De har hanterat båda mina föräldrars begravningar professionellt och transparent.
Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå
Välkommen till Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå! Vi på Thomas Anderssons Begravningsbyrå hjälper dig att planera begravning när en anhörig har gått bort. Vi förstår hur att det är en svår stund när en anhörig går bort, men likväl är det viktigt att ta farväl. Vi har många års erfarenhet inom branschen och kan...
100 omdömen om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket proffesionell. Otroligt ödmjuka och hjälpsamma och kommer med förslag i alla de svåra beslut man ska ta inför begravningen
Engagemang och trevligt bemötande
Trevliga och tillmötesgående. Hjälpsamma med vad det än har varit vi behövt hjälp med eller frågat om.
Stort tålamod och bra bemötande i en svår situation. Stort tack till Eva för starkt engagemang för möjliggörande av en komplex situation med strävan att det ska bli så bra och värdigt som möjligt.
Tråkigt att de säljer in kistor i första kontakten utan att informera att begravning behöver ske inom en månads tid, annars kremeras kroppen innan begravning. Detta gjorde att vi fick en merkostnad som i vårt tycke vart väldigt onödig. Begravningen sedan var helt underbart vacker, Arve, sicken stjärna att hålla dessa borgliga begravningar. Högsta betyg där, har aldrig varit på en finare ceremoni. Alla gäster var mycket nöjda!
Anhöriga behöver alltid välja en kista oavsett om det ska vara kremering eller inte. Endast vid hämtning i hemmet/boendet frågar vi om anhöriga orkar välja kista och förklarar att det annars tillkommer en ytterligare transport från bårhuset och en ökad kostnad för dödsboet. Om ni har frågor kring fakturan kontakta er rådgivare.
Genomgående bra bemötande. Vi fick byta kontaktperson pga av semester men det gjorde inget, båda var väldigt kompententa. Blev överraskad och glad att ni ringde upp några dagar efter begravningen för att fråga hur de gått (vi genomförde begravningen själv). Hoppas att det dröjer innan jag måste anlita an begravningsbyrå igen men när det väl är dags kommer jag kontakta er
Trevligt, varmt och professionellt bemötande. Vi fick en klar redovisning vilka valmöjligheter vi kunde göra och goda råd så att vi anhöriga kunde diskutera och ta beslut diskutera och ta beslut i lugn och ro. Vi fick även god hjälp och stöd vid själva begravningsakten. Tack för allt!
Redan från den första kontakten med Jörgen på Thomas Anderssons Begravningsbyrån så har vi blivit otroligt bra bemötta och vi har fått alla olika alternativ man kan välja inför en begravning förklarade på ett enkelt och bra sätt och om vi har haft frågor och funderingar under resans gång så har vi alltid fått snabba och bra svar som hjälpt oss i alla svåra beslut som ska tas inför en begravning så vi är supernöjda med allt och vill tacka för ett mycket bra utfört jobb av Jörgen och företaget.
Väl bemött. Lätt att samarbeta med. Proffsigt utfört.
Vi blev mycket bra bemötta, allt fungerade bra ,men det är hutlöst dyrt med allt kring en begravning. Begravningsbyråns arvode 6960,00 och sen representant vid begravning2555,00 ja,ja ni ska väl leva ni också ,men dyrt är det. MVH SIGRID
VI blev bra mycket bemötta av företaget. De har erfarenhet och har gjort detta förr.
Vi fick fint bemötande och bra återkoppling. Allt fu grader bra. Det enda minuset jag kan ge är att det endast serverades kaffe och te på minnesstunden. De som inte drack något av det fick dricka vatten till tårtan! Vi hade blivit lovad läsk.
Så fint bemötande och mycket tålamod från personalen på Thomas Andersons begravningsbyrå vid mammas begravning. Rekommenderar varmt!
Mycket trevligt och professionellt bemötande av Jörgen Westin som gav fantastiskt bra stöd, tog alla nödvändiga kontakter och styrde så att allt utan stress kunde skötas i rätt tid och ordning. Begravningen av pappa blev verkligen ett ljust och fint avsked. Varmt tack!
Bra och trevligt bemötande. Snabba svar vid frågor.
Proffsigt, innerligt och stabilt.
Trevlig och professionell personal! Tack Camilla för att du gjorde så fint på mammas begravning ❤️
Allt har varit till vår fulla belåtenhet. Från första kontakt, till utförandet av ceremonin. /Håkan
Dom var mycket trevliga och hjälpsamma i sorgens stund. Dom visade genuint att dom bryr sig om kunden och att dom har kunskap om hur man tar hand om sörjande. Jag kan inte annat än ge högsta betyg.
