Rot Rör AB

Midsommarslingan 2, 126 30 Hägersten — Visa karta

4.6 i betyg av 60 omdömen
Rot Rör är ett VVS-företag som prioriterat snabb service av hög kvalitet med kontor och verkstad i södra Stockholm/Hägersten och Katrineholm/Julita.
Rot Rör åtar sig vvs uppdrag åt såväl privatkunder, företag och kommuner.

Läs vad 60 kunder tycker om Rot Rör AB

 • Daniel S
  Daniel S skrev om Rot Rör AB
  Bokade en tid men de dök aldrig upp och svarade inte på telefon. De har inte heller återkommit sedan dess. Läs mer
  gillar detta
 • David S
  David S skrev om Rot Rör AB
  Vi anlitade Rot och Rör för en kontroll av en egeninstallerad diskmaskin. Det dem gjorde var att fästa utvattenslangen med en kattstrypare samt skruvade fast maskinen i bänken vilket vi fick betala två timmars jobb för. Detta besök landade på 3 178 kr ex. rotavdrag.

  Bortsett från att dem var 1 timme försenade och inte ens bad om ursäkt för detta var dem trevliga och gjorde ett bra jobb det lilla dem gjorde men skickade efter besöket en helt galen faktura för detta uppdrag.

  Dem varnar själva på deras hemsida för att anlita företag som på förhand redovisar vad ett uppdrag kommer att kosta. Jag kommer efter det här aldrig våga anlita ett företag som inte gör det.

  Med vänlig hälsning

  David Läs mer
  gillar detta
 • Sven P
  Sven P skrev om Rot Rör AB
  Jag kan börja med att säga att jag är allt annat än händig och när jag och min sambo ville installera bänkdiskmaskin fanns det en massa frågor som snurrade i skallen. Då ringde jag Rot Rör AB och jag kan inte beskriva hur väl omhändertagen man blir hos dem! Från dag ett så har de alltid varit trevliga, professionella och väldigt ärliga med både pris och hur man billigast kan komma undan vid installation. Allt detta gör Rot Rör AB till det naturliga valet för oss i framtiden! Fantastiskt sympatiska människor som gjorde ett utmärkt och professionellt jobb! Läs mer
  gillar detta
 • Mikael H skrev om Rot Rör AB
  Jag upptäckte stopp i avloppet. Ringde Rot Rör och de lovade komma kl 1415 samma dag. Kl 1415 ringde de på dörren. Imponerande punktlighet. Supertrevliga och mycket proffsiga. De upptäckte att avloppsröret från mitt badkar var för stort och del i problemet. De åkte iväg och fixade ett nytt sådant och passade även på att införskaffa en duschstång vilket jag saknade. Detta är en mycket seriös och kompetent firma som jag rekommenderar varmt om det behövs rörmokare. Jag har bara positivt att säga. Läs mer
  Morten K gillar detta
 • Pierre M
  Pierre M skrev om Rot Rör AB
  Jättetrevliga, duktiga och utförandet var perfekt!


  Kommer enbart anlita Rot Rör när jag behöver hjälp. Läs mer
  Morten K gillar detta
 • Jonas J skrev om Rot Rör AB
  Trevliga, punktliga och noggranna. Rekommenderar varmt.

