Begravningen var fantastisk. Tusen tack
Roland Andersson Begravning & Juridik i Skoghall
Välkommen till Roland Andersson Begravning och Juridik och vårt kontor i Skoghall. Du hittar oss i lokalerna i Skoghalls centrum. Vi är en familjeägd byrå som sedan flera år tillbaka hjälpt personer i livets svåraste stund. Vi anordnar begravningar i Skoghall och har flera alternativ för lokaler, både för begravningsceremonier...
13 omdömen om Roland Andersson Begravning & Juridik i Skoghall
Sedan starten hos Reco 2022
Vid min pappas bortgång i somras fick jag mycket god hjälp av Roland Andersson begravning & juridik. Bemötandet upplevde jag som både varmt och professionellt. Jag är tacksam för hjälpen jag fick av mina kontaktpersoner och jag kan verkligen rekommendera Roland Anderssons verksamhet.
Vänligt förstående och proffsigt bemötande. Av både mina sjuka och äldre föräldrar och mig som anhörig till den avlidne och föräldrar
Jätte bra bemötande å mycket bra jobbat är jätte nöjd.
Viktor var vänlig och bemötande perfekt. Kunde inte vara bättre.
Tog hand om allt då vi som familj var/ är alldeles för ledsna och chockade för att klara av det. Var vänliga och förstående,
Fint bemötande. Väldigt tryggt och respektfullt. Alla är så trevliga!👍😊
Allt igenom ett proffsigt och trevligt bemötande. Alla mina förväntningar uppfylldes.
Ett bra mottagande och lätt att få det svåra ärendet genomgånget på ett bra sätt. Allt arbete var utomordentligt välskött.
Allt perfekt och mycket trevlig personal!
Jätte bra bemötande och ett extra plus för själva begravningsakten i kapellet med den borliga akten
Jag blev bemött med respekt och lyhördhet efter mina önskemål. Begravningen blev precis så som vi önskade. Bouppteckningen gick också bra, jag fick bra svar på mina frågor. Nu hoppas jag att bodelningen ska gå bra.
Hej Zinita. Så fint att höra om att allting blev som ni önskade. Tack för ert fina omdöme och att vi fick förtroendet att hjälpa er.
Jag har bara positivt att säga om min upplevelse; fick ett fint bemötande hela vägen genom vår kontakt. Kan absolut rekommendera att välja Roland Andersson för begravningshjälp.
Hej Louise. Vi är så tacksamma över att ni rekommenderar oss. Tack för ert fina omdöme och att vi fick förtroendet att hjälpa er.