Mycket fint tvättade fönster. Men, till ett helt annat pris än det avtalade visade det sig när fakturan kom. Kommentaren vi fick när vi påtalade detta var att "då har säljaren sagt fel". Hade gärna fortsatt använda Ruts men gillar inte att bli lurad.
Ruts Fönsterputs AB
17 omdömen om Ruts Fönsterputs AB
Sedan starten hos Reco 2026
Hej Lena och tack för din feedback, även om det känns tråkigt att du känner dig lurad. Vår ambition är alltid att vara tydliga och att offert skall matcha det utförda jobbet. Visst kan förutsättningarna ändras under jobbets gång beroende på omfattning men då har vi alltid en dialog. I ditt fall har vi uppenbarligen missat här och om ni vill är ni hjärtligt välkommen att kontakta oss på kundservice så skall vi titta på ert ärende. Vänligen Trine
Mycket bra och noggrant! Seriös och professionell service.
Putsaren hos oss gjorde ett fantastiskt jobb. Mycket noggrann!!
Så fint att du vill ta dig tiden att skriva ett omdöme om oss John, tack för det ! Vänligen Marie
Fick mina fönster putsade precis, super trevligt bemötande och otroligt resultat!
Så kul att höra Noah, tack för att du tar dig tiden att skriva till oss. Vänligen Marie
Dörrförsäljaren lyssnade inte på att jag sa att jag gärna köpte EN gång men att jag i fortsättningen sköter fönsterputsen själv och några dagar efter fick jag mail om att jag enl dem hade ingått avtal på ett abonnemang. Kontaktade företaget som skötte hela situationen väldigt fint. Erbjöd mig en gratis tvätt som ursäkt och arbetet utfördes till belåtenhet.
Tack Ylva för ditt fina omdöme. Ibland blir det fel och då är det viktigt att göra rätt igen ! Vi önskar till ett snabbt tillfrisknande efter din operation. Vänligen Marie
Mycket vänligt bemötande och uppskattar specifikt att man följde upp efter arbetet var klart och kollade att arbetet var gjort enligt förväntning. Bra jobbat!
Tack Anita för att du ville ta dig tiden att svara på detta. Uppföljning är verkligen viktigt för oss och vi vill alltid säkerställa att våra kunder är nöjda direkt efter putsen, fint att du uppmärksammade detta ! Vänligen Trine
Vi är mycket nöjda med deras arbete. Det har utförts på ett proffsigt och bra sätt. Väldigt trevliga killar. Kan varmt rekommendera dem.
Vi blir så glada och tacksamma över att du vill skriva ett så fint omdöme om killarna som var ute hos er. Det betyder mycket för dem att få denna uppskattning. Underbart att du är nöjd !
Noggrann fönsterputsare - perfekt resultat.
Stort tack Ann- Britt att du ville ta dig tiden att skriva om oss. Jacob är en riktigt duktig putsare som inte lämnar något åt slumpen. Han blev väldigt glad över din feedback!
Fantastisk upplevelse från start till mål. Killen som utförde jobbet var oerhört proffsig! Snabb, effektiv och noggrann! Mina varmaste rekommendationer till er som funderar på att anlita Ruts Fönsterputs!
Stort tack Karl för att du ville ta dig tiden att skriva så fint om din upplevelse, det betyder mycket för oss. Vänligen Trine, Ruts Fönsterputs.
Fantastisk service och väldigt nöjd med arbetet. Snabb och bra återkoppling. Ett bra upplägg för en kontinuerlig puts. Rekommenderas varmt
Stort tack för din fina feedback Karl ! Det betyder allt för oss att ha nöjda och återkommande kunder !
Professionella och personliga. Kan inte annat än varmt rekommendera Ruts om man som vi glömt av att ge fönstren den kärlek de förtjänar! Och vilket resultat. Ruts är verkligen proffs!
Tack Rasmus, Så fint att du ville ta dig tiden att skriva ett omdöme. Självklart ger vi bara kärlek till dina fönster, sånt som inte ni skall behöva tänka på. Nu kan ni bara njuta av vårens första strålar ! Vänligen Trine, Ruts Fönsterputs
Riktigt bra! Snabbt och smidigt, det var en riktigt duktig kille som var här. Tack för grym service.
Tack Anders för din fina feedback. Ja, du fick träffa vår härliga putsare Noah, vi skall se till att han får ta del av denna feedback. Det kommer att göra honom glad :) Önskar dig en fin vår och njut av solens strålar in i hemmet. Vänligen Trine, Ruts Fönsterputs.
Trevligt bemötande och bra service. Blev väldigt nöjd med resultatet!
Stort tack Tindra ! Härligt att du blev nöjd.
Jätte nöjd med fönsterputsningen och personalen, skönt och smidigt att alltid ha fina fönster 👍🏼
Visst är det smidigt att aldrig behöva tänka på att boka ut fönsterputs, det flyter bara på av sig själv och ni kan tänka på annat. Stort tack för att du ville ta dig tiden att skriva om oss, det betyder mycket ! Vänligen Trine på Ruts fönsterputs.
Så trevligt bemötande och upplevelse! Har signat upp mig på abonnemang som var mycket billigare än jag trodde. Rena fönster när jag kom hem från jobbet, sååå nöjd! Rekommenderas verkligen, fem stjärnor från mig.
Rena fönster behöver inte vara dyrt, men det känns lyxigt :) Bra upplägg tycker vi, bekymmersfritt, billigt men en lