Bank i Skåne

Svalöv  (1 st)

Topp 24 banker i Skåne

• 3 omdömen
    Johanna L
    Johanna L: Banken som nyligen bytt namn från Föreningssparbanken till Swedbank. Har kommit i kontakt med detta bankkontor via "mitt" bankkontor. De har ett såkallat samarbete, vilket gör att jag som bor i Malmö slipper åka till Lund för alla mina bankärenden. Detta fungerar mycket smidigt. Jag kan utföra allt man ska kunna via sin bank utan att betala avgifter. Vanligtvis får man betala en avgift om man vänder sig till en annan bank än den man har konto hos. Det enda jag ej kan göra är "skriva under dokument" om det behövs. Detta är inget jag i regel behöver göra, därav fungerar detta system fint för mig. Ger Swedbank "5/5 Recos" för det fina, välfungerande och trevliga samarbetet.
  • Viktor B
    Viktor B: Bra och palitlig. Personalen tar hand om alla ens fragor med ett bra humor.
    Benny L
    Benny L: Min handläggare på swedbanks kontoret i båstad har gjort ett bra jobb för mig o jag ger henn e 100% godkänt för det jobb hon har gjort för mig
  • Katarina
    Katarina: Riktigt bra personal och otroligt hjälpsamman. En riktig framtidsbank!
    Johanna L
    Johanna L: Placerad strategiskt på Centralstationen är nog detta Malmös största Forex. Här finns risk för kö, beroende på tidpunkt, högtid etc. Dock är här ganska många kassor?!, så väntetiden brukar ej vara lång. Även en person som mig som kan vara ute i sista minuten och behöva växla pengar innan Köpenhamnståget har chans här:P "5/5 recos"
  • Qpaqex
    Qpaqex: När du är ett ansikte för de på banken, då vet du att du får bra service. För min del så åker jag gärna till Trelleborg för att gå till min bank. För de är mycket mer familjära. De kan vem du är och vad du har för behov. Lägg sen till proffsig service och att de kan ha öppet lite senare just för dig. Varit kund här i, ja är det 17 år nu och är lika nöjd som dag ett. Tack för den bästa banken!
  • 21 omdömen
    Jacob W
    Jacob W: Köpte grej på NetOnNet (60) dagar står det, dem drar bort 28 dagar slänger på en påminnelse på 223kr sedan 903kr & jag betalade produkten på 1732kr sedan en till faktura på det ifrån NetOnNet på 1877kr. När fakturan är betalad... Jag kom upp till 4735kr bara på ungefär 1 månad ifrån Resurs-Bank. Men massa konstiga påståenden. Skickat faktura samma dag som jag beställde varan också, totalt sjukt. Lämnade tillbaka produkten till NetOnNet, fortfarande inte fått pengarna & Resurs-Bank verkar vägra ge tillbaka dem. Så har man nu då läst lite granna om dessa företag också, att Resurs-Bank är nu då ägare till då också NetOnNet. Så det blir aldrig någonsin mera NetOnNet eller Resurs-Bank för dem pysslar med grov lurendrejeri. Ringde dem även, där personen i telefonen ljuger för mig, hittar på saker via falska lagar. Så jag ber efter denna inspelning, då klickar dem mig i telefonen. ARN - Hallå konsument - staten våra regler inga av dem hjälper mig. Så förlorar min produkt & 1732kr! totalt skam företag som borde tas bort ifrån denna jorden... Aldrig varit med om något värre i mitt liv & är också rejält irriterad på både NetOnNet som säger att dem gjort allt dem kan & Resurs-Bank som lurar folk... Detta landet håller på att gå under, när staten också står för att dessa företag får vara kvar. Och politikarna som rullar in 250:000kr månaden, bara på att manipulerar och ljuga för det svenska folket... Fy satan alltså, flyttar snart här ifrån. Skamlöst...
  • 2 omdömen
    Torbjörn J
    Torbjörn J: Swedbank i Höganäs har alltid gett mig, o mina anhöriga bra service.
    Rebecca R
    Rebecca R: Väldigt trevlig personal, som är måna om att ta sig tid för att hjälpa en på bästa sätt.
  • Berra G
    Berra G: Denna rekommendation gäller Sparbanken Skåne i Lund (fd Sparbanken Finn). Jag har varit kund i banken sedan 1993 (då det var Sparbanken Finn) och har haft all ekonomi där inkl bostadslån tidigare. Sedan 2008 har jag endast haft bankkort och den ofärdiga internetbanken vilka de tar bra betalt för. Man måste växla mellan nya och gamla banken för att komma år olika funktioner. Man betalar för att göra deras jobb. De nekade mig att växla in 150 :- i utgående 1 och 5 kronorsmynt mynt i augusti 2017. Skälet var att jag inte hade ekonomin samlad hos dem. Jag försöker avsluta kort och internetbank nu men det finns ingen instruktion någonstanns hur man gör. Jag försökte få kod till telefonbanken men jag kan inte få den pga att mitt bank-idkort var utfärdad av annan bank. Jag hittar inget annat nummer.
  • Agnetha L
    Agnetha L: En godkänd bank, är dock glad att internetbanken finns annars skulle jag ha fått spader över att ha med deras nippertippor att göra som tror att de kan vara hur otrevliga de vill mot kunderna.
    Anya L
