Jättebra kurs. Tydlig instruktör. Fokuserat innehåll.
RADDALIV.SE
Räddaliv erbjuder livsviktiga utbildningar för företag och privatpersoner! Syftet med kurserna är att varje deltagare efter avslutad kurs besitter den kunskap som krävs för att hantera livshotande situationer. Vi erbjuder kurser i bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. De utbildningar som erbjuds hos oss är första...
172 omdömen om RADDALIV.SE
Sedan starten hos Reco 2024
Tack för ditt fina omdöme Niklas!
Exceptionell kursledare och bra upplägg.
Underbart att du gillade kursledaren och upplägget på HLR-kursen Carl! Stort tack för ditt fina omdöme!
Grundlig Lagom tempo Intressant och givande
Kul att du gillade HLR-kursen Stefan! Stort tack för ditt fina omdöme!
Tydlig, rolig och intressant föreläsning om HLR
Stort tack för omdömet Alexander!
Skönt att de va en riktig personal som va o lärde ut . Gav riktiga svar o lärde ut bra
Stort tack för ditt omdöme John!
Riktig bra utbildning som alla borde göra!
Härligt att du tyckte HLR-utbildningen var bra Olle! Stort tack för omdömet!
Riktigt bra kursledare, mycket bra uppdaterad kunskap.
Stort tack för det fina omdömet Niclas!
Jättebra instruktör. Överlägset bästa HLR kursen jag varit på.
Stort tack för det fantastiska omdömet Felix!
Intressant, inspirerande och en behövlig reputation.
Stort tack Daniel för omdömet!
Jätte bra kurs Kursledaren var pedagogisk och vi fick prova alla relevanta situationer praktiskt
Stort tack för det fina omdömet Gustav!
Bra, höll spänning och intresset uppe i utbildningen.
Stort tack för omdömet Fredrik!
Väldigt genomgående kurs utav HLR. Tydlig och rak vilka situationer man kan befina sig i och hur man ska handskar med dom.
Tack för det fina omdömet Martin!
Bra kurs! Bra info Fick öva på allt
Stort tack för det fina omdömet Sebastian! Underbart att du tyckte kursen var bra!
HLR kursen var väldigt bra och nödvändig.
Stort tack för omdömet Andreas!
Väldigt lärorikt och en kurs som faktiskt var bra
Stort tack för omdömet Oscar!
HLR utbildningen levererade. Mycket bra och rolig instruktör. Levde verkligen upp till förväntningarna.
Fantastiskt att du gillade både HLR-utbildningen och instruktören Jimmy! Stort tack för ditt fina omdöme!
Jag gick en HLR kurs och har även gått en heta arbeten kurs med samma företag innan. De är väldigt kunniga och kompetenta. Rekommenderas starkt!
Stort tack för det fina omdömet Melwin!
Riktigt bra och informativ kurs
Stort tack för det fina omdömet Nils!
Jättebra o ordagran utbildare lättsam Lära mig hur man ska göra i situationer. Klockrent Så jäkla lärorikt och bra Högsta betyg från mig
Underbart att du gillade HLR-kursen Mikael! Stort tack för ditt fina omdöme!
En utmärkt HLR-utbildning, med kunnig instruktör. Bra på att förklara saker och gott bemötande.
Kul att du gillade HLR-utbildningen Mats! Stort tack för ditt omdöme!
Väldigt bra hlr kurs. Länge sedan sist bra med uppdatering
Underbart att du gillade HLR-kursen! Stort tack för det fina omdömet John Ove!
Sjukt bra föreläsare och bra träningsmoment
Stort tack för det fina omdömet Bastian!
HLR kurs som var mycket givande. Fick allt förklarat på ett bra och tydligt sätt. Lättsam och trevlig instruktör.
Härligt att du tyckte HLR-kursen var givande Henrik! Stort tack för ditt fina omdöme!
Väldigt informativt, lugn och pedagogiskt. Känndes tryggt och säkert och nya saker man tog med dig. Specialiserat för oss som jobbar på vattnet där drunkning kan ske. Mycket nöjd!
Kul att du är nöjd med kursen! Stort tack för fint omdöme Ebba!
Jättebra kurs! Mycket information och jag lärde mig super mycket. Alla grejer fanns t.ex HLR dockor.
Underbart att du tyckte kursen var bra Filip! Stort tack för omdömet!
Mycket pedagogisk och bra instruktör. Hans instruktioner och det han förmedlade var mycket bra.
Stort tack för det fina omdömet Sara!
Väldigt bra HLR kurs, lärorik samt ändå rolig, tog inte Heller för lång tid
Kul att du tyckte kursen var lärorik Joel! Stort tack för omdömet!
Bra instruktör och material att öva på!
