpa dig komma fram till vad det du upplever biter dig. Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-11-05 Spontant omdöme
    Jag köpte en vägglöss sökning med hund. Det var ett proffesionellt & väldigt förstående bemötande av Mona. Allt från första kontakt per telefon & sen hembesöket var över mina förväntningar, Jag är helnöjd med allting!
    Hej Ann-sohpie! Det glädjer oss verkligen att höra att vi överträffade dina förväntningar! Tack! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-10-21 Spontant omdöme
    De är den bäst och snällast, de kommer hela vägen hit och de svarade på alla mina tråkiga frågor de var jätte snällt.
    Hem efter deras besök var helt rent och de har kollat på alla rum.
    Jag rekommenderar de för de är bäst.
    Pa: de har den finaste hundar 🐶 :)
    Tack Claudia för din fina rekommendation! Och visst håller vi med om att våra hundar är superfina även om vi är kanske lite partiska! =) Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-10-16 Spontant omdöme
    Vi valde att kontakta Quality Detection Dogs Sweden för att få hjälp med att söka efter vägglöss. Både hund och förare (Mona) var mycket professionella och gjorde ett mycket grundligt sökarbete.

Mona tog sig även sin tid att svara på våra tusen frågor och funderingar.

Vi kan inte annat än att rekommendera Quality Detection Dogs Sweden och kommer att anlita dom igen.
    Stort tack Alex för dina fina ord! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-10-13 Spontant omdöme
    Teknikern Mona var väldigt hjälpsam och tillgänglig hela tiden, både innan och efter jag anlitade deras tjänster. Proffesionellt och omtanke var min erfarenhet.
    Stort tack Henok för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-09-03 Insamlad av företaget
    Supertrevlig, kunnig, respektfull, enkel att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
    Tack Emelie för ditt fina omdöme! Quality Detection Dogs Sweden AB
    2020-09-03 Insamlad av företaget
    Vi fick hjälp med vägglöss sanering.
    Fick ett fantastiskt fint bemötande o stöd.
    Vi kunde inte ha fått en bättre hjälp.
    Kan varmt rekommendera dem till andra
    Fantastiskt roligt att kunna hjälp er! Tack för dina fina ord! Quality Detection Dogs Sweden AB