Mycket omhändertagande och kompetent personal.
Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad
Välkommen till Begravningsbyrån Roland Andersson i Karlstad. Vår familjeägda byrå har sedan 1993 funnits som stöd i livets viktigaste skeden. I Karlstad hittar du vårt huvudkontor i gamla kvarteret Almen och Flachska gården. Hos oss arbetar erfarna begravningsrådgivare som ser till att du känner dig trygg och hjälper dig att...
35 omdömen om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad
Sedan starten hos Reco 2022
Vi har blivit väl bemötta. Upplevde dock att det blev sämre stämning då vi var väldigt klara med att vi ville sköta en del av begravningen själva t ex blommor, program, minnesstund. Vi valde annan jurist så den kan vi inte bedöma.
Hej, Jag är mycket nöjd med begravningsbyrån. Har blivit professionellt bemött i alla frågor som gällde begravningen. Kan varmt rekommendera denna byrå. Snabb, noggrann och korrekt service Mvh Ulrika
Omtänksam varm respektfull från det först mötet i vårt hem när de hämtade honom till sista samtalet långt efter begravningen. Hjälpte till med alla kontakter vi önskade . Gett oss ett så fint minne!!!
Mycket omtänksamt bemötande, vi kände oss omhändertagna i sorgen. Vi hade önskemål som bemöttes på ett fint sätt. Skönt att ha en och samma kontakt genom hela processen, man kunde fråga om allt. Det var ett jättefint stöd. Fick också hjälp med tankar och idéer. Kan varmt rekommendera den här byrån.
Finns inget att anmärka på. Bemötande och genomförande av begravningen gjordes på bästa sätt.
Vi är mycket tacksamma för den fina och professionella service vi fick i samband med vår fars begravning. Ett särskilt tack till Karl och Anders, som med stor empati vägledde oss genom hela processen. Deras stöd gjorde en svår tid lite lättare att hantera.
Jag fick ett jätte bra bemötande både då jag pratade med Viktor ang min mammas begravning och då jag pratade med Anders om bouppteckningen. Båda två så kunniga och duktiga på sin sak. För de flesta som mig själv är detta första gången jag gör detta och man känner sig vilsen, sorgsen och vet inte vad som ska göras och hända. De berättar om vad som händer nu och vad som ska hända med begravning och bouppteckningen och svarar på "mina dumma" frågor. :) Verkligen två personer på rätt arbetsplats! Jag kommer varmt att rekommendera Roland Anderssons Begravning & Juridik.
De var mycket proffsiga. Jag beställde en begravning. Blev mycket väl omhändertagen. Det är alltid svårt att komma på ett första möte med begravningsentrepenören, men det fungerade jättebra, även kommunikationen mellan oss innan begravningen.
Omtänksam och lyhörd personal som verkligen såg till vårat bästa!!
Jättefint bemötande, alla förväntningar uppfylldes till det bästa ! Det blev en mycket stämningsfull och värdig begravning med efterföljande fin. minnesstund. Vi fick hjälp att ordna en borgerlig begravning, en helt fantastisk officiant, musik, blommor, beställning av lokal och mat för minnesstund m.m. Vi är helnöjda!
Professionella och kunniga medarbetare.
Hej Vi fick ett lugnt och sakligt mottagande, nästan lite "familjärt". Ni är "pålästa" och trevliga.
Hej, Lena gjorde min frus begravning till en jättefin begravning. All heder. Bouppteckningen med Daniel sköttes även den proffsigt. Tack Daniel. Mvh Tonny
Kontakten med Roland Andersson var utomordentlig, avseende ton och bemötande samt deras arbetsinsats. Både i skrift och i samtal. Vår kontaktperson Rose-Marie visade stor förståelse för situationen och var ett stort stöd för oss anhöriga. Hon var helt öppen för vårt upplägg men kom också med goda råd. Det var en snabb och korrekt konversation som oftast utfördes via mejl, men även genom telefonmöten då vi anhöriga bor på annan ort. Vi köpte begravningstjänsten där R. Andersson var behjälpliga med alla moment vi behövde hjälp...
Det var en bra total upplevelse engagerade och hjälpsamma.
Trevligt och lugnt mottagande och proffsigt utfört uppdrag. Allt ordnat på ett fint sätt i en svår stund.
Proffsigt, helt enkelt som förväntat.
Carita C har ordnat begravningen på bästa sätt genom sin trygghet inför och under begravningen. Louise U utförde bouppteckningen genom ett utmärkt arbete. Jag kan varmt rekommendera Roland Andersson Begravning och Juridik i Karlstad.
Blev anlitad Roland Andersson när min mamma gick bort . För att hjälpa oss med begravning och bouppteckning. Kände med mig väl bemött som anhörig och att det var värdigt . Möte med jurist kändes tryggt och ett trevligt bemötande. Kan rekommendera Roland Andersson
Blev mycket bra bemött, professionellt med empati. Roland Andersson och Juridik överträffade mina förväntningar. Jag och mina söner köpte begravning, bouppteckning och framtidsfullmakt. Kände mig trygg.
Mycket trevligt bemötande av handläggaren (Viktor A) fick bra vägledning vid båda mina föräldrars begravningar
Bästa trygga bemötandet jag varit med om. Såå tacksam att jag valde er. Ni fanns med hela tiden och var med oss för att det skulle bli så fint det gick. Vi / jag är supernöjd. Tack än en gång för allt fint ni gjort och gör♥️♥️♥️💯💯💯
Jag har blivit vänligt och professionellt bemött vilket förstås är av största vikt då man drabbats av det värsta i livet.
Motsvarande våra förväntningar och lite till
Vår upplevelse av Roland Andersson var mycket positiv. Deras medarbetare är professionella med ett mellanmänskligt stuk. Jättebra balans som vi fann gav oss klart fokus och försäkran att begravningen av mamma skulle bli som hon ville. Jag vill också nämna att låta Roland Andersson ta hand om bouppteckningen var väl värt pengarna. Super-effektivt och klar och tydlig vägledning. Lena Andersson och Katarina Bergman Knutsson var fantastiska i en jobbig period i våra liv. Tack.
Trevlig bemötande och lätt att samarbeta med. Snabba att svara på mail. Det var ett lugn och det kändes tryggt. Bra samarbete.
Fantastiskt bra och tillmötesgående 🌸
Vi blev mkt fint bemötta och fick en snabb tid då jag endast var i Karlstad en dag. En av systrarna var med på länk och det fixade de fint. Vi fick en fin enkel begravning i kapellet och sedan lunch som de hjälpte oss boka.
När någon anhörig går bort är man ledsen, sårbar, inkonsekvent och förvirrad. Då kom RA och tog hand om allt som tänkas kan och även det vi inte kunde tänka ut på ett föredömligt sätt. Från att de hämtade Lars, planerade och genomförde begravningen till bouppteckningen så kände vi oss trygga. Vi rekommenderar RA-begravningsbyrå till alla vi känner. Personligt, engagerat och inlyssnande.
Vi blev bra bemötta men det verkar vara lite stressigt och rörigt på juridiksidan.
Jag mötes av super go personal som tog sig god tid och fick mycket stöttning och hjälp mycket råd hur man skulle gå till väga Begravning blev jätte bra 👍
Mycket bra bemötande! Klart och koncist vad som gällde. Kajsa - väl värd att vårda!! (Erik Haglunds begravning)
Väldigt bra mottagande och vägledning i samband med att våra föräldrar gick bort.
Kunnig personal.Lyssna på de anhörigas önskemål kom med tips.Tryggt