Stort tack för fint omdöme Agnes!
Första gången jag varit på kursen och blev ändå bemött på ett riktigt bra sätt! Jag kom in med ett neutralt tankesätt och blev minst sagt imponerad. Rekomenderar varmt!!
Kul att du tyckte kursen var bra Alexander! Stort tack för fint omdöme!
Jag tycker att det var jättebra och lärorikt.
Stort tack för det fina omdömet Axel!
Jag har gått många HLR-utbildningar men det här den absolut bästa. Föreläsaren lärde ut på ett tydligt sätt och såg till att engagera gruppen under hela passet. Föreläsaren hade med betydligt mycket mer fakta än vanligt utan att det kändes för fakta tungt.
Kul Benjamin att du tyckte kursen var den bästa du gått! Stort tack för det fina omdömet!
Blandning av allvar och skämt gjorde att man hängde med och tyckte att det var intressant !
Tack för det fina omdömet Cecila!
Väldigt upplysande och bra!! Bra med utbildning där man varar teori och praktik.
Tack för det fina omdömet Pernilla!
Bra bemötande Tanke innan: Jobbigt långa timmar Upplevelse: Intressant, bra ledare, jättebra praktiska övningar Timmarna gick fort Bra att det var en mindre grupp Jättebra kurs skulle behövas minst vartannat år
Fint att du tyckte kursen var bra på många sätt Lillemor! Stort tack för det fina omdömet!
Väldigt bra genomgång och väldigt bra att få lära sig ! Riktigt bra utbildning!
Underbart att du gillade utbildningen Alva! Stort tack för omdömet!
Bra kurs och kursledare😊 Man hoppas att det sitter i minnet om man behöver använda kunskapen .
Tack för omdömet Tarja! Kul att du gillade kurs och kursledare!
Jag tyckte kursen var mycket bra. Bra instruktör.
Stort tack för fint omdöme Åsa!
Dom var duktiga, sakliga. Visade och berättade på ett bra sätt. Har gått sådan kurs tidigare men man känner att man behöver uppdatering ofta. Utbildningen var Första hjälpen/HLR med defibrillering.
Stort tack för det fina omdömet!
Trevligt, kul, nyttigt, enkelt att förstå, jättetrevlig föreläsare med humor. Ett + är att man fick egna dockor och inte kände sig uttittad av alla andra. 🌺😊
Kul att du gillade kursen Ingela! Stort tack för det fina omdömet!
Fantastisk upplevelse och fantastiskt föreläsare
Tack så mycket för det fina omdömet Malin!
Väldigt bra bemötande,lärde ut bra,lätt att lyssna på.Var lite orolig när vi kom,men blev lugn.Det känns positivt .
Stort tack för det fina omdömet Maria!
En otroligt bra utbildning som alla borde gå! Han som ledde utbildningen var så bra! Inte en tråkig sekund.
Kul att du tyckte utbildningen var bra Eva! Stort tack för ett fint omdöme!
Detta var min första HLR utbildning så jag hade inga förväntningar. Men det var verkligen toppen! Både allvar och humor. Ida var tydlig och kunnig. Man fick förtroende för henne på en ggn. Det känns tryggare att veta vad jag kan göra om någon på äldreboendet behöver hjälp. Ja i vanliga livet oxå såklart. Tack så jättemycket för en underbar och viktig utbildning. Linnéa
Underbart att du gillade både kursen och Ida! Stort tack för ditt fina omdöme Linnea!
Det va väldigt lärorikt och så viktigt att kunna för att förhoppningsvis rädda någons liv om man råkar hamna i denna situation.Väldigt bra att få öva hur man ska göra .Väldigt nöjd med utövaren av kursen hon va toppen
Stort tack för det fina omdömet Anna-Karin!
Jättebra kurs ,lärorik och med bra övningar.täckte alla områden och var en uppfriskning av det jag fick lära mig för ett par år sen
Stort tack för det fina omdömet Helena! Underbart att du gillade upplägget!
Intressant och lärorikt bra föreläsare
Kul att du gillade utbildningen Annika! Stort tack för omdömet!
Väldigt bra bemötande! Mycket bra HLR utbildning! Tydligt och bra! Bra genomgångar av de olika momenten. Samt bra att vi fick testa själva.
Tack för det fina omdömet Tomas! Underbart att du gillade utbildningen!
Bra utbildning, bra kursledare
Kul att du gillade både HLR-utbildningen och kursledaren Fredrik! Stort tack för omdömet!
Genomgående bra och tydligt. Fokus på att rädda liv med aktiva övningar.
Härligt att du tyckte kursen var bra Jocke! Stort tack för omdömet!
Intressant och väldigt bra,mycket bra ledare
Stort tack för ett fantastiskt omdöme Anna Lena!