Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

• Badge2025
4.6

Välkommen till Begravningsbyrån Roland Andersson i Karlstad. Vår familjeägda byrå har sedan 1993 funnits som stöd i livets viktigaste skeden. I Karlstad hittar du vårt huvudkontor i gamla kvarteret Almen och Flachska gården. Hos oss arbetar erfarna begravningsrådgivare som ser till att du känner dig trygg och hjälper dig att...

99 omdömen om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Sedan starten hos Reco 2022

Ing-Britt T
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Jag och mina barm är väldigt nöjda! Lätt att få kontakt och få svar på frågor Så fint ordnat på begravnin gen, som blex till ett fint minne

Veronica H
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Jag upplever att RA var jättebra både i kunskap, erfarenhet & bemötande

Miba L
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Kajsa tog emot oss med respekt och en varm hjälpande hand från start till slut. Hon såg till att allt fungerade med kyrka, ceremoni, samlingslokal, mat och dryck så att vi kunde ta hand om oss själva och varandra. Kan varmt rekommenderas Roland Andersson Begravning &Juridik i Karlstad och extra varmt tack till Kajsa som hjälpte och stöttade oss hela vägen.

Harry K
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Vi måste berömma dom för ett fint och värdigt bemötande av alla som hjälpte oss vid omhändertagande av min hustrus bortgång Harry

Annika N
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Lyhörd och kunnig personal. De löste allt som behövdes snabbt och smidigt.

Michael M
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket trevligt bemötande av Kajsa som var den vi hade kontakt med. Inkännande och hjälpsam trots att vi berövade företaget på ytterligare intäkter på 28 000 förutom det horribla beloppet som det kostade att få mor i jorden. Väck mig när som helst frampå och jag ska genast svara Ja på frågan om jag vill köpa in mig i det företaget! En mera lukrativ bransch har jag svårt att föreställa mig och jag ska med glädje göra precis som de gjort; att som anställd eller delägare visa respekt samt avvaktande kring beslutsfrågor anhöriga...

Ann P

Bra—————————-/-/////////////-/

Ulla A
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Upplevelsen var positiv. Kajsa Johansson var mycket trevlig och tillmötesgående samt lätt att prata med. Köpte begravningstjänst med blommor osv. Kajsa med medhjälpare hjälpte även till med likbil. Mvh Ulla Arwidson

Sarah E
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Lugna och harmoniska. Viktor som vo hade var helt fantastisk, hade svar på allt, visste han inte så kollade han upp det för att ge svar strax inpå. Kunniga, känsla för oss som sörjde. Suveränt

Hans K
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket bra och trevlig hjälpsam personal.

Leif E
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Har uppfyllt mina förväntningar, snabbt och bra handläggning

Christel H
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

När man kommer in i entrén till Begravningsbyrån möts man av ett lugn och stillhet! Så fint bemötande av emotionella tankar! En trygghet som är viktig i en utsatt situation! Kan verkligen rekommendera byrån!

Nina H
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Detta är min första kontakt med en begravningsbyrå och det fungerade jättebra.

Åsa Ö
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Bemötandet har varit över förväntan, så otroligt proffsigt. Cajsa och Carita har svarat på alla frågor och väglett mig vid min mammas bortgång. De har lyssnat på när jag framfört min mammas önskan. Jag kommer berätta för alla vänner hur enkelt de skötte allt eftersom jag inte kunde medverka. Jag beställde en direktkremering med spridning av askan i minneslund som var mammas önskan.

Sven H

Bra bemötande Trevlig personal Blev efter våra önskemål

Nicklas J
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Varmt och respektfullt bemötande,allt från första samtalet och när dom kom och hämtade mamma tills vi satt på kontoret och fick ett bra bemötande och all hjälp vi behövde av Rose-Marie.

Catarina S
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket bra bemötande och bra information hur avskedsceremonin går till. Dock missat att vår beställning av foto skulle stå vid urnan vid start av minnesceremonin. Vid påpekande åtgärdades detta på cirka 15 min. För övrigt helt nöjda med arrangemang och kontakter. Som kompensation för misstaget gjordes ett avdrag på fakturan.

Håkan S
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Väldigt bra bemötande och förståelse. Avslappnad och fin atmosfär vid kontoret.

Anders R
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Har blivit fantastiskt bra bemött av Kajsa och Viktor vid min fru Ylvas begravning,Viktor uförde begravningen mycket proffisonellt o fint och Kajsa har varit mycket behjälplig och gett snabbt svar vid frågor,så stort tack till er för hjälpen,hälsningar Anders.

Patrik E
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Väldigt tillmötesgående och fridfulla i våras svåra stund.

Annelie H
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket bra och tydlig information

Maria K
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket trevligt bemötande från all personal. Blommor och dekorationen på begravningen var fint gjort. Vi i familjen är mycket nöjda med Roland Andersson.

Gunbritt K
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Proffsigt bemött saklig information.inga personliga tyckanden

Ingegerd P
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Bra mottagande, Lätt att nå vid frågor Trevliga Det enda negativa är att vår önskan om fågelkvitter i kapellet, i början av begravningsakten uteblev.

Laurene G
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

De hjälpte mig med allt och jag var väldigt nöjd

Svenn G
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande. Ville verkligen kontrollera vi hade allt är under kontroll. Kändes väldigt tryckt, bra service.

