Trevliga snabba prisvärda.såvida offeten håller.
Rörinspektion i Karlstad AB
Rörinspektion i Karlstad AB är ett VVS-företag som sedan 1982 erbjuder tjänster inom rörinspektion, relining, rörspolning och slamsugning. Med över 40 års erfarenhet och mer än 1 000 genomförda projekt är vi en pålitlig partner för både företag och privatpersoner. Vi har kontor i Karlstad och Göteborg och erbjuder jourservice dygnet runt.
60 omdömen om Rörinspektion i Karlstad AB
Sedan starten hos Reco 2024
Har under den tid jag haft med Rörinspektion alltid fått bra och snabb hjälp. Dessutom blivit bra bemött när jag ställt frågor o annat.
Löste mitt problem utan krångel👍👍👍
Tycker det har funkat bra. Haft bra kontakt med dom under arbetets gång. Och det vart klart på den tiden som vi hadde fått av dom. Så vi är nöjda än så länge.
Hej Christer! Vi tackar för ditt omdöme! Härligt att höra att allt flutit på som det ska! Ha en härlig dag! Mvh Lisa
Kommer på direkten 🌟Alltid trevliga o hjälpsamma 🌟
Hej Camilla! Det glädjer oss att höra! Det är våran målsättning att rycka ut med en gång när kunden ringer. Stort tack för din feedback. Mvh Lisa
Trevligt bemötande och väl utfört arbete och de kom snabbt och var försiktiga då arbetet utfördes inomhus
Hej Sören. Tack för din återkoppling av vårat arbete. Vi försöker alltid att lämna arbetsplatsen ren och fin efter oss. Kul att du är nöjd! Mvh Lisa
Klockrent!!! Bra service och återkoppling. Trevlig personal
Hej. Tack för din feedback. Det glädjer oss att du är nöjd! Mvh Lisa
Trevligt bemötande och snabbt och smidigt utfört jobb. Rekommenderas.
Hej Carolin. Vad kul att höra att du är nöjd med våra tjänster! Tack för din återkoppling. Ha en härlig dag. Mvh Lisa
Vi blev mycket bra bemötta och våra förväntningar uppfylldes. Det arbete som utfördes var rensning och filmning av våra stammar i marknivå.
Hej. Vad kul att höra! Spännande att få en inblick i hur era stammar såg ut! Tack för eran feedback. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Bra och snabb återkoppling av Ola.
Hej Jörgen. Stort tack för din återkoppling. Jag ska föra vidare din feedback till Ola! Mvh Lisa
Väldigt bra bemötande,och kunnig personal
Hejsan! Stort tack för att du anlitade oss på Rörinspektion. Riktigt roligt att höra att du är nöjd. Ha en fin dag! Mvh Lisa
Allt var bra Trevlig kunnig person
Hej Gert. Tack för att du tog dig tiden att lämna ditt omdöme. Det är betydelsefullt för oss. Fint att allt gick bra! Mvh Lisa
Fick jättebra hjälp Tackar tackar :)
Hej. Vad fint att höra. Stort tack själv Ola! Mvh Lisa
Vi beställde spolning av ett avloppsrör som det var stopp i. De kom snabbt och var effektiva och trevliga!
Hej Sofi. Vad härligt att vi kunde lösa erat stopp i avloppet snabbt och effektivt. Stort tack för din återkoppling. Mvh Lisa
Alltid lätta att nå och hjälpen kommer snabbt, superbra
Hej. Tack för ditt omdöme. Det betyder mycket för oss. Vad kul att höra att du är nöjd. Mvh Lisa
Alltid trevligt bemötande och bra återkoppling av ärendet. Arbetet blir gjort ordentligt! Vi kommer fortsätta anlita Rör-Inspektion!
Hej Ann! Tack för att du tog din tid att lämna oss ett omdöme. Vad härligt att du känner dig nöjd med vårat arbete. Stort tack! Ha en fin helg. Mvh Lisa
Mycket nöjd från första telefonsamtalet till utförande.
Hej Henrik. Stort tack för ditt fina betyg. Det glädjer oss att höra att hela arbetet gick bra från start till slut. Vi önskar dig en fin dag. Mvh Lisa
Snabb och proffsig hjälp! Från mitt telefonsamtal tills problemet var löst.
Hej Anna. Stort tack för dina fina ord. Vi är glada att du upplevde hela processen smidig från start till mål. Mvh Lisa
Kan sitt jobb, bra service, lätta att samarbeta med.
Hej. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ditt omdöme till oss. Vad kul att du känner dig nöjd. Mvh Lisa
Mycket bra bemötande av Rörinspektion i Karlstad
Hej! Vad härligt att höra. Tack för att du tog dig tiden att återkoppla vårat arbete. Mvh Lisa
Snabb service som åtgärdade problemet med stopp.
Hej Fia. Tack för din fina återkoppling av vårat jobb. Mvh Lisa
Trevligt bemötande vid bokningen och mycket trevlig/kunnig person som fixade vårat problem.
Hej Jessica. Stort tack för att du uppskattar och återkopplar vårat arbete! Mvh Lisa
Mycket bra bemötande och vi har ett bra samarbete. Ärendet gällde filmning, vi får alltid bra underlag för att kunna gå vidare med åtgärder.
Hej. Vad fint att höra. Stort tack för att ni väljer att samarbeta med oss. Tack för återkopplingen, det uppskattar vi mycket. Mvh Lisa
Kunniga och har ett bra bemötande.
Hej Per. Stort tack för din fina återkoppling. Mvh Lisa
Kom till mig snabbt efter att jag ringde. Bra service. Löste problemet utan problem och snabbt gick det.
Hej Carl-Johan! Vad kul att du uppskattar våran service! Tack för att vi fick hjälpa dig att lösa dina problem med avloppet. Mvh Lisa
Jag hade en vattenläcka i mitt badrum och orsaken var okänd. Försäkringsbolaget bad mig då att göra en undersökning av avloppet. Kontaktade Rörinspektion som snabbt var på plats. Det visade sig att det inte var något läckage där och vi sökte vidare.
Hej Hans! Stort tack för ditt omdöme och för att du anlitar oss på Rörinspektion i Karlstad. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Proffsigt bemötande och lösningsfokuserat. Positiv trots inte alltid alltför roliga arbetsuppgifter
Hej! Vad fint att höra. Tack för du uppskattar och återkopplar vårat arbete. Mvh Lisa
Ni är bäst för ni kommer när man ringer och man blir väl mött av er
Hej Sven-Olof. Stort tack! Vi uppskattar våra kunder mycket och gör alltid vårat bästa. Ha en toppenfin dag! Mvh Lisa
Snabb hantering. Tydlighet och noggrannhet med mycket bra slutresultat.
Hej Mikael! Tack för din återkoppling. Vi försöker alltid hjälpa våra kunder så fort som bara möjligt. Vad härligt att resultatet blev mycket bra. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Oerhört trevligt bemötande med kunniga projektledare och bra medarbetare.Vi hade stora problem så våra förväntningar var stora, men med mycket arbete och en oerhört stor kunskap löstes allt.Vi är tacksamma för alla lösningar och hur proffsigt dom skötte relainingen av våra rör i bottenplattan.Stort tack till alla inblandade speciellt till Stefan och Mats👍
Hej! Vad härligt att höra att ni blev så nöja! Stort tack för att ni väljer att arbeta med oss. Jag vill önska er en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Proffsigt utfört trevligt tekniker
Hej. Stort tack för din återkoppling. Vad roligt att du uppskattar vårat jobb. Mvh Lisa
Snabb återkoppling kring offertförfrågan och bra hjälp med att identifiera vilken åtgärd vi behövde! Rekommenderar starkt!
Hej. Vi försöker alltid göra vårt yttersta för våra kunder. Tack för att du rekommenderar oss och tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Mvh Lisa
Mycke bra de gör alltid det man ber dem om. Med ett bra resultat.
