Jag är extremt nöjd med min avancerade läppigmenterings kurs hos Elin! Elin är verkligen otroligt kunnig och trevlig och framförallt lyhörd och harmonisk! Jag kan inte ge henne annat än 5 stjärnor ❤️ skulle ge fler om man kunde! Rekommenderar verkligen hennes kurser om du funderar på att vidareutbilda dig inom kosmetisk tatuering!
Royalty By Elin Lindberg AB
3 omdömen om Royalty By Elin Lindberg AB
Genomförde en utbildning inom Machine Strokes hos Elin och den överträffade verkligen mina förväntningar. Som jag visste redan är Elin otroligt skicklig och duktig på sitt jobb, men att hon också är extremt pedagogisk, trevlig, lättsam och nördig inom sitt ämne gör att kvaliteten på utbildningen är topp notch! Hon ger dig all stöd och verktyg som behövs för att känna dig trygg att även fortsätta träna på hemmaplan. Ett annat STORT plus är att hon erbjuder privatutbildningar, det gör det möjligt att skräddarsy utbildningen utefter dina behov. Det kändes värdefullt för mig! 1000/10 stjärnor!
Min utbildning hos Elin var precis det jag behövde för att komma vidare. Jag har jobbat med kosmetisk tatuering i 10 år och började med mashine strokes för tre år sedan. Har haft svårt att få till denna teknik men Elin hjälpte mig över tröskeln och nu fungerar det perfekt! Kan verkligen rekommendera Elin och hennes utbildning. Dessutom är hon en fantastiskt gullig person♥️