Bank i Malmö

9 rekommenderade banker i Malmö kommun

• 3 omdömen
    Johanna L
    Johanna L: Banken som nyligen bytt namn från Föreningssparbanken till Swedbank. Har kommit i kontakt med detta bankkontor via "mitt" bankkontor. De har ett såkallat samarbete, vilket gör att jag som bor i Malmö slipper åka till Lund för alla mina bankärenden. Detta fungerar mycket smidigt. Jag kan utföra allt man ska kunna via sin bank utan att betala avgifter. Vanligtvis får man betala en avgift om man vänder sig till en annan bank än den man har konto hos. Det enda jag ej kan göra är "skriva under dokument" om det behövs. Detta är inget jag i regel behöver göra, därav fungerar detta system fint för mig. Ger Swedbank "5/5 Recos" för det fina, välfungerande och trevliga samarbetet.
  • Driver du bankverksamhet i Malmö?

Johanna L
    Johanna L: Placerad strategiskt på Centralstationen är nog detta Malmös största Forex. Här finns risk för kö, beroende på tidpunkt, högtid etc. Dock är här ganska många kassor?!, så väntetiden brukar ej vara lång. Även en person som mig som kan vara ute i sista minuten och behöva växla pengar innan Köpenhamnståget har chans här:P "5/5 recos"
  • Katarina
    Katarina: Riktigt bra personal och otroligt hjälpsamman. En riktig framtidsbank!
    Anya L
    Anya L: Nordea har väl fungerande system och hyfsat billiga priser på sina tjänster. På detta Nordeakontor är personalen trevlig och hjälpsam men det tar väldigt lång tid att komma fram om man ska till kundtjänsten eller sätta in pengar och dylikt. Detta blir väldigt frustrerande, så man kan inte bara gå in under lunchen eller göra ett snabbt ärende; var beredda på att stå i kö i 20 min. Ibland har personalen heller inget att göra och står och pratar med varandra när kön är milslång, så det är lite minuspoäng där.
  • Johan Yahya A
    Johan Yahya A: Varning för dolda avgifter hos Mercedes-Benz Finans och Veho Bil! Jag känner mig lurad av Mercedes-Benz Finans i samarbete med Veho Bil. När jag tecknade leasingavtalet fick jag information om att det var möjligt att avsluta leasingen i förtid, men tidigast efter 12 månader. När jag efter 13 månader kontaktade Mercedes-Benz Finans för att avsluta leasingen, fick jag plötsligt beskedet att jag måste betala en straffavgift på ca 100 000 kr – en ränta för resterande månader i avtalet, trots att bilen återlämnas. Detta var aldrig tydligt kommunicerat vid avtalsskrivningen. Att först få höra att det går att avsluta avtalet efter 12 månader, och sedan bli krävd på en enorm avgift, känns som ren vilseledning. Kundservicen har heller inte varit hjälpsam i att lösa situationen. Jag vill varna andra för att noggrant läsa det finstilta och ifrågasätta alla avgifter innan ni skriver på något. Jag rekommenderar att ni tänker en extra gång innan ni väljer att finansiera er bil genom Mercedes-Benz Finans!
  • 5 omdömen
    Samantha J
    Samantha J: It is a scam company. I trusted the sports company so I applied for a partial payment over 6 months. But they are horrible. - You cannot apply for autogiro and pay 39 kr extra every month on top of the interest. - You cannot copy OCR from the pdf file and need to enter that manually which is high risk of making mistakes and getting extra fines. - They have zero bandwidth for late payments. They immediately send out a new bill with fines. NEVER EVER use them. It's a scam company with the sole purpose of milking money out of poor people.
  • 2 omdömen
    Rebecca R
    Rebecca R: Vår bankkvinna på denna bank har varit förstående, hjälpsam och trevlig. Hjälpt oss mycket sedan vi tog kontakt med henne. Varma rekommendationer!
    Amanda Linnea Maria H
    Amanda Linnea Maria H: Vill ni finansiera kriminalitet så är detta en bra finansiär att välja, dom samarbetar gärna med bilfirmor som engagerar sig i sånt.
  • Driver du bankverksamhet i Malmö?

• NIMA M
    NIMA M: Undvik. Tror ni mig inte? Skyll er själv.