Hej Henrik. Tack för din återkoppling. Den uppskattar vi mycket! Mvh Lisa
Bra inspektion . Ni hade fått fullt betyg om ni återkopplat om det gick att göra en relineing att det spricka röret:)
Hej. Tack för din återkoppling. Detta ska vi självklart ta med oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Väl på plats rensades rören fint.
Hej John. Kul att höra att du känner dig nöjd med rensningen. Tack för att du tog dig tiden att återkoppla. Mvh Lisa
Smidigt och lätt att få tag i er
Hej. Härligt att höra. Tack för din återkoppling! Mvh Lisa
Fantastisk hjälp och bra service!
Hej Ylva. Tack för att du tog dig tiden att lämna din fina återkoppling av vårat arbete. Mvh Lisa
Helt ok vad man kan förvänta sig
Hej. Tack Roy för din återkoppling. Ha en fin dag! Mvh Lisa
Vi blev bra bemötta, men det tog tid att få en offert på arbetet. Efter påstötningar fick vi till slut en offert som dessutom var attraktiv. De som utförde arbetet gjorde ett alldeles utmärkt jobb. Bra och mycket trevlig arbetsledning. Fakturan skickades innan arbetet var helt klart.
Hej Ove. Tack för att du återkopplar vårt arbete och att arbetet blev bra utfört. Vi försöker alltid vara så snabba ut med våra offerter som vi kan, men vi ska givetvis ta med oss detta framöver. Ha en fortsatt fin dag! Mvh Lisa
Bra och trevlig personal Dom var här och spolade avlopsrör. Det blev jättebra Har svarat en gång tidigare på er undersökning.
Hej Johan. Tack för din återkoppling. Kul att det funkar bra för dig nu. Vi har tyvärr haft lite strul med våran Reco, därav kan detta problem uppstått, men nu ska problemet vara fixat. Ha en trevlig helg! Mvh Lisa
Kanon allt funkade enligt planer och personalen va lyhörd och tillmötesgående
Hej. Tack för din fina återkoppling. Härligt att nu är nöjd! Mvh Lisa
Kompetent och trevlig person som löste problemet snabbt och smidigt.
Hej. Vad roligt att du känner dig nöjd med vårat arbete! Tack för ditt omdöme. Mvh Lisa
Bra jobb och kan rekommenderas varmt till andra.
Mycket bra snabb stopp i avloppsrör från tvättfat
Hej Tommy! Vad roligt att du blev nöjd. Tack för återkoppling. Mvh Daniel Christensen
Superbra bemötande. väldigt trevliga och hjälpsamma.
Hej Malin! Tack för att du uppskattar och återkopplar vårt arbete. Mvh Daniel Christensen
Toppen! Fick snabb hjälp. Han som var här jobbade väldigt fint o visade när han filmade rören hur dåligt det såg ut vågen ut i vårat avlopp. Var en bra o trevlig kille. Mvh Bitte WN
Hej Bitte! Tack för att du uppskattar och för att återkopplar vårt arbete. Vi försöker alltid göra vårt yttersta för våra kunder. Mvh Daniel Christensen
En seriös och professionell behandling av ett vardagligt men ändå besvärligt problem för oss som kunder.
Hej Sture! Tack för att du uppskattar och för att återkopplar vårt arbete. Mvh Daniel Christensen
Bra bemötande . Det som utförde arbetet var kunnig och effektiv.
Hej Stefan! Tack för att uppskattade och återkopplar vårt arbete. Mvh Daniel Christensen
Snabbt utförande av det arbete vi beställde.
Hej Helena! Tack för att återkopplar vårt arbete. Mvh Daniel Christensen
Jag fick hjälp samma dag som jag ringde. Vänligt bemötande både vid beställning och utförande. Det var stopp i avloppet och problemet blev löst. Jag fick bra information, avloppet filmades, och jag väntar nu på en skriftlig sammanfattning om hur rören såg ut. Tack för hjälpen!
Hej Britt-Marie! Vad roligt att du uppskattar vårt jobb. Vi försöker alltid komma så snabbt som möjligt. jag har meddelat vår tekniker att du uppskattade hans bemötande. Mvh Daniel Christensen