  Jag hade problem med avloppslukt bakom toaletten som tidigare rörmokare inte lyckats fixa. Rot Rör AB var självsäkra och fixade det snabbt. Läs mer
  Morten K gillar detta
 • Henrik L
  Henrik L skrev om Rot Rör AB
  Snabb respons och genuin vilja att vara till hjälp och göra saker korrekt.
  Att dom var trevliga också var ett plus i kanten. Läs mer
  2015-10-02 Morten K svarar Henrik L
  Tack!
  Roligt att vara uppskattad av sina kunder, det gör att man trivs på jobbet och folk som trivs blir som regel trevliga så även vi.
  Morten K gillar detta
 • Christian I skrev om Rot Rör AB
  Superbra bemötande, rådgivning och utförande trots kort varsel. Läs mer
  2015-10-02 Morten K svarar Christian I
  Tack!
  Alltid roligt att få goda omdömen, och roligt att det genom era omdömen och Reco äntligen finns ett sätt att få det lönsamt att göra sitt bästa.
  Morten K gillar detta
 • Karolin H skrev om Rot Rör AB
  Trevligt bemötande! Fick en tid som passade snabbt. Mycket nöjd över jobbet. Kan varmt rekommendera! Läs mer
  2015-03-28 Morten K svarar Karolin H
  Tack alltid lika roligt att få dessa omdömen, det gör att det känns lite extra värdefullt att försöka att göra ett bra jobb och höja servicenivån.
  Herman B, Morten K gillar detta
 • Robert G skrev om Rot Rör AB
  Mycket bra service och bemötande. Rekommenderas varmt! Läs mer
  2015-03-27 Morten K svarar Robert G
  Tack för det mycket goda omdömet
  Morten K gillar detta
 • Tomas L skrev om Rot Rör AB
  Bra arbete, inget att anmärka på Läs mer
  Morten K gillar detta
 • Ulrika S
  Ulrika S skrev om Rot Rör AB
  Trevliga, kunniga, noggranna och uppskattar att de alltid är två, kvinna och man. :) Läs mer
  2015-02-27 Morten K svarar Ulrika S
  Du anar inte vad glad jag blev av din uppskattning just nu, och ett stort TACK
  Morten K gillar detta
 • Rickard B skrev om Rot Rör AB
  Bra trevlig å professionella. Rekommenderas Läs mer
  2015-01-28 Morten K svarar Rickard B
  Tack Rickard, alltid roligt att få så goda omdömen
  Morten K gillar detta
 • Anna J skrev om Rot Rör AB
  Mycket bra bemötande och arbete. Montering av köksblandare och diskmaskin. Fakturan tog väldigt lång tid att få. Läs mer
  2015-01-28 Morten K svarar Anna J
  Tack för det goda omdömet, och vi beklagar att vid hög arbetsbelastning blir kontoret lidande och Fakturorna kan då ta lite tid att få iväg
  Morten K gillar detta
 • Ewa A skrev om Rot Rör AB
  Snabb kontakt, proffsigt utfört arbete OCH dem städade efter sig. Kommer kontakta dem igen om jag behöver Läs mer
  2015-01-28 Morten K svarar Ewa A
  Tack för det goda omdömet, och självklart hoppas vi att du behöver våra tjänster igen
  Morten K gillar detta
 • Tobias S skrev om Rot Rör AB
  Har anlitat Rot Rör två oberoende gånger för mindre underhåll. Jag bor i Älta så de har rest utanför rusningstid på grund av avståndet och lägre kostnad för mig. Det har gjort ett snabbt och bra jobb, enligt anbud. Armaturer hade de inga bra priser på så då införskaffade jag dessa själv av prisvärda leverantörer som Rot Rör tipsade om. Bara positiva erfarenheter av denna leverantör.
  //Tobias Läs mer
  2015-01-28 Morten K svarar Tobias S
  Tack Tobias, självklart gör vi vad vi kan för att det skall kosta så lite som möjligt för våra kunder, även om det är en affärsdrivande verksamhet så går det att planera bort onödiga kostnader som exempel i ditt fall genom att vi förlägger arbetet utanför rusningstrafik, ett annat knep vi rekommenderar är att ni själva inhandlar så mycket material som möjligt själva då vi är allt annat än billiga att köpa material igenom och det beror inte på att vi har höga påslag utan att grossisterna tar orimligt höga priser för oss småföretagare.
  Morten K gillar detta
 • Christina D
  Christina D skrev om Rot Rör AB
  Trevligt bemötande men vill också ifrågasätta nödvändighetet av två personer vid en sådan enkel installation som byte av toalett och handfat. Blev debiterad halv taxa för denna extra person som jag inte tycker är acceptabelt. Läs mer
  2014-07-15 Morten K svarar Christina D
