Kompetens kombinerat med kvalité.
Quality Detection Dogs Sweden AB
Välkommen till Quality Detection Dogs! Misstänker du att du har fått hem vägglöss eller har du genomgått en sanering för vägglöss och är osäker på om vägglössen är helt borta eller inte? Då kan vi hjälpa dig! Våra specialutbildade sökhundar kan hitta allt från ägg till vuxna vägglöss. Med över 2000 sökuppdrag i ryggen så...
129 omdömen om Quality Detection Dogs Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2020
Proffsigt och trevligt bemötande. Empatiska, medkännande och angelägna om att det blir bra för kunden.
Jag blev bra bemött. Jag anlitade företaget eftersom jag har problem med råttor i källaren. Hunden markerade tydligt att det förekom råttor. Vi gick igenom var råttorna troligen kom in i huset och vad man kunde göra för att åtgärda detta. Företaget levde upp till mina förväntningar.
Hej Sabine Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du var nöjd med vår tjänst.
Otroligt bra bemötande vid telefonsamtal. Hundbesök av duktig och kunnig hund och hundförare. Vi är så nöjda!
Hej Gunnel! Tack så mycket att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Vi är glada att du blev nöjd och om du har vidare frågor är det bara att höra av dig.
Snabbt, smärtfritt och professionellt.
Hej Christina Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Fantastiskt proffsigt och trevligt bemötande! Hundsök i lägenhet efter vägglus, fick massor av tips och råd att ha med mig efter sökningen hur jag kan söka på egen hand samt en otroligt grundlig genomsökning. Otroligt proffsig hund och förare, rekommenderar varmt!
Tack Emelie för ditt fina omdöme! Vi är glada att du var nöjd med vårt jobb!
Proffsigt och vänligt bemötande. Tog sig tid att lyssna på våra frågor och komma med goda råd, tillgänglig även efter besöket.
Hej Fredrik Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du var nöjd. Man kan alltid höra av sig till oss om man har frågor så försöker vi svara på dem så gott vi kan.
Bra bemötande. Lyssnade in vårt problem/behov och gav sin syn och förslag på eventuella vägar framåt. Vi är nöjda med vår upplevelse och kommer absolut använda oss av QDD igen vid behov.
Flexibla och lätt att boka. Fick en mycket serlös uppfattning om dem.
Hej Maria Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att du var nöjd med tjänsten!
Mycket trevligt & professionellt bemötande. Fick snabbt en tid för ett hembesök. Som tur var hittades inga vägglöss så nu kan jag andas ut. Tack …
Hej Camilla Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du var nöjd med vårt jobb.
Mycket bra bemötande gjorde ett professionellt intryck Mycket bra hund som ville göra sitt jobb Tack för hjälpen
Hej Lars! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att du är nöjd. Hundarna älskar att få jobba så det är roligt att det syns när dom arbetar!
Vi flyttade in i ett hus där förra ägaren lämnat en inflyttningspresent i form av vägglöss. Vi hade dessutom hunnit flytta saker från huset till vår övernattningslägenhet innan vi märkte mardrömmen... Bianca och hunden gjorde ett sök i lägenheten, hittade tack och lov ingenting där. Sen var hon även i huset efter sanering för att söka - och tack och lov även här så fanns inget kvar. Quality Detection Dogs och saneringsfirman är de mest välinvesterade pengar jag lagt ut någonsin i mitt liv! Tack för hjälpen :)
Hej Frida! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att du är nöjd med Bianca och Junis och hoppas att ni trivs i det nya huset utan några skadedjur! 😊
Hade beställt sök efter vägglöss. Trevligt och mycket professionellt besök. Kände mig trygg efteråt över att inte ha några vägglöss. Lugn och duktigt arbetande hund.
Hej Åke! Tack för att du tog dig tid att lämna ett positivt omdöme! Vi är glada över att du var nöjd och känner dig trygg efter hundsöket.
Mycket trevligt bemötande, kompetent personal (och hundar) och framförallt en ihärdighet som ger resultat!
Hej Tack så mycket att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi uppskattar det!
Räddningen i nöden - därtill bra, trevligt och kompetent bemötande och genomförande av undersökningen. Mina varmaste rekommendationer.
Hej Johnny! Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi blir väldigt glada att du rekommenderar oss.
Toppenbemötande, proffsigt genomsökande, först av hundföraren med ficklampa, och sedan av den väldigt väluppfostrade hunden. De hittade inga vägglöss och sen har vi inte haft några bekymmer heller.
Hej Anna Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att det inte hittades några vägglöss och att du inte har haft några problem sedan dess. Härligt att höra att du tyckte om den väluppfostrade hunden. Då blir hundföraren glad 😊
Vi får ibland besök av råttor som lyckats ta sig in. Vi har ställt ut fällor och även råttgift utan bra resultat. Två gånger har vi anlitat Quality Detection Dogs med lysande framgång båda gångerna! Jag rekommenderar dem verkligen.
Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är glad att vi kunde hjälpa till med råttproblemen. Att använda hundar mot skadedjur istället för gift tycker vi är viktigt både etiskt och mer effektivt.
Snabbt svar både via email och telefon. Bra kommunikation mellan mig som kund och dem som företag. Dem ger tydliga information och försöker förklara allt som jag har frågat. Vi hade misstanke om vägglöss, det var värt varje kronan att dem kommer ut och dubbelkolla, inget hittat! Duktiga personal och hund 🐶 . Rekommenderar STARKT! Alla som har minsta lilla misstanke om vägglöss, ring och få hjälp! Tack för hjälpen! Mvh, Leila Ramic
Hej Leila! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Härligt att höra att du blev nöjd!
Känner mig trygg med QDD, känns som att dom har bra koll och även mycket flexibla. :)
Hej Sandra! Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Snabbt svar, och inbokat. Enkelt och fixa.
Hej Markus! Tack för att du tog dig tid att lämna ett positivt omdöme!
Förvånande effektivt. Ingen råtta har synts till efter att QDD var hos mig. Jag tror också att illrarna lämnade doft efter sig som avskräcker råtterna från att komma tillbaka.
Hej Örjan, Vad roligt att höra! Vi håller tummarna för att det håller i sig.
Snabb, grundlig insats som verkade kompetent och mycket stödjande, förmedlade trygghet i processen
Hej Ingvar, Tack för ditt fina omdöme. Väldigt fint att höra!
Så nöjd med både bemötande och noggranhet vid hundsök efter vägglöss. Kompetent personal som tillsammans med hunden kunde avskriva misstanke om vägglöss. Värt varenda krona!
Hej Emma, Vad roligt att höra att du var väldigt nöjd med vår tjänst. Tack för ditt fina omdöme!
Eftersom vi har haft problem med råttor i vår hönsgård kontaktade vi QDDS-Ab för råttbekämpning med hundar och illrar. Först var det fascinerande att se hur uppförarna samarbetade med sina djur, men också hur systematiska illrarna var i letande efter råttor. Tyvärr fångades inte alla råttor vi denna tillfälle men inkluderad i samma pris har de lovat att komma igen om några dagar. Vi är mycket nöjda med bemötande samt tycker att det detta är den mest effektiva metod för att kämpa mot skadedjur, jämför med andra metod (fällor) som vi provade innan.
Hej Georges, Tack för ditt fina omdöme! När vi missar råttor p.ga våra egna misstag så är det självklart att vi kommer tillbaka utan extra kostnad. =)
Mona var super trevlig och visste exakt vad hon skulle göra. Kunde svara på alla mina frågor. Super noga och gjorde ett toppen jobb med sina hundar. Rekommenderar varmt!
Tack Maria för att du tog dig tid att lämna det fina omdömet!
bra återkoppling bra utfört jobb har haft kontakt med Mona som är en super trevlig samt service inriktad.
Stort tack Revan för ditt omdöme!
Trevligt Kunnigt Men trots 3 begäran, ännu ej fått ngt kvitto här i uppsala. Ej heller ngt intyg. Detta trots 3 förfrågningar från ut!!!
Hej Ylva, Ibland blir det tokigt och vi ber om ursäkt för det. Allt är löst nu med både kvitto och intyg.
Vi bedriver vandrarhemverksamhet och Mona, Bianca och hundarna är vårt främsta vapen att hålla koll på vägglössen. De går bortom det man betalar de för och gör alltid sitt yttersta för att hjälpa till att lösa problemen.
Tack Armin för ditt fina omdöme!
Imoonerad av ert arbete. Tack för det lugn det blev med minskat antal råttor.
Vad roligt att höra, tack Patricia!
Tusen tack för snabb och väldigt bra service! Är så tacksam över att ni kom ut snabbt, tur nog var allt i sin ordning och inga vägglöss hemma men jag fick prata igenom min oro med er och fick väldigt bra tips med mig. Nu kan jag släppa min vägglus rädsla lite! Tack igen.
