Reko SolEl AB

Reko SolEl AB

rekosolel.se
Omdömen totalt
6
Snittbetyg
4.5
Ring 073-943 60 06 Dela
Skriv ett omdöme

6 omdömen om Reko SolEl AB

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 6 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Per S
Skrev om Reko SolEl AB

Mycket bra bemötande , bra information och jobbet snabbt utfört

Krister L
Skrev om Reko SolEl AB

Har köpt en solcellsanläggning av Reko SolEl. Uppfattar företaget som mycket seriöst. Duktiga på kommunikation och information under montagetiden. Mycket nöjd med hur anläggningen uppförts och produktionen från den. Underentreprenörer håller samma höga standard. Totalt sett jättenöjd med företaget som jag varmt kan rekommendera.

Anders L
Skrev om Reko SolEl AB

Reko solel upplevdes som kompetenta. De kunde svara på tekniska frågor och höll utlovad monteringsvecka. Besiktning av nätbolaget är inte gjord ännu, så jag kan inte bedöma eventuella anmärkningar och åtgärder. Jag har bara fått muntliga användarinstruktioner, inga skriftliga.

Inge A
Skrev om Reko SolEl AB

Väldigt bra jobbat och snabbt montage. Rekommenderade till min måg som även dom anlitade Reko Solel.

Björn L
Skrev om Reko SolEl AB

- Bra bemötande. Det vi verkligen gillade var när vi fick uppdaterings-sms om vad som var gjort eller vad som var på gång. Som kund vill man veta vad som händer. - Förväntingen var att det skulle vara ett noggrannt urfört arbete och vi skulle få en fungerande anläggning inom den planerade tidsramen. Vi upplever att förväntningarna uppfylldes med råge. -Vi har köpt en 13kW:s solcellsanläggning och vi är väldigt nöjda med Reko SolEl AB:s arbete och bemötande. Sen är det många inblandade parter totalt sett innan anläggningen... 

Thomas C
Skrev om Reko SolEl AB

Installation av solel. Duktiga killar som gjorde ett snyggt montage. Höll rent och snyggt kring vårt hus under hela projektet. Lyhörda för våra önskemål under projektet och inte minst -trevliga och glada. Upplyste alltid innan, om dom skulle komma lite senare nästa dag, bra på att kommunisera via mejl och SMS. Bra slutdokumentation, om vi tyckte något saknades så skickades det över utan diskussioner. Montaget färdig innan tidplan!

Svar från Reko SolEl AB

Tack Thomas för en väldigt fin rekommendation! Jättekul att höra att ni är så nöjd!

Filtrera omdömen