Bra service och kompetenta medarbetare!
ROI Redovisning AB
8 omdömen om ROI Redovisning AB
Sedan starten hos Reco 2026
Tack för ditt omdöme Michal. Vi är glada att ha dig som kund hos oss. Hälsningar Marianna på ROI
Korrekt och sakligt bemötande. Det har funnits lyhördhet för mina inressen.
Hej Patrik, Tack för ditt omdöme, vi är glada att du upplever att vi har en lyhördhet för dina intressen, då det är mycket viktigt för oss. Mvh Marianna på ROI
Jag har haft förmån att samarbeta med ROI redovisning i över 15 år och har alltid varit super nöjd med detta samarbete. Det jag uppskattar mest är den nära relation vi har lyckats etablera, och er ständiga strävan att förstå vår verksamhet så att ni kan hjälpa oss på bästa sätt. Det jag vill även lyfta fram är den snabba återkoppling vilket skapar både trygghet och förtroende. Tack för ett väldigt bra jobb!!
Tack Ali för ditt fina omdöme. Jag är mycket tacksam att vi fått ha dig som kund så länge och i företagets olika skeenden. Jag ser fram emot fortsatt gott samarbete. Hälsningar Marianna på ROI
I have been using ROI since starting my business. I have had have several concerns regarding a few incidents with having to pay more Rutavdrag because the sums where inadequately figured. There have been miscommunications because I can't speak Swedish and my accountant(s) try admirable to accommodate in English. For the most part I am satisfied with ROI and would recommend them any who ask.
Tack Rebecca för ditt fina omdöme. Vi gör vårt bästa för att du ska känna dig trygg i det svenska företagandet utan att du själv talar svenska. Vi hejar på dig! Hälsningar Marianna på ROI
Alltid tillgänglig och snabb hjälp! Fantastisk 🙏🏼
Tack Sara för ditt fina omdöme! Att vara tillgänglig är en viktig faktor för oss, och jag är glad att du uppskattar det. Hälsningar Marianna på ROI
Lätt att få kontakt med och alltid trevligt bemötande, rek starkt!
Tack Julia för ditt fina omdöme. Jag blir glad när jag får höra att vi är lätt att få kontakt med och att vi har ett trevligt bemötande, för sådant är viktigt för oss. Hälsningar Marianna på ROI
Vi köpte tjänsten att kontrollera bokslutet så att den var korrekt och upprättad enligt BFNARs regelverk. Kommunikationen med ROI har alltid varit proffsig, snabb och kompetent. Har varje år gett mig goda råd som kontinuerligt förbättrat mina redovisningar. Jag sköter bokföring åt flera ideella föreningar med anställd personal. Dessa finns i olika delar av Sverige och jag har därför mött olika byråer. ROI redovisning är helt klart den som gett mig den mest värdefulla återkopplingen.
Tack Bertil för ditt fina omdöme. Att inte bara hjälpa våra kunder utan också kunna ge råd om förbättringar är något som vi tycker är väldigt viktigt, då vi - precis som du beskriver även har kunder som sköter redovisningen och då är det väldigt viktigt att vi kan ge förslag på förändringar så att det blir till det bättre. Hälsningar Marianna på ROI
Mycket personlig och kompetent redovisningsbyrå. Med ROI i mitt liv känner jag mig oerhört trygg!
Tack för ditt fina omdöme Anette. Jag är glad att du känner dig trygg med oss i ditt företagsliv. Hälsningar Marianna