Lars-Göran 5:
Fick hjälp otroligt snabbt och Brian som kom var mycket noggrann och trevlig. Det gällde rensning av avlopp från köket. Jag har anlitat Rörinspektion två gånger tidigare under våra 30 år som villaägare, så valet var enkelt då det var stopp igen.
Anna Fransson F:
Vi bor i Järfälla och har anlitat Rickard ett par gånger och vi är verkligen nöjda - skicklig i hantverket, trevlig, ordningsam och aldrig något strul!
Louise A:
Vi är mycket nöjda! Problemlösare, proffsig och kompetent, ger bra råd och tips, mycket trevlig, pålitlig, återkopplar vid frågor. Högsta betyg!
Kåre Arnfinn S:
Vilka trevliga och duktiga killar. Dom räddade verkligen min dag idag. Hoppas ni killar får den verkliga krediten ni förtjänar. Mvh Kåre
Anneli Kristina D:
Är mycket nöjd med den gravsten som jag beställde . En gammal sten i ny omfattning . Mycket duktiga blev precis som den gamla stenen .
Niclas Z:
Jag kan rekomondera Rörteknik, Dom kan allt när det gäller energi frågor och rörmokeri. Dom är otroligt duktiga på vad som är bäst för dej som som kund vad du ska välja utan att vara på stridig,
Dom är även el kunniga och kan räkna ut vad man behöver.
JAG ÄR HJÄTTE NÖJD!!