  Tyvärr kan vi inte Finna dig Christina D i vårt kundregister, men ser frågan som adekvat och svarar ändå. Om du anser att det är oacceptabelt att vi alltid arbetar i par så undrar jag naturligtvis varför du skrev på avtalet, där det tydligt framgår att vi alltid av arbetsmiljöskäl åker två, det framgår även på vår hemsida, så då kommer nästa fundering som lyder varför ringde du till oss. Vi kan hålla med om att vissa arbeten är för små för att vara två men som regel behövs det två, och då vi samåker blir effekten den att vi alltid åker två på alla arbeten. Anledningen till att vi åker två är att vi gjort bedömningen att det behövs en extra hand allt för ofta och paråkningen har medfört att vår normtid förkortats markant och att den extra personen sköter alla dokument medans rörmontören direkt kan påbörja vvs arbeten, utan att behöva koncentrera sig på hur och vart bilen är parkerad, telefoner som ringer och kunder som behöver hjälp att fylla i dokumenten som konsumentverket önskar att alla hantverkare använder, material hämtning i bil hantlangning och brandvakt vid heta arbeten som är ett försäkringsvillkor, ser du fortfarande inte behovet så kan vi bara beklaga och be dig ringa annan rörinstallatör nästa gång du behöver vvs hjälp.
  Morten K, Andre R gillar detta
 • Magnus S
  Magnus S skrev om Rot Rör AB
  Det finns många rörfirmor i stan men bara en som ROT RÖR, duktiga, pålitliga. Samarbetet fungerar perfekt .
  Att Sjöströms Entreprenad anlitar ROT RÖR är en självklarhet när det gäller VVS. Sen att dom är trevliga och roliga gör ju inte saken sämre, rekomenders starkt Läs mer
  2014-06-02 Morten K svarar Magnus S
  En får tacka för det finna betyget
  Morten K gillar detta
 • Susanne A skrev om Rot Rör AB
  Letade på nätet för att hitta ngn lokalt.Behövde hjälp med montering av komod & handfat,fann Rot Rör AB.Supernöjd!!!
  Trevligt bemötande & bra utfört jobb. Läs mer
  2014-02-28 Morten K svarar Susanne A
  Tack
  Man kan inte bli mycket gladare än när vi får så många goda omdömen, det blir mycket roligare att göra lite extra när man får respons för det.
  TACK IGEN
  Morten K gillar detta
 • Eva D skrev om Rot Rör AB
  Bra och gulliga! Verkar duktiga, kom lite senare än avtalat. Läs mer
  2014-02-28 Morten K svarar Eva D
  Tack för rekommendationen.
  Att i Stockholmstrafiken komma exakt på avtalad tid är ofta svårt och har vi jobb före din tid kan det även tagit mer tid där än beräknat vilket även det kan skapa en försening, vi kan bara be om ursäkt och vet inte hur man kan lösa detta eviga problem en lösning skulle kunna vara att boka in mindre arbeten varje dag men det skulle medföra att timkostnaden stiger vilket inte heller är så bra, hur man än vänder och vrider så har man nog kvar detta faktiska problem.
  Morten K gillar detta
 • Lotta D
  Lotta D skrev om Rot Rör AB
  Otroligt kunnig, trevlig och pålitlig VVS-firma!
  Jag ringde Rot rör AB när mitt avlopp slutade att fungera på diskmaskinen och fick så mycket hjälp att dom vart utan arbete men jag är glad för det det vart gratis och jag håller med Alexander N nedan och jag kommer ringa Rotrör vid behov av vvs hjälp ETT STORT TACK Läs mer
  2014-02-27 Morten K svarar Lotta D
  Tack själv
  Glöm inte att spola av disken innan du placerar den i diskmaskinen så sliper du problemet framöver.
  Jag borde ta betalt för telefonrådgivning men men, jag får hoppas du kommer ringa igen med nya uppdrag.
  Morten K, Andre R gillar detta
 • Maybritt R skrev om Rot Rör AB
  Bra utfört arbete men tveksamt att det var nödvändigt med två personer på plats av "arbetsmiljöskäl" Läs mer
  2014-02-26 Morten K svarar Maybritt R
  Tack för din rekommendation,
  Att vi alltid åker två är av flera anledningar till att börja med så som hos dig så vore det helt galet att själv bära omkring en diskmaskin, och för att klara av att byta blandare i kök och installera diskmaskinen tappa ner värmesystemet och demontera en radiator återfylla och lufta ur systemet och få hantverkaravtal och rot blanketter påskrivna vilket är en rekommendation från konsumentverket, inkludera restider och material anskaffning på grossist på 2,5 timmar så förutsätter det två personer, att vi dessutom möter mycket underligt folk i källare mm och att det på många arbetsplatser krävs brandvakt och hjälp vid vattenavstängning.
  Så med allt samlat anser vi det som mycket lämpligt att alltid vara två på arbetsplatsen, vilket dessutom i vissa arbetsmoment är ett krav från försäkringsbolagen. med förklaringen hoppas vi du har fick en större förståelse för varför vi beslutat oss för denna policy.
  mvh Rot rör AB
  Morten K gillar detta
 • Markus R skrev om Rot Rör AB
  Mycket bra bemötande och det blev väldigt bra slutresultat. Mycket nöjd och skulle utan tvekan anlita dem igen! Läs mer
  2014-01-21 Morten K svarar Markus R
  Tack för det goda betyget och bästa betyget får vi när vi åter får komma och hjälpa dig med dina rör installationer.
  Morten K gillar detta
 • Martin P skrev om Rot Rör AB
  Eftersom jag bor nära deras "bas" så var Rot Rör tillgängliga med extremt kort kort varsel för att åtgärda en läcka i badrummet.

