Är nöjd med utförandet och kundkontakten/ bemötande, men inte med återställning efter avslutat arbete. Dyrt.
Rörinspektion i Karlstad AB
Rörinspektion är ett etablerat företag inom avloppstjänster med över 40 års erfarenhet. Sedan starten 1982 har vi hjälpt både privatpersoner och företag med pålitliga och högkvalitativa lösningar för avloppssystem. Med över 1 000 genomförda projekt, från mindre villor till komplexa industrifastigheter, är vi en trygg partner...
154 omdömen om Rörinspektion i Karlstad AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Anna. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Tråkigt att höra att du inte blev nöjd med helheten. Vi tar absolut med oss din feedback! Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Allt fungerade toppen, fick en tid snabbt och problemet åtgärdat.
Hej Linnea. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Stort tack för din fina återkoppling. Ha en bra dag. Mvh Lisa
Bemötande på ett trevligt sätt. Hjälp med det jag behövde.
Hej Barbro. Det var glädjande att höra! Tack så mycket för din återkoppling. Vi uppskattar det mycket. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Med kunskap och yrkeskunnighet hittades och åtgärdades våra problem i badrummet.
Hej Jan. Vad skönt att vi kunde hitta orsaken till problemen ni har upplevt i erat badrum. Stort tack för att ni har tagit er tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Allt i ett Skönt när de kommer, ännu skönare när de går! Problem solved
Hej Marwan. Precis så det ska vara! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Toppen, fixar problemen snabbt och proffsigt
Hej Stefan. Det lät härligt! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Bra bemötande Hittade tyvärr inte felet som var att vattnet i toaletten dras ur.
Hej Christine. Fint att höra! Det lät knepigt. Hoppas du har fått ordning på problemet, slå oss gärna en pling om så inte är fallet. Vi önskar dig en fortsatt bra dag. Mvh Lisa
Jag fick hjälp snabbt när jag hade stopp i avloppet. Han som gjorde jobbet var trevlig och tillmötesgående.
Hej Anders. Fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Otroligt bra och snabb service! Killen som kom var riktigt duktig och visste vad han gjorde! Är super nöjd..//Calle
Hej. Vad fint att höra Calle! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig en fortsatt bra dag. Mvh Lisa
Effektivt och kunnigt och förhoppningsvis också med en vidare detaljerad uppföljning och rekomendationer för vidare åtgärder
Hej Peter. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete som utförts! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Vi önskar dig en härlig helg. Mvh Lisa
Mycket trevligt och bra bemötande. Proffsigt och snabbt arbete utfört.
Hejsan Claudio. Det var mycket glädjande att höra att du är nöjd med vårat utförda arbete. Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Snabb reaktion på min beställning. Trevligt bemötande. Rörinspektionen genomfördes av en trevlig och uppenbart kunnig person.
Hej. Vad kul att höra Jan! Tack så jätte mycket för att du tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Bra. Fick hjälpen inom en vecka. Behövde dock be dem att återkomma med underlaget.
Hej Linn. Vad kul att höra att du upplevde våran service bra! Vi ber om ursäkt för att underlaget missats. Stort tack för att du har gett oss din feedback. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Problemet snabbt åtgärdat. Konstaterat läckage i rörsystemet. Väntar.på offert för vidare åtgärder.
Hej. Skönt att höra Barbro! Hoppas läckaget löser sig snabbt och bra för dig. Tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Proffsigt arbete som vid alla tidigare tillfällen
Hej Björn. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Stort tack för att du väljer att anlita oss! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Kunnig personal som har lösningar på problemet. Håller tider och utför arbetet på effektivt sätt.
Hejsan. Stort tack Peter för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete, det betyder mycket för oss! Vad fint att höra att du känner dig nöjd. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Pålitliga, lätta att ha och göra med och kommer när de lovar. Trevliga medarbetare med god kompetens. Nöjd!
Hejsan Gunilla. Vad kul att höra att du är nöjd med oss på Rörinspektion. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi önskar er en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Snabbt och proffsigt jobb av en trevlig person.
Hejsan. Stort tack för de fina orden och för att ni har tagit er tiden att lämna oss erat omdöme. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Anlitade företaget för hjälp med igensatt avlopp I kök. Samt kontroll av rörsystemet i stort. Mycket positiv upplevelse. Servicetekniker Bosse Proffsig och fint personligt bemötande. Helnöjd!!