Snabbt och vänligt bemötande. Proffesionellt personal med respekt för situationen på ett mycket värdigt sätt
Jag har använd Thomas Anderssons Begravningsbyrå (TAB) två gånger. Den senaste gången valde jag dem efter erfarenheter från första gången; den gången var det på rekommendation. Men det innebär att jag inte har något att jämföra med. Jag har ett positivt intryck av TAB; de skötte allt utom minnesstunden och programmet i kyrkan, som jag skötte själv. Framförallt ett flexibelt agerande initialt, som gjorde det möjligt för mig, som bor en bit upp, att ta avsked trots att dödsfallet inträffade en lördag. De såg också till att...
Hej. Vi är väldigt nöjda med allt och vill varm rekommendera Thomas Anderssons begravningsbyrå. Camilla, ditt bemötande var väldigt varmt och fint. Allt blev så lyckat som det efter omständigheterna kan bli. Tom vädret! Med vänliga hälsningar, Hela familjen Stoltz
Väldigt tillmötesgående och tjänstvillig från första kontakten . Bra återkoppling under hela tiden. Mycket nöjda. /
Mycket bra och snabb hjälp. Vänligt bemötande.
Bra bemötande snabbt agerande
Super fina och trevliga som alltid. Mycket nöjd med allt.
Tack för en fantastiskt fin begravning 🌞 Ida var jättefin & proffsig och även resten av personalen . Och 1000 tack för minnesboken . Fina bilder & underbar text . Trots saknad efter vår mamma så har vi ett otroligt fint minne av vårt avsked med mamma tillsammans med er. Tack ! Anna , Karin , Sebastian Robert & Theo
Trevligt och respektfullt bemötande i samband med en jobbig och känslosam situation.
Lyhördhet Flexibilitet Kompetens
Bra bemötande Bra samarbete Köpte endast hjälp med att köpa kista och transporter samt att göra minnesalbum. Vi gjorde det mesta själva.
Trevlig och hjälpsam personal. Lärt att få kontakt med.
Man blir varm och vänligt bemött.
Vänligt bemötande.Hjälpsamma.Får högsta betyg
Allt har varit toppen! Kan inte säga annat! Camilla som skötte om begravningen skötte det jättebra./ Ulla Stina
Mycket professionellt bemötande Korrekt, trevliga, sympatiska.
Enligt förväntningar snabbt proffsigt lättsamt bemötande
Bra bemötande och personligt engagemang av Camilla. Det blev en fin begravning av mamma, så som hon önskade den. Rekommenderas varmt. ❤️
Snabbt och proffsigt bemötande med omtanke.
Bra bemötande. Har tidigare haft kontakt med er, har alltid varit bra, därför anlitade vi er igen. Det gällde vår mammas begravning, det blev en fin begravning, där ni fixade allt. Er representant var mycket bemötande och hjälpsam. En reflektion från vår sida är att man blev lite "stum" när man såg vad det blev för kostnad för begravningen. På något sätt borde man kanske ha några förslag på vad en begravning kan kosta innan man börjar genomgången.
Vänligt bemött och bra rådgivning.Vi kunde sköta mycket digitalt vilket underlättar. Det var vår mamma som valde byrån och var mån om tidigare samarbeten
Proffsigt, respektfullt och trevligt.
Vänligt bemötande. Hade kännedom och fått många goda omdömen om begravningsbyrån sen tidigare. Företaget levde väl upp till detta. Positiv och trygg upplevelse Från omhändertagande till begravning i gravkapell samt minnesstund. Kremering.
Trevligt bemötande! och alltid stöttandei sorgen
Mycket bra och proffsigt bemötande av företaget. Mycket tillmötesgående och jag fick bra respons betr frågor jag hade speciellt då det gällde avliden utomlands. Alla arrangemang kring begravningen sköttes utmärkt. Jag kan varmt rekommendera företaget.
Vi har blivit mycket värdigt och fint bemött av Thomas Anderssons begravningsbyrå. De har alltid varit tillgängliga och servicemedvetna. Det är verkligen en byrå jag kan rekommendera i den svåra situationen då man ska ställa för en begravning av en nära anhörig. Jag tycker även att de hade ett rimligt pris för sitt uppdrag.
Respektfullt, inlyssnande, anpassat utifrån mina behov. Jag fick bra och goda råd. Trodde av någon anledning att jag skulle kunna få än mer hjälp. Exvis med att hålla samman även delarna för gravsättning….. Även om jag tycker att jag gjorde mycket själv så tycker jag att fakturan blir omfattande…
Bra rådgivning och utförande av tjänsten.
Byron motsvarade mina förväntningar. Allt funkade till belåtenhet.
Ett mycket trevligt bemötande och hjälpsamhet. Mycket nöjd men kostnaden var stor.