  Bemötandet var fläckfritt. Läs mer
  2014-01-21 Morten K svarar Martin P
  Tack
  Vi har Hägersten som bas och kan inte alltid men ofta ta akutarbeten på orten eller i närområden även om vi officiellt inte har jourverksamhet. Ni får helt enkelt ringa oss och se om möjlighet finns när ni behöver hjälp 08 41033707
  Morten K gillar detta
 • Sofie N skrev om Rot Rör AB
  Jättebra och seriöst företag! Inte de billigaste men de håller sina priser (inga överraskningar) och de är duktiga och gör ett korrekt jobb, vilket är det viktigaste i dagens allt mer oseriösa bransch. Läs mer
  2014-01-17 Morten K svarar Sofie N
  Tack
  Vi kommer aldrig vara billigast men däremot kommer vi hålla vad vi lovar, och vi vågar stå för våra priser ( se www.rotrörab.se/prislista/ )till skillnad mot de flesta av våra konkurrenter som har en låg timkostnad och höga påslag på material så har Rot rör AB endast 18% påslag på redovisat inköpspris
  Morten K, Andre R gillar detta
 • Sara W skrev om Rot Rör AB
  Vi hade en konstigt lukt i badrummet som behövde åtgärdas.

  Jag mycket nöjd med att de först felsökte problemet, konstaterade orsaken och därefter löste det - istället för att chansa. Dessutom löste de problemet snabbt (mindre än en timme).

  De kom som ett team, både pappersarbete och arbete utfördes parallellt.

  Allt kändes proffsigt och tryggt. Läs mer
  2013-12-19 Morten K svarar Sara W
  Tack Sara
  Som kund hos Rot rör AB skall du alltid kunna känna dig trygg, även om det skulle gå snett så är vi försäkrade och med skrivna avtal blir det sällan problem med priser tider mm vilket även konsumentverket rekommenderar se länk
  http://www.konsumentverket.se/Vara-omraden/Boende-och-energi/Anlita-hantverkare/
  Morten K, Nikola T gillar detta
 • Jakob J
  Jakob J skrev om Rot Rör AB
  Efter att ha attackerat min extremt högljudda diskmaskinsdörr med 5-56 i några dagar gav jag upp och skickade in en offerförfrågan på reco.se . Rot Rör AB svarade nästan omgående och vi kom överrens att de skulle svänga förbi veckan efter.

  En vecka senare kom de hem till mig. Dock något sent, i vanliga fall skulle jag inte bry mig men jag hade sprungit hem på lunchen så jag var lite stressad.

  Arbetet med dörren startade på en gång och efter rätt mycket smörjmedel och lite pill så fixade de ljudet. Nu kan vi äntligen stoppa in disk utan att väcka alla grannar i huset. Rekommenderas! Läs mer
  2013-09-25 Morten K svarar Jakob J
  Tack för det goda omdömet, Vi har diskuterat flitigt i frågan hur vi skall kunna hålla tiderna bättre och inte kunnat finna någon bra lösning på problemet, det som gör att vi ofta blir försenade är att vi inte själva varit på alla arbetsplatser och bedömt tidsåtgång utan oftast har kunden ringt oss och talat om vad som är fel och då blir det ofta både kortare och längre arbetstid än beräknat och det kan då drabba nästa kund så som i ditt fall Jakob
  Morten K gillar detta
 • Hampus P
  Hampus P skrev om Rot Rör AB
  Bra hjälp och trevligt bemötande - servicen oklanderlig!

  Dock slutade det med att vi fick betala mer för restid och admin (restid för två personer till och från oss + 72 kr/mil + 448 kr för bilkostnad + 160 kr i admin-kostnad) än för själva arbetet så det blev tyvärr en väldigt dyr historia för oss som bor i Nacka. Läs mer
  2014-01-12 Morten K svarar Hampus P
  Bra att du är nöjd med arbetet och att det fungerar som tänkt, ja jag och kollegan vill få lön även för den tid vi sitter i bilen och för den tid vi lägger ner på materialanskaffning, och vi upplyste om detta redan när din fru ringde första gången, dessutom står det på vår hemsida http://www.xn--rotrrab-d1a.se/prislista/ och i kontraktet att vi debiterar för detta så jag kan bara beklaga om du tycker det blev dyrt och självklart hade det blivit billigare att anlita en lokal förmåga dessutom kanske man av miljöskäl skall välja den närmsta men det gläder mig åt att du är nöjd med arbetet vi utfört åt dig. TYDLIGEN MER NÖJD ÄN MISNÖJD NYA ARBETEN BESTÄLLDA TACK FÖR FÖRTROENDET
  Morten K gillar detta
 • Patric B
  Patric B skrev om Rot Rör AB
  Bra och seriös firma, dessutom rekommenderade Morten att jag själv köpte in material för byte av element, något man kunde spara pengar på.

  Fakturan visade sig stämma bra gentemot den snabba uppskattning jag fått i telefonen.

