RM Spol & Sug AB
Dålig lukt, gurgel eller stopp i avloppet? Vi på RM Spol & Sug (tidigare Stockholms Avloppssanering AB) har över 25 års erfarenhet och hjälper dig med rensning, underhåll samt stamspolning av avlopp. Framförallt arbetar vi mot privatperson i villa, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Vi kan också ta uppdrag i företags- och industrifastigheter i viss mån.
Vi utför de flesta tjänster som kan behövas i samband med avlopps- eller avrinningssystem. Stopp i golvbrunn eller handfat, byte av vattenlås och hjälp vid dålig lukt eller dåligt flöde i kök är några av de tjänster vi erbjuder. Även andra tjänster, som takspolning, garagespolning, soprumsspolning med mera, kan vi också erbjuda i viss utsträckning.
Vi har även jourberedskap och kan rycka ut vid stopp i avloppet eller andra akuta problem.
Utmärkelser
80 omdömen om RM Spol & Sug AB
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om RM Spol & Sug AB (Stockholms Avloppssanering AB)
Från start till slut gick allting jätte smidigt! Bra kontakt med snabba svar. Vi i föreningen är jättenöjda med Stockholms Avloppssanering AB och kan absolut rekommendera de. Vi gjorde stamspolning i hela fastigheten. Inga konstigheter och bra resultat med duktiga arbetare!
skrev om RM Spol & Sug AB (Stockholms Avloppssanering AB)
Kan starkt rekommendera detta bolag, då allt gått smidigt och enkelt. Kommer definitivt att vända mig till dom när det är dags att spola i framtiden
skrev om RM Spol & Sug AB (Stockholms Avloppssanering AB)
Fick snabb hjälp. Proffsigt bemötande. Mycket nöjd.
skrev om RM Spol & Sug AB
Snabba att svara och vara på plats. Bra jobb och dessutom mycket trevlig
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Bra bemötande samt proffsigt utfört.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Snabbt på plats, trevliga och kunniga. Löste problemet och gav tips för framtiden.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Otroligt bra service!! Starkaste rekomendationer.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Bra och smidigt arbete. Trevligt bemötande
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Tycker att montören var bra och kunnig. Gav relevanta svar. Vi fick hjälp innan julen med ett avlopp och han filmade ner i röret vilket gav mer info om tillståndet i röret, dåligt...
Vi måste relina en bit i vår men det akuta är borta. -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Snabb och effektiv lösning på vårt problem. Rekommenderas.
Bra bemött trevlig personal
Mycket bra utfört arbete. Morgan och proffsigt utförande
Spolning an infiltrationen och avlopp -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Har anlitat Avloppssanering flera ggr. De är alltid proffsiga och tillmötesgående.
Jobbet nu gällde spolning av avlopp i tvättstugan.
Nu fungerar ett gammalt avlopp igen. -
Utmärkt
Få felet av hjälpt. Vi fick det. -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Galet dyrt men proffesionellt utfört jobb på alla vis. Rekommenderar!
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Trevliga och löste problemet med stopp i toan.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Proffsig och snabb hantering. Några bra tips som extra bonus.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Snabb service och trevligt bemötande.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Väldigt bra service. De kom inom en timme och löste problemet i vårt badrum. Supertrevliga. Kommer garanterat ringa de igen.
Snabbt, bra bemötande!
Snabbt, bra bemötande!
Snabbt, bra bemötande! -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Bäst helt enkelt. Super trevliga och vet exakt vad de håller på med.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Vi hade Micke och Kent från Stockholms Avloppssanering AB på besök för att filma våra rör, med anledning av ett försäkringsärende. Bättre och trevligare hantverkare har jag nog aldrig träffat! Det märks att det här är proffs som vet vad de sysslar med!