Hej Anders. Vad härligt att höra att ditt köksavlopp fungerar som det ska igen! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Jette nöjd Rekommendera Snabbt inspektion
Hejsan Tomasz! Vad kul att höra att du är nöjd med vårat utförande av inspektionen. Tack för din fina recension! Ha en fin dag. Mvh Lisa
Som vanligt ett trevligt och proffsigt bemötande vid telefonkontakt. Jag fick nästan omedelbart kontakt med rörinspektionens utförare av spolning (stopp i avlopp). Två man utförde arbetet med spolning från utebrunn in mot tvättstugan där stoppet, som även förut varit en anledning till spolning fanns. Arbetet genomfördes i rasande takt och på mindre än 30 minuter har jag nu ett fullt fungerande avlopp igen. Stort tack Bosse som var huvudansvarig vid spolningen samt till medarbetaren som jag tyvärr glömt namnet på. KANON. Karl Göran
Hej Karl. Stort tack för din fina återkoppling. Superkul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Vi på Rörinspektion vill önska dig en härlig helg. Mvh Lisa
Toppenbra bemötande, och snabba! Jag hade totalstopp i köksavloppet och trots att jag ringde strax före 16 fick jag snabbt kontakt med rätt person. Redan kl 9 nästa morgon kom spolbilen med full rensningsutrustning. En mycket trevlig och kunnig och kommunikativ servicetekniker jobbade i över en timma med att hetvattenspola och rensa röret medan jag nyfiket, via kameran, kunde se våra avloppsrör från insidan. Det var totalt igenproppat av fett, helt omöjligt att få bort med mina egna rensningsredskap. Det sista momentet...
Hej Nils. Vad härligt att höra att köket fungerar som det ska nu. Hetvattenspolning är väldigt effektivt att spola bort fett i köksavloppet. Spännande att även få se hur avlopppet såg ut innifrån efter spolning. Stort tack för din feedback. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Rörmokaren gjorde inte rent toaletten efter sig det såg ut som att han målat toaletten med brun färg
Hej Anders. Vi ber om ursäkt för att vi inte gjorde rent toaletten efter stoppet släppts. Vi brukar göra rent så gott vi kan efter oss, jag vet tyvärr inte vart det brast någonstans. Eventuellt att det saknats toalettborste eller rengöringsmedel som försvårat det för oss att städa rent. Stort tack för att du återkopplat vårat arbete. Vi tar med oss din feedback. Ha en fin vecka. Mvh Lisa
Jobbet fungerade perfekt i alla avseenden. Mvh Lars Åke Andersson Brf Affärsmannen
Hej Lars! Det var mycket kul att höra. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi vill önska dig en fin vecka. Mvh Lisa
Mycket service vänlig och förstående för problemen
Hej Mikael. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårt arbete. Det glädjer oss mycket att höra att du känner dig nöjd med våran service på Rörinspektion. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Service minded företag med bra och hjälpsam personal Jag rekommenderar dom väldigt
Hej Peter. Det glädjer oss mycket att höra! Stort tack för din fina feedback och för att du rekommenderar oss. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Fick hjälp snabbt och de gjorde ett fantastiskt jobb till en vettig peng.
Hejsan. Det var härligt att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och effektivt Per-Anders! Stort tack för din fina recension. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Alltid trevligt bemötande när man ringer o behöver hjälp. Kommer oftast direkt. Alltid trevlig personal som kommer.
Hejsan Camilla. Det glädjer oss mycket att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Bra jobb och trevlig personal.
Hejsan Fredrik. Det var kul att höra. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
inga speciella förväntningar men de ställde upp när det var akut och behövde hjälp
Hej Anita. Självklart ställer vi upp när det krisar! Stort tack för din fina feedback. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabbt och smidigt. Trevlig operatör. Trevlig kundtjänst
Hejsan Karin. Vad kul att höra att du är nöjd med våran service och att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Alltid bra service och mycket trevlig personal
Hej Bo! Vad kul att höra att du är nöjd med våran service. Stort tack för din fina feedback. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Mycket bra. Kom fort och utförde jobbet.
Hej Cecilia. Det låter härligt. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme! Ha en fin helg. Mvh Lisa
Fick hjälp otroligt snabbt och Brian som kom var mycket noggrann och trevlig. Det gällde rensning av avlopp från köket. Jag har anlitat Rörinspektion två gånger tidigare under våra 30 år som villaägare, så valet var enkelt då det var stopp igen.