  Enda "nackdelen" är att det tog lite lång tid att få fakturan för jobbet. Läs mer
  2013-03-06 Morten K svarar Patric B
  Tack för det goda omdömet, ja att du som kund själv köper material är att spara stort, då vi är hänvisade till närmsta grossist och inte har möjlighet att söka bästa pris så skiljer det ofta mycket på att köpa via oss och själv. Med mycket jobb blir tyvärr kontoret lidande,av den anledningen blir fakturorna sena ibland.
  Morten K gillar detta
 • Joakim F skrev om Rot Rör AB
  Anlitade Rot Rör för installation av nytt tvättställ och blandare i badrumet. Trotts att jag köpt helt nya grejer blev det en hel del problem. Först när Morten bytt ut endel grejer mott egna blev det helt tätt. Återbesöken gjordes helt utan kostand och i mitt fall belv hela arbetet gratis då dom tyckte det blev pinsamt många återbesök. Så kan bara bli högsta betyg. Kommer absolut anlita Rot Rör i framtiden. Service i värdsklass och alltid väldigt trevligt bemötande! Läs mer
  2013-02-02 Morten K svarar Joakim F
  Tack för din förståelse, kanske vårt märkligaste arbete, nya prylar men gick tame......an inte att få tätt, efter många besök och byte av delar blev det som tänkt till slut, som jag brukar säga även solen har fläckar men viktigast är slutresultatet
  Morten K gillar detta
 • Anders G skrev om Rot Rör AB
  Vilka hjältar! Har vid flera tillfällen använt mig av Rot Rör med allt ifrån installation av nytt handfat och till att ordna upp sådant som mindre nogräknade hantverkare gjort tidigare och alltid med strålande resultat! Har även fått hjälp med saker som reparation av klinkergolv (då de sett till att få en bra snickare på plats). Synnerligen effektiva och smidiga, städar snyggt efter sig och bryr sig verkligen om resultatet. Fick precis hjälp med ett läckande rör under vasken en halvtimme (!) efter att jag ringde klockan 6 en tisdagskväll!! S E R V I C E!!! Läs mer
  2013-02-02 Morten K svarar Anders G
  Tack för den goda rekommendationen, bästa betyget är att du anlitat oss vid flera tillfällen hoppas det blir fler,
  Morten K gillar detta
 • Tobias G
  Tobias G skrev om Rot Rör AB
  super bra hjälp för en mycket liten slant tack =) Läs mer
  2012-11-12 Morten K svarar Tobias G
  Tack Tobias hoppas avloppet fungerar ett tag nu, du kan undvika att hälla i fett och matrester så kanske det inte blir stopp. att det i ditt fall blev en liten slant kanske har att göra med att du är vår son och vad jag minns vart betalningen med en kanon god ugnsstek
  Morten K gillar detta
 • Patrik E skrev om Rot Rör AB
  Anlitade Rot Rör för att koppla in den nysinstallerade diskmaskinen. Bra bemötande och väl utfört arbete. Inget att klaga på där. Dock lite udda kostnad för arbetstiden. 1,6 timmar, och även kostnad för lärling som inte direkt utförde något arbete. Läs mer
  2012-10-04 Morten K svarar Patrik E
  Tack för det goda rekommendationen.
  Ja tiden kan framstå som lite konstig då vi räknar timmar i 100 delar 1,6 tim motvarar 1tim och 36min och någon lärling var inte med vid installationen av er diskmaskin, på plats var montör och hjälpare där montörens huvuduppgift är installationen och hjälparens att sköta avtalsskrivning och förse montören med material och verktyg samt städa hjälpa till med lyft då maskiner ofta är både otympliga och tunga samt vid vattenavstängning bevaka och vid heta arbeten vara brandvakt mm Rot rör har som mål att i största möjliga utsträckning alltid vara två på varje arbetsplats detta är ochså en trygghet vid kundbesök då tyvärr alla kunder inte är lika trevliga som du för vi kan lova dig att det faktiskt finns kunder man inte vill träffa igen
  Morten K gillar detta
 • M D skrev om Rot Rör AB
  Behövde hjälp med byte av duschvägg. De kunde komma snabbt, på kvällstid dessutom, kom på avtalad tid, klarade jobbet inom angivet prisintervall och tog med sig allt skräp. Och inte minst - ett snyggt jobb!
  Osedvanligt proffsigt och vänligt bemötande. Kan inte annat än ge dem mina bästa rekommendationer. Finns ingen, absolut ingen anledning att välja annan röris! Läs mer
  2012-10-04 Morten K svarar M D