Johan P
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Bra bemötande och en fin ceremoni vi är mycket nöjda med det avslut vi fick.

Elisabeth A
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Jag blev bemött proffsigt. Såväl av Kajsa som Daniel. De mottog mina uppdrag och genomförde dem väl.

Anette A
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Blev fint och varmt bemött i min svåra stund, i både möte, telefon, mail och sms. Har anlitat dom tre gånger inom loppet av fem år. För min del har det varit begravningar samt efterkommande bouppteckningar. Kan varmt rekommenderas.

Lotta S
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Jätte bra bemötta men fel födelse årtal på minnesbladen och att Ni inte vet att det inte får plats en urna i asklunden.Annars har allt varit bra. Har Ni alltid samma pris på Bouppteckning,för det stod ju inte timmar eller någonting .Bara "Boupptäckning" och summan?

Lena M
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Väldigt bra bemötande. Hjälpsamma, tålmodiga med upplägg och juridiska frågor. Skönt med en avslappnad miljö.

Ove W
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Proffsigt emottagande och glasklara "processer"

Jonas T
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Vi anlitade Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad enligt önskemål från vår bortgångna mor. Bemötandet från Rolands har varit jättebra, både jag och min syster fick en fin känsla redan från första mötet ända till bemötandet på vår mors begravning. Vi lät Rolands ta hand om allt från bokningar till framtagning av dödsannons , programblad, minnesstund efter begravningsakten i kyrkan. Och allt har skötts med största belåtenhet från vår sida . Vi har även anlitat Rolands att ta oss igenom bouppteckningen ( den har dock ännu inte varit)

Björn A
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Bra bemötande och inget att klaga på

Magnus Å
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Proffsigt och engagerat bemötande. De har hört av sig och påmint och ställt frågor vilket varit skönt i en rörig situation där det varit svårt att hålla reda på allt. Sammanfattningsvis mycket bra men ganska dyrt.

Susanne F
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Väldigt fint bemötande och vi kände oss omhändertagna på en gång, och väldigt respektfullt handhavande med min mors bortgångna kropp när de hämtade henne, toppbetyg på alla punkter från oss.

Gunnel F
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Fint bemötande på begravningsbyrån samma dag som dödsfallet. Goa råd inför annons i tidningen, bra. Planeringen av den borgerliga begravningen gjorde jag själv med gott stöd all Kajsa på begravningsbyrån. Ganska många samtal angående musiken (inspelad livemusik). Det blev till slut mycket bra. Kajsa från begravningsbyrån såg till att alla kom på rätt plats och tidsramen hölls. Ca 60 begravningsgäster. Officianten är jag mycket nöjd med, lugnt och värdigt. Begravningen som helhet: grön kista, vacker musik, ej en massa blommor, stramt, snyggt och häftigt. Passande för en häftig man.

Gun O
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Jag blev mycket väl bemött av Roland Andersson Begravning och Juridik. Jag hade stora förväntningar på RAB&J och de levde upp till mina förväntningar fullt ut. Fick ett bra stöd och trevligt bemötande och allt blev till belåtenhet. Begravning och Bouppteckning.

Marie E
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Ett gott bemötande i en svår situation. Enkelt att få tid och god kontakt fram till begravningen kring saker som skulle läggas till och justeras.

Mats K
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Vi blev väl bemötta och av personal Allt gick smidigt och lättad annonser och begravningstid. Allt med begravningen blev enligt våra önskemål

Iréne F
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket fint bemötande. Hade egentligen inga förväntningar tycker att det hela flöt på fint Rolands begravningsbyå och juridik har bra kunskap tryggt att anlita. Köpte både begravning & juridik tjänst skulle anlita dem igen tycker mycket om minnesrummet.

Stig J
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Proffsig väl genomförd begravning från första mötet till begravningen

Leif K
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Vi köpte "allt" när vi begravda vår mor utom mat efteråt. Allt fungerade perfekt med bra dialoger och snabba och korrekta svar. Mvh! Leif Karlsson

Susanne Ö
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Bra bemötande och planering av begravning. Det blev en fin och minnesvärd akt. Även bouppteckning lämnades i trygga händer.

David L
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Trevligt och sakligt bemötande. Hjälper till att fixa det mesta kring begravningen.

Birgitta A
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Ett oerhört varmt, professionellt och deltagande bemötande i vår sorg. De har ordnat allt på bästa sätt och alltid gett stöd och svar när vi behövt. Kan varmt rekommendera dem!

Iia A
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Mycket vänligt och ödmjukt bemötande och service under vår svåra tid. Snabb återkoppling vid olika frågeställningar. Mycket professionella.

Aina L
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Fint bemötande. Genomgången av begravnings detaljer mycket bra. Sista avskedet på sjukhuset var fint ordnat. En del strul på själva begravningsdagen.

Jon Anders T
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Blev mycket bra bemött och under hembesöket så fick vi reda på allt som behövdes. Begravningen var väldigt bra arrangerat och jag kan bara ge goda kommentarer och rekommendationer.

Karin V
Skrev om Roland Andersson Begravning & Juridik i Karlstad

Bra bemötande och personligt engagemang Har tidigare bra erfarenhet och återkommer därför.