Mycket proffsigt bemötande. Mycket nöjd med både personerna och städningen. Vi köpte en provsmakning och vi kommer absolut att använda deras tjänst flera gånger.
Queen Bee Home Services
Queen Bee Home Services – Premiumstädning med personlig touch Välkommen till Queen Bee Home Services, ett familjeägt städföretag som erbjuder noggrann, pålitlig och professionell städning i Sollentuna, Danderyd och Täby. Vi brinner för att skapa rena och harmoniska hem för våra kunder och levererar alltid en trygg och förutsägbar...
4 omdömen om Queen Bee Home Services
Tack Ann-Charlotte! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd med både bemötandet och städningen! Det var en roligt att få städa i ditt fina hem. Dina vackra motiv av landmärken i Danderyd skapade en härlig atmosfär. Vi ser fram emot fler tillfällen! 😊 Maria & Christoffer Queen Bee Home Services
Väldigt noggranna och gör ett fantastiskt jobb. Även fast man jobbar hemma så märks de inte. Kan varmt rekommendera
Tack Fredrik! Det betyder mycket för oss att både du och din fru kan fokusera på era arbeten, medan vi städar smidigt, noggrant och professionellt. Mvh Maria och Christoffer💛🐝
Mycket trevligt bemötande. Vi bokade en visningsstädning. Mycket nöjda med resultatet.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet av er visningsstädning. Vi hoppas att det var en lyckad visning! 💛🐝
Mycket fint bemötande och mycket noggranna med sitt uppdrag.
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Att ge ett noggrant utfört arbete och ett varmt bemötande är vår högsta prioritet. Tack för att du delar din upplevelse! 💛🐝