Tack för ditt fina omdöme Kristina!
Grand professionnalisme et de grandes connaissances en matière de gestion des nuisibles. Une équipe à l'écoute de ses clients et qui sait s'adapter à toutes les situations .Je recommande les yeux fermés!
Thank you so much for your kind words!
Snabb och bra hjälp. Bra och proffsigt bemötande.
Tack Lennart för ditt fina omdöme!
Precis vad hoppats på. Verkligen värt pengarna. Får jag råttproblem igen ringer jag direkt.
Vad roligt att höra! Tack för ditt fina omdöme!
Super duktig både hundförare och hund. Så tacksam.
Tack för ditt fina omdöme Josefin!
Mycket fint bemötande, information och utförd sökning efter vägglöss! Hunden Amy var jättefin också!!
Hej Ewa, tack för ditt fina omdöme!
Vi kontaktade dem och fick genast återkoppling. Dom kom och tittade på gården och såg som vi att vi hade problem med råttor. Dom kom åter efter någon vecka ock släppte både hundar och illrar på våra problemområden en imponerande insats. Vi bestämde oss för att prova detta eftersom vi inte vill använda gift när vi har både katter ,hund och kattugglor på gården. Vi fick massa goda råd som vi jobbar efter och kommer snart boka fler besök.
Tack Mats för ditt fina omdöme!
Fantastiskt proffsiga, serviceminded och noggranna. Anlitade för att kontrollera för vägglöss efter en semesterresa. Kontrollen genomfördes utan att hitta något och jag fick även många goda råd framåt. Ger mina varmaste rekommendationer!
Det var två jättebra, trevliga o kunniga tjejer med deras hundar som kom för att söka/kolla om vi fått med oss vägglöss hem från en kryssning. Tack o lov såg allt bra ut o de hittade inga löss. Kändes proffsiga.
Fantastiskt bemötande, så trevliga och hjälpsamma. Så skönt att vi kunde lägga vår oro bakom oss efter dom noggrant genomsökt lägenheten. Kan varmt rekommenderas!
Mycket bra bemötande. Tydlig och pålitlig information, märks att de är rutinerade. Fick svar på alla mina frågor.
Mycket kompetent personal och hög service nivå.
Mycket trevligt bemötande. Diskret besök i "skvallerhåla" - mycket bra med omärkt bil, hade inte gått att genomföra annars pga det stigma vägglöss tyvärr fortfarande har. Snabb och effektiv undersökning. Klarade utan problem tre sökningar på ganska udda platseroch små ytor - liten atelje mitt i skvallerhålan, liten husvagn långt ute i skogen och liten bil. Trevlig hundförare och trevliga hundar. Överträffade förväntningarna
Trevligt bemötande och snabb kontakt.
Ett väldigt trevligt bemötande, och det fungerade ungefär som vi trodde, köpte en sökning efter vägglöss och som tur var hittade hunden inga spår av det !
Hej Peter, Tack för ditt omdöme!
Väldigt bra service och noga utförd undersökning. Kände mig trygg i att det inte finns några vägglöss i lägenheten efter detta.
Hej Maria, Tack för ditt omdöme!
Jag kontaktade Quality Detection Dogs och talade med Mona då det visade sig att i min lägenhet jag skulle flytta in i månaden efter blivit ansatt av vägglöss. Mona var den enda av många människor jag försökte få rådgivning av som verkligen gav nåt. Efter värmebehandling/sanering ville jag ha ett hundsök för att vara på den säkra sidan, Mona rådde mig att avvakta en tid då hunden kan reagera på färska döda löss. Nu 1 år senare kontaktade jag Mona igen för att få till ett hundsök bara för att jag vill dubbelkolla. Nu är det...
Hej Roger, Vad roligt att höra att vi kunde vara till sådan hjälp! Tack för ditt omdöme!
Snabb respons från första kontakten och ett lyckat resultat. Råttan hittades och eliminerandes! Vi kan starkt rekommendera Quality Detection Dogs Sweden AB. Vårt problem med råttor löstes efter att flera olika företag misslyckats med uppdraget. //Peter Andersson Högkvarteret Bar & Matsal
Mycket bra bemötande och en fantastisk hund. Kul och se hur den jobbar.
Bra smidigt seriöst Mona med personal är bra
Superproffsiga från första mejl tills dom kom på plats, fick mycket tips och info som hjälpte oss. Jag rekommenderar dom varmt!