Tommy, är en pärla. Håller alltid sitt ord och snabb är han också 👍
Rörsupport Sverige AB
Rörsupport erbjuder avloppsspolning och VVS-arbeten på flera platser i Sverige. De hjälper dig snabbt och effektivt genom att använda både egna tekniker och ett noga utvalt nätverk av pålitliga underentreprenörer. Företaget riktar sig till både privatpersoner och företag och är dedikerade till att säkerställa att ditt avloppssystem och dina VVS-installationer fungerar som de ska året runt.
127 omdömen om Rörsupport Sverige AB
Väldigt bra bemötande och duktig personal trevlig montör
Snabb respons, trevlig personal.
Kontaktade Rörsuppport dagen före nyårsafton. Var rädd att stoppet skulle vara över nyår. Rensningen genomfördes senare på eftermiddagen,
Trevlig och kompetent personal.
Bara positivt. Trevligt bemötande och hjälpsamma.
Mycket snabbt o trevlig personal
Snabb hjälp. Trevligt bemötande
Bra bemötande. Bra service. Snabbt åtgärdande.
Klockren hjälp och service! Stort tack till Jesper och Adam som vi varit i kontakt med. 1. Svarade alltid i telefon 2. Dök upp på avtalad tid. 3. Löste problemet Såhär ska ett företag skötas!
Allt gick bra,, trevlig personal (han som kom o gjorde jobbet)
Ni kom snabbt och det blev ett perfekt resultat
Stoppet som skulle lösas löstes inte.
Snabb service när avloppet blev stopp! På en lördag naturligtvis! Räddare i nöden!
Kanonteknik, synd bara att vi behövde göra slamtömning också. 5 stjärnor
Ni kom på angiven tid och utförde jobbet till full belåtenhet, så jag tackar för det.
Snabb o bra hjälp i en nödsituation! Tack!
Skulle kosta 1500, använde kamera med pålägg 1000. Blev fakturerade 5000 ink rot. Tvi. Aldrig mer
Rörmokaren skötte sig, som alltid, helt perfekt: Snabb återkoppling, felsökning och leverans. De ställer alltid upp och löser mina problem!
Allt gick smidigt och snabbt med Reco.
Mkt bra hjälp med stopp i avlopp. Allt utan anmärkning. Nöjd kund.
Snabbt och smidigt fick jag hjälp med stopp i avlopp på en lördag!
Jättebra! Löste mitt problem och nu funkar avloppet som det ska. Kan rekommenderas.
Arbetet blev perfekt och nu rinner vattnet ner i vasken utan problem.
Har en bra upplevelse ställde upp snabbt och trevlig personal
Trevlig personal och bra service:)
Kompetent och professionellt bemötande och utförande. Ganska dyrt
Snabbt, smidigt, proffsigt.
Det är visserligen länge sedan, men allt var perfekt
Jättefint bemötande i den situationen som uppstått. Vi hade inga förväntningar direkt men allt gick snabbt och hade hög kvalitet. Stoppet blev snabbt avhjälpt och vi är mycket nöjda med insatsen
Allt ok. Nu funkar allt som innan
Fort utfört arbete, supertrevlig personal!
De va inte igenfruset som jag trodde tanken var överfull ,så han gjorde inte så mycke
Snabbt och bra utfört arbete och till rätt pris
Grymma killar!! Snabbt smidigt och fantastiskt bemötande! Bara bästa rekommendationen!
Toppensnabb hjälp och trevlig personal
Killen som hjälpte oss: Trevlig, snabb, professionell! Tack för fixet!
Jag är helt nöjd. Vänligen Inga
Nöjd med snabb hjälp och gott resultat. Trevligt bemötande. Priset drar ner betyget på omdömet. Dyrt för 15 minuters arbete. Förstår att det är framkörning osv.
Kom snabbt gjorde jobbet bra. Gav råd vad vill skulle göra för att lösa problemet
Duktiga, kom på utlovad tid och löste problemet på ett utmärkt sätt
Kommer i tid och gjort bra jobb.
Problem med stopp i avloppet, fick hjälp med en spolbil som kom inom ett par timmar. Trevlig personal både i telefon och i spolbilen. Mycket nöjd.
Snabbt, effektiv, prisvärt. Gällde ett avloppsstopp så jag behövde spolbil snabbt.
Pappers stopp i avloppet fixades snabbt
Allt blev ordentligt fixat. Det gick fort.
Jättebra, snabbt löst utan krångel
Smidig och snabb hjälp när det krisade och blev stopp i avloppet. Jag fick bra hjälp och rådgivning om hur vi skulle gå vidare för att undvika framtida problem.
Killen på Rörsupport var snabb, effektiv och dessutom trevlig.
Snabba, proffsiga. Dom hjälpte till att lokalisera orsaken till stoppet.