Hej Lars-Göran. Vi är väldigt tacksamma för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme! Stort tack för att du väljer att anlita oss. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Så positivt bemötande i telefon, bokade dagen efter. Han som var här var väldigtvtrevlig. 5 plus av 5 möjliga
Hejsan Simon. Stort tack för din fina feedback. Kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabb hjälp och bra att de gav tips om egna åtgärder innan de kom ut och kontrollerade. Ger intrycket om att kundnöjdhet går före pengarna 👍🏻
Hejsan Evelina. Självklart är vi väldigt måna om att våra kunder ska bli nöjda! Fint att höra att du känner dig nöjd med våran service. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Bra bemötande, snabb och proffsig support. rekommenderas!
Hej. Det var riktigt kul att höra. Stort tack Stefan för att du rekommenderar oss! Ha en fin dag. Mvh Lisa
bra upplevelse allt fungerar bra nöjd med arbetet
Hejsan Bernt. Kul att höra att din upplevelse av oss på Rörinspektion vad bra och att du känner dig nöjd med utfört arbete. Tack för ditt fina omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Trevligt bemötande Bra utfört arbete
Hejsan Helene. Det var glädjande att höra att du känner dig nöjd med arbetet som vi har utfört! Tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en superfin helg. Mvh Lisa
Trevligt och proffsigt bemötande!
Hej! Vad fint att höra Anneli. Det glädjer oss mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Det är bra men vi hargamla byggnaden.
Hej Salem. Vad kul att du är nöjd med oss på Rörinspektion. Det kan ibland vara omständligt med gamla byggnader och rör, därför finns vi här för att hjälpa dig med hela processen, med både spolning, filmning och renovering av avloppet. Tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
4 väldigt bra pojkar som var här och dom gjorde allt toppenbra, ett perfekt jobb
Hej Åke. Det var kul att höra att du fick hjälp av fyra av våra superduktiga killar! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden att besvara. Vi vill önska dig en fin dag! Mvh Lisa
Professionell och snabb utförande av spolning av köksavloppsrören. Tydliga filmer, bra uppmärkta. Hade önskat något mer utförligare bedömning av hittade fel.
Hejsan! Stort tack Mari för din feedback. Vad härligt att köksavloppet blev spolat och nu fungerar som det ska. Vi tar till oss din kritik. Hör gärna av dig till oss på 054-56 88 16 så ska vi försöka förklara så utförligt vi bara kan av det hittade felet. Ha en superfin dag! Mvh Lisa
Snabb och smidig service från telefon samtal till utfört arbete
Hej David! Det var mycket kul att höra att du är nöjd med våran service. Stort tack för att du har tagit dig tiden till att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
I tid och proffsigt genomfört.
Hej Dan. Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar väldigt mycket att du tog dig tiden att svara. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Seriösa och har en god dialog med beställaren.
Hejsan! God dialog med våra kunder är A och O, kul att ni känner er nöjda med servicen! Stort tack för att ni tog er tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Fick hjälp efter mindre än en timme. Snabbt och effektivt. Röret rent och det rinner bra igen.
Hej Jesper. Vad skönt att det rinner på som det ska i ditt avlopp igen! Det är väldigt effektivt att spola med trycksatt varmvatten. Stort tack för att du tog dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en bra helg. Mvh Lisa
Bra utfört jobb, missade att täta röret. Kom tillbaka och fixade det direkt!
Hejsan Rebecka. Stort tack för din feedback. Kul att du är nöjd med det utförda jobbet. Vad bra att vi kom tillbaka och åtgärdade missen med en gång och att det inte orsakade någon mer skada än obehaglig lukt. Vi vill önska dig en härlig helg. Mvh Lisa.
Trevligt bemötande. Snabb hjälp. vi hade stopp i avloppsröret från köket. Kamera användes och vi fick se hur det såg ut. Väldigt pedagogisk och noggrann. Nöjda.
Hejsan Marit. Vad bra att ni fick spolat köksledningen och även fick en inspektion efteråt för att se skicket. Vi tackar ödmjukast för er fina recension. Ha en härlig helg. Mvh Lisa
Vänligt och intressant. Önskar er välkomna igen. Tack
Hej Annika! Visst är vårat arbete spännande! Vi ser mycket fram emot att få hjälpa dig med dina framtida problem med avloppen. Tack för att du tog dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en superhärlig helg. Mvh Lisa