  Tack för den goda rekommendationen, vi jobbar gärna kvällstid då det inbringar några kronor extra för övertiden
  Morten K gillar detta
 • Stefan E
  Stefan E skrev om Rot Rör AB
  Har anlitat Rot Rör två gånger och varit lika nöjd varje gång. Kommer på avtalad tid, jobbar effektivt, är trevliga att ha göra med och man slipper trista överraskningar när räkningen kommer. Det enda de var lite sena med vara att skicka fakturan, men det kan jag väl leva med ;-) Läs mer
  2012-09-10 Morten K svarar Stefan E
  Ett Stort TACK för det höga betyg du givit oss på Rot rör AB, anledningen till att det ibland tar tid att få iväg fakturan har att göra med vårt prissättningssystem, som du säkert redan vet lägger vi bara på 18% på inkomna fakturor och dessa sänds med som underlag, med andra ord har du fått den rabatt vi har på grossisten vilket vi tycker är rätt till skillnad från många andra konkurrenter som på det viset tjänar upp mot 50% eller mer på levererat material, men då det ibland tar tid att få fakturan från grossist så tar det tid för oss att fakturera vidare. Glöm inte att rensa och byta filtren
  Morten K gillar detta
 • Mattis L skrev om Rot Rör AB
  Rot Rör är den bästa rörfirma jag anlitat. Kom på avtalad tid. Arbetet utfört snabbt och effektivt. Debiterade precis så många timmar som de arbetat. Morten är en riktig hantverkare! Läs mer
  2012-09-10 Morten K svarar Mattis L
  Tack för den högt satta rekommendationen och ja självklart tar vi betalt enbart för nerlagd tid
  Morten K gillar detta
 • Laila S skrev om Rot Rör AB
  Snabb och superbra service! Duktiga och engagerade! Läs mer
  2012-08-28 Morten K svarar Laila S
  Tänk om min fröken sagt detsamma för 30 år sedan ETT STORT TACK och hoppas överfyllnadsröret håller tätt nu
  Morten K gillar detta
 • Katty E skrev om Rot Rör AB
  Behövde installera ballofixer i mitt gamla, slitna badrum. Även vredet till en kran som hade lossnat (och inga av dagens standarder passade).
  Kontaktade Rot & Rör och är supernöjd med resultatet!
  De bytte kranarna och satte in ballofixer utan problem. Även om rören är gamla och tvivelaktiga. Snabba och trevliga var de också och kom med många goda tips och råd. Känns verkligen att de är måna om en och att de besitter massor av kunskap.
  När det är dags att renovera badrummet vet jag vem jag ska kontakta. :) Läs mer
  2012-02-02 Morten K svarar Katty E
  Tack för din reco om oss, att vara mån om kunden skapar ett tryggt och varaktigt sammarbete till gangn för alla parter.
  Morten K, Johan W gillar detta
 • David A
  David A skrev om Rot Rör AB
  Anlitade Rot Rör att installera vår diskmaskin efter att jag tidigare varit i kontakt med en annan rörmokare. Rot Rör kunde inte komma lika tidigt som den andra rörmokaren jag varit i kontakt med, men det var värt väntan. När jag frågade den andra rörmokaren om vi behövde byta ut köksblandaren för att sätta i diskmaskinen så sade han att han trodde det. Vi var inställda på det och tyckte inget om det. Däremot så ville han absolut att vi skulle köpa blandaren av honom, så att han skulle "känna sig motiverad att ta jobbet". Det kändes underligt att det skulle behövas en ytterligare motivation än den vanliga lönen för jobbet, så jag vände mig till Rot Rör istället. Det var inget som helst problem att själv köpa blandaren, då Rot Rör till och med föreslår det på sin hemsida så att man ska komma billigare undan som kund. Vi gick och köpte en billig blandare på K-Rauta med Rot Rörs rabatt. När Rot Rör kom hem till oss så kunde rörmokaren på en gång se att vi inte behövde byta ut blandaren. Det funkade att koppla om den gamla. Perfekt för då lämnade vi bara tillbaka den vi köpt. Arbetet löpte på mycket snabbt och smidigt. De två personer som vi träffade från Rot Rör var jättetrevliga. När fakturan kom så hade vi all anledning att le. Med Rot-avdrag så blev inte summan högre än vad vi gett för blandaren som vi ju fick tillbaka pengarna från. Hade vi anlitat den tidigare firman så hade vi nog behövt betala både för en blandare med en massa pålägg och för mer tid, eftersom det skulle ta mer tid att byta ut den. Vi rekommenderar Rot Rör.

