Resurs Bank AB
2.3 i betyg av av
3 omdömen
RESURS BANK startade under 1983 under namnet Resurs Finans och introducerade begreppet räntefritt i Sverige 1986. 2001 blev Resurs Finans bank och är idag marknadsledande inom säljfinans. Andra banktjänster vi erbjuder är inlåning, privatlån och fa
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Resurs Bank AB
skrev om Resurs Bank AB
Helt okej jag har inte haft något problem.
skrev om Resurs Bank AB
Finns noll stjärnor för det är vad detta bolag ska ha i betyg. Gillar ingenting med Resurs Bank. Jag är låginkomsttagare och får tyvärr inte välja lån hos vem jag vill. Höga räntor, höga avgifter och annat är det hos Resurs Bank. Ringer man så får man inte prata då de avbryter en hela tiden och då när man säger tyst då de bara pratar på och inte lyssnar så blir man tillrättavisad och kränkt och så lägger de på luren då de är tjuriga. Skulle de ha chatt så skulle de slippa vad de tror är sura människor för att man kanske har en röst som man inte kan hjälpa är rosslig/skarp. De pratar om säkerhet hela tiden men vi kunder måste identifieras flera gånger i en ansökan om lån, och dessutom skicka ID upphandlingar på bild. Det är inte säkert för kunden. Till och med hon jag pratade med tyckte det var konstigt att jag skulle behöva göra det = skicka en bild på mitt iD. Men det visade sig att hon var riktigt dryg och elak. Så om ni kan undvika Resurs Bank och även Mymoney så gör det. Mymoney tillhör Resurs Bank. Jag har nyligen fått ett samtal från Resurs Bank där de sa att jag har ett lån hos Mymoney. Men det har jag inte för det sa Lendo att jag har lån via Resurs Bank och inte via Mymoney. Den ena vet inte vad den andre gör. Låna inte via varken Resurs Bank eller Mymoney det är samma bolag nämligen.
skrev om Resurs Bank AB
Riktigt hala typer, tog en resa med deras hjälp och vid första inbetalningen så ska man välja om man vill ha försäkring eller ej! Tog utan och sen när nästa inbetalning dök upp så hade dom lagt till försäkringen iaf!! Detta är andra året i rad som dom gör likadant!! Ett påslag på ca 1300 kr på ett år!! Grisigt!!