    Anya L: Nordea har väl fungerande system och hyfsat billiga priser på sina tjänster. På detta Nordeakontor är personalen trevlig och hjälpsam men det tar väldigt lång tid att komma fram om man ska till kundtjänsten eller sätta in pengar och dylikt. Detta blir väldigt frustrerande, så man kan inte bara gå in under lunchen eller göra ett snabbt ärende; var beredda på att stå i kö i 20 min. Ibland har personalen heller inget att göra och står och pratar med varandra när kön är milslång, så det är lite minuspoäng där.
  • Johan Yahya A
    Johan Yahya A: Varning för dolda avgifter hos Mercedes-Benz Finans och Veho Bil! Jag känner mig lurad av Mercedes-Benz Finans i samarbete med Veho Bil. När jag tecknade leasingavtalet fick jag information om att det var möjligt att avsluta leasingen i förtid, men tidigast efter 12 månader. När jag efter 13 månader kontaktade Mercedes-Benz Finans för att avsluta leasingen, fick jag plötsligt beskedet att jag måste betala en straffavgift på ca 100 000 kr – en ränta för resterande månader i avtalet, trots att bilen återlämnas. Detta var aldrig tydligt kommunicerat vid avtalsskrivningen. Att först få höra att det går att avsluta avtalet efter 12 månader, och sedan bli krävd på en enorm avgift, känns som ren vilseledning. Kundservicen har heller inte varit hjälpsam i att lösa situationen. Jag vill varna andra för att noggrant läsa det finstilta och ifrågasätta alla avgifter innan ni skriver på något. Jag rekommenderar att ni tänker en extra gång innan ni väljer att finansiera er bil genom Mercedes-Benz Finans!
  • 5 omdömen
    Samantha J
    Samantha J: It is a scam company. I trusted the sports company so I applied for a partial payment over 6 months. But they are horrible. - You cannot apply for autogiro and pay 39 kr extra every month on top of the interest. - You cannot copy OCR from the pdf file and need to enter that manually which is high risk of making mistakes and getting extra fines. - They have zero bandwidth for late payments. They immediately send out a new bill with fines. NEVER EVER use them. It's a scam company with the sole purpose of milking money out of poor people.
  • 2 omdömen
    Rebecca R
    Rebecca R: Vår bankkvinna på denna bank har varit förstående, hjälpsam och trevlig. Hjälpt oss mycket sedan vi tog kontakt med henne. Varma rekommendationer!
  • Carin R
    Carin R: Personalen är inget vidare, man säger en sak och menar något annat. Servicen är nästintill obefintlig såvida du inte är storbonne från Attarp eller liknande! Vi andra kunder vill man bara bli av med.! Välj en annan bank!
  • Anna G
    Anna G: Oseriöst företag, otrevliga och väldigt oprofessionella. Hutlösa priser och långa avtal som inte går att säga upp då uppsägningen hela tiden *kommer bort* med posten och aldrig kommer fram till företaget, dock kommer alla fakturor som ska belånas fram...
    Douglas A
    Douglas A: Välj aldrig Nordea som bank om du vill leva ett lyckligt och huvudvärkfri liv. Det tar sina beslut baserade på känslor och ingen logik fins på denna bank, dem kan begära oändligt med underlag och när man bifogar det så är dem inte nöjda och begär mer o mer. Jag ska vara ärlig och säga att dem har varit bra för, men nu dem går över gränssen med deras idioti. Jag skojar inte när jag säger att dem har även har begärt underlag på min psykiatrisk utredningen, jag har skärmbild från Nordea chatten för alla er som inte tror på det…
    Jens H
    Jens H: Skulle köpa 2000 bath på Forex i Lund, men jag hade haft ett bankkonto när Forex var bank och de hade inte fått in en blankett ang kundkännedom, det var 18 år sedan, fick inte köpa valutan! Riktigt Kass! Ringde idag och dom kunde inte lösa det utan det är upp till vart kontor! ALDRIG MER!
    Amanda Linnea Maria H
    Amanda Linnea Maria H: Vill ni finansiera kriminalitet så är detta en bra finansiär att välja, dom samarbetar gärna med bilfirmor som engagerar sig i sånt.
  • NIMA M
    NIMA M: Undvik. Tror ni mig inte? Skyll er själv.
    Pontus S
    Pontus S: Fick ett riktigt dåligt bemötande av en svarthårig tjej med svarta naglar,ganska ung tror jag.Hon hade ingen känsla för service eller ett gott kundbemötande och hon verkade riktigt sur eller hade en jävligt dålig dag.Måste säga att jag har aldrig fått en sämre service!!!! Sen tycker jag att swedbank över lag är en problembank och sen detta hände i Hässleholm kommer jag att avsluta alla konton och samarbete med denna bank.
  • Jenny A
    Jenny A: Tyvärr kan jag inte rekommendera Harry Franzéns bostadsaffärer.
    erik E
    erik E: Vår släkt har varit kunder sedan Frankby s tid, men vi flyttar nu efterhand allihop. Dom beter sig rent ut sagt för hemskt. Bara uppträdandet. :-( Av tidigare kommentarer att döma är det genomgående. Vilken dag trampar dom på dig? Lämna innan du blir drabbad. Gynna småbankerna, det har vi gjort.