De svarade tålmodigt på alla mina frågor, höll rent och snyggt omkring sig och lämnade oss i betydligt bättre sits än när de kom. Jag rekommenderar dem med glädje, och skulle utan tvekan anlita dem igen om (när) jag behöver deras tjänster. 5/5 skulle ha avloppsstrul igen bara för att få anlita dem :) -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Mycket bra, seriöst, ordnin o reda.
Trevligt bemötande. -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Fick kontakt med bolaget via en offertförfrågan på deras hemsida. Trevliga, seriösa och gjorde ett bra jobb! Rekommenderas varmt!
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Renspolning i avlopp av mycket serviceminded personal.
Oklart stopp i gemensamt avlopp för badkar, toalett och handfat.
Mycket snabbt och kompetent löst, med förklaring till trolig orsak och med information om hur det skulle kunna undvikas samt möjliga lösningar om framtida liknande problem skulle uppstå.
Bara goda vitsord. -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Mycket trevligt bemötande och alla förväntningar tillfredsställda. Snabbt och renligt utfört arbete. Rekommenderar gärna.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Mycket trevligt bemötande, professionell hantering och goda råd! Det rinner bra nu i alla avlopp! Micke och Kent kan verkligen rekommenderas.
Louis Sparr -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Trevligt bemötande och snabbt fixat!
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Behövde göra en kontroll av stamrören ut till gatan, på min villa.
Två morgonpigga trevliga personer från företaget dyker upp
på rätt tid och börjar spola och kontrollera rören, samt kontrollera dem med en kamera. (Stamrören var mycket bättre än jag räknat med). Rätt utrustning och mycket hög kompetens gör att jag gärna kan rekommendera företaget! -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Jättetrevliga och hjälpte mig på plats
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Jättebra service, trevligt bemötande. Kände att jag var viktig som kund. Supernöjd
Kommer att rekommendera företaget inom Företagarna och andra nätverk. -
skrev om RM Spol & Sug AB
Väldigt trevligt bemött och professionellt utfört arbete.
Bra bemötande.
Proffsiga
Lång erfarenhet och det märktes. -
skrev om RM Spol & Sug AB
Väldigt bra bemötande och trevliga. Spolning och inspektion av alla avloppsrör i huset. Gick smidigt. Robert
skrev om RM Spol & Sug AB
Trevligt bemötande och ett arbete väl utfört som vanligt!
Denna gång fick vi hjälp med spolning för att åtgärda ett stopp men vi har fått hjälp med andra problem tidigare och vi har alltid varit väldigt nöjda. -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Trevliga personer som gjorde ett bra jobb och snällt svarade på frågor. Kom snabbt.
skrev om RM Spol & Sug AB
Snabbt och effektivt. Mycket bra. - har använt företaget tidigate.
skrev om RM Spol & Sug AB
Gott bemötande ,vi är mycket nöjda.
Högtrycksspolning av avloppsstam
. -
skrev om RM Spol & Sug AB
Noggrann rensning av avloppsrören i villan och professionell genomgång av filmdokumentationen när allt var klart. Goda förslag på åtgärder för reparation av de över 80 år gamla gjutjärnsrören. Trevligt bemötande och punktlighet.
Snabbt på plats
Trevliga och bra dialog om felet och åtgärder -
Trevliga, duktiga och informativa
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Jättebra service. Gav sig inte innan problemet var löst.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Lottokort effektiva och tydliga. Rekommenderar starkt!
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Snabb respons och schyssta snubbar!
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Bra service och bemötande. Trevliga och gjorde ett bra jobb.
De hjälpte oss med att spolade avloppet.
Tack för all hjälp. -
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Snabb och professionell hjälp. Trevlig personal!
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Kunniga och ansvarstagande. Stor kompetens inom sitt område
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Snabb, kunnig, serviceinriktad och professionell. Vad mer kan man begära?
skrev om RM Spol & Sug AB
Rekommenderas: Bästa tänkbara. Professionell, pålitlig, noggrann och informativ.
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Super bra service och trevligt bemötande!
skrev om Stockholms Avloppssanering AB
Bra service och grymt trevliga!