  David & Elin Läs mer
  2012-02-02 Morten K svarar David A
  Rot rör AB tackar för er mycket positiva reco om oss. Ja tyvärr är det många mindre seriösa aktörer i byggbranschen, det är det som gör reco så bra och vi hoppas att ni använder denna sida fortsättningsvis när ni skall köpa tjänster eller varor.
  Morten K gillar detta
 • Anna N skrev om Rot Rör AB
  Mycket nöjd med dagens VVS-arbete då vår A-kran skulle bytas samt samordning med Sthlm Vatten för vattenmätar byte. De var snabba, trevliga och proffsiga. Pricken över i:et var när de städade så fint efter sig. Det är tyvärr inte min erfarenhet av hantverkare men här gjorde ROTRÖR intryck på mig. Jag kan varmt rekomendera dem till andra och de kommer bli mitt första hands val nästa gång jag behöver VVS hjälp. Läs mer
  2011-12-12 Morten K svarar Anna N
  Tack Anna, Glöm inte att motionera ventilerna var 6 månad så kommer de att fungera bättre och under längre tid. om du vill kan du följa oss på facebook så får du lite tips då och då www.facebook.com/rotrorab
  Morten K gillar detta
 • Terese A skrev om Rot Rör AB
  Otroligt kunnig, trevlig och pålitlig VVS-firma! Kommer absolut anlita dem igen om jag behöver samt rekommendera dem till mina vänner och bekanta! Läs mer
  2011-10-30 Morten K svarar Terese A
  Man blir så glad av att få sådana omdömen, ett stort TACK för att du tog dig tid att skriva vad du tycker om Rot rör AB här på Reco
  PS, du följer väll oss på Facebook
  Morten K gillar detta
 • Bernhard H
  Bernhard H skrev om Rot Rör AB
  Vi har använt Rot Rör för två "mindre" rörmokerier hemma i lägenheten på Kungsholmen. De kom snabbt, jobbade bra och var trevliga, framförallt känns det som man kunde lita på deras åsikter.. Jag kan utan vidare rekommendera dem och hade jag behov av något större projekt skulle jag utan att tveka använda dem ocksä. Läs mer
  2011-08-15 Morten K svarar Bernhard H
  Vi tackar för det finna betyget, du tillhör nu vår störta kundgrupp ”dom återkommande” vilka vi alltid tycker är dom roligaste att jobba åt, för kan man få bättre betyg än att få komma tillbaka?
  Morten K gillar detta
 • christel t
  christel t skrev om Rot Rör AB
  Ett ytterst professionellt team som jobbade på snabbt som sjutton! Mycket trevliga samt oerhört måna om att göra ett bra jobb. Jag är mycket nöjd med deras arbete och kommer definitivt att anlita dem nästa gång vi behöver rörhjälp hemma! Ett självklart toppbetyg. Läs mer
  2011-05-26 Morten K svarar christel t
  Tack för det goda betyget, vi kommer gärna tillbaka till dig om du behöver vår hjälp.
  Morten K, Nikke L gillar detta
 • Jesper K
  Jesper K skrev om Rot Rör AB
  Rot Rör är ett lysande exempel på det lilla familjeföretaget som förstår vad varje kund vill ha! Tillgänglighet, kompetens och service. Ett rakt igenom proffsigt bemötande och genomförande. Jag kontaktade Rot Rör för en liten vvs grej och förstod då att Morten har specialistkunskaper inom vattenburen golvvärme. Rot Rör fick därför uppdraget att byta ut styr/reglersystemt för golvvärmen hos oss och allt gick perfekt.

  Rot Rör har även installerat en takduschblandare och hjälp mig med kopplingar till en genomströmningsvärmare. Alltid samma trevliga bemötande från Morten och Elisabeth. Läs mer
  2011-05-25 Morten K svarar Jesper K
  Tack men vill inte skryta för mycket om specialkunskaper men visst efter över 20 års slit och släp inom rörkonstens ädla hantverk har lite fastnat och med bra materialleverantörer i detta fall uponor som har bekostat en mycket lärorik kurs så kan man väll säga att jag kan lite grann om golvvärme, ett stort tack från oss båda
  ps. se min reco om uponor
  Morten K gillar detta
 • Tomas
  Tomas skrev om Rot Rör AB
  Som nyinflyttad hade jag ingen aning om vem jag skulle ringa när toaletten krånglade. Kom i kontakt med Rot Rör AB genom Hitta.se & Reco.se och fick snabb hjälp med att konstatera att toaletten behövde bytas. Fick det uppriktiga rådet att köpa toaletten själv för att få ner kostnaden, och efter att det var gjort hjälpte Rot Rör AB till att installera den. Jag kunde inte vara nöjdare, efter snabbt och trevligt bemötande med felfri service. Trevligt med återkoppling efteråt för att se så att stolen sitter kvar :). Jag rekommenderar Rot Rör AB varmt! Läs mer
  2011-05-20 Morten K svarar Tomas
  Tack för det höga betyget, fast återkopplingen avsåg inte att höra om wc står kvar utan mer att se att anslutningarna håller tätt "du vet även solen har sina mörka fläckar"
  Morten K, Nikke L gillar detta
 • Jonas Ö
  Jonas Ö skrev om Rot Rör AB
  Rot Rör installerade nya ballofixer åt oss i köket samma dag som jag ringde dem. Proffsigt utfört arbete som gick så snabbt att jag knappt hann med i svängarna. När jag sedan överskattade min egna förmåga att skruva ihop slangarna från blandaren med ballofixerna ringde jag upp Morten igen och fick detaljerade instruktioner runt vad jag behövde köpa för tillbehör vilket verkligen uppskattades. När jag sedan tillslut förlikade mig med de faktum att jag inte klarade att få ihop alla klämhylsor, sexkantsnipplar etc kontakta jag Morten en tredje gång. Han var väldigt förstående, skrattade gott och kom ut till oss igen dagen efter. Återigen gjorde han ett väldigt effektivt jobb där han dessutom, på köpet, skruvade ihop avloppet samt dubbelkollade att allting höll tätt. Dessutom blev fakturan billigare än vad jag trodde.. Rekommenderar Rot Rör varmt! Läs mer
  2011-05-08 Morten K svarar Jonas Ö
  inte skrattar jag åt en kund som inser att Martin Timell har fel, all utbildning och alla yrken behövs om allt skall fungera, det som glädjer mig är att du insåg detsamma.
  Tack för den goda rekommendationen.
  Morten K, Nikke L gillar detta
 • Alexander N skrev om Rot Rör AB
  Jag var i behov av lite proffsiga råd och tips vid installationen av ett badkar till min nya lägenhet. Jag visste inte riktigt var jag skulle börja. Sökte därför på hitta.se och hade jag turen att komma i kontakt med Rot Rör AB som råkade ligga närmast. De tips och råd jag fick av Rot Rör AB var så pass generösa och bra att jag kunde inhandla alla nödvändiga delar själv (fristående badkar och badkarsmunstycke till befintligt installerad blandare) och därmed lösa mitt badkarsprojekt utan att Rot Rör AB tjänade ett öre trots att jag ringde och tog upp en massa dyrbar tid. Det kallar jag service! De var trevliga, tålmodiga och tog sig verkligen tid att lyssna svara på alla mina "amatör"frågor etc. Jag brukar vara kräsen men utifrån min erfarenhet kan jag inte annat än tilldela Rot Rör AB min rekommendation och tummen upp! Läs mer
  2011-04-04 Morten K svarar Alexander N
  Ja vad skall jag säga, är väll inte den bäste affärsmannen men jag tycker att man inte kan lura folk och förhoppningsvis återkommer du när du får ett större problem med rören.
  Morten K, Andreas H, Nikke L gillar detta
 • Klas W skrev om Rot Rör AB
  Rot Rör har gjort all VVS till vårt helt nya badrum i vår villa i Bagarmossen. Jag har haft fullt förtroende för dem hela under hela byggprocessen eftersom de hela tiden varit ärliga och extremt kunniga. De har stora kunskaper inom all form av byggnation och har därför kunnat komma med många värdefulla råd till oss angående vårt övriga byggprojekt som är att inreda en del av källaren. En annan stor fördel är att Rotrör alltid hör av sig angående tider m.m. och är alltid punktliga. Läs mer
  2011-01-10 Morten K svarar Klas W
  Tack för det goda omdömet om oss vilket kommer lite tidigt vi är inte riktigt klara än, fast det är klart roligare att gå till arbetet när man får sådana omdömen.
  Morten K gillar detta
 • Johan J skrev om Rot Rör AB
  Fick en toalett lagad. Inga konstigheter. Fick tid ganska snabbt och jobbet blev utfört utan problem.
  Fick se kvitton på inköp samt en specifierad faktura på vad som hade kostat vad.
  Kan rekomendera denna firma till andra! Läs mer
  2010-12-13 Morten K svarar Johan J
  Vi tackar för det goda omdömet du givit oss.
  ps. en specifierad faktura är ett krav för att kunna nyttja rotavdraget och borde således inte vara unikt, även om man ser annat.
  Morten K gillar detta
 • Mia S skrev om Rot Rör AB
  Jag kan verkligen rekommendera det här företaget. Jag ringde på förmiddagen och de kom samma eftermiddag, trots att de egentligen hade slutat för dagen! Efter att ha krånglat med en annan rörmokare som inte dök upp till avtalade möten var det helt underbart att få så otroligt snabb service och trevligt bemötande. De hade alla papper färdiga när de kom och arbetade snabbt och effektivt. Ovanpå allt ville de städa efter sig! Allt gick så otroligt smidigt, tack för det! Läs mer
  2010-10-05 Morten K svarar Mia S
  Tack för det goda betyget.
  Vi har börjat undra hur andra hantverkare är med tanke på hur enkelt det tydligen är att få så höga betyg.
  Vårt mål är "nöjd kund återkommer" vilket borde vara en självklarhet för alla som driver en seriös verksamhet.
  Morten K gillar detta

Bästa badrumsrenoverarna i Stockholm:

4.8 i betyg av 70 omdömen
4.8 i betyg av 60 omdömen
4.9 i betyg av 37 omdömen
4.7 i betyg av 144 omdömen
4.8 i betyg av 40 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 83 rekommendationer
Kocksgatan 38, 11629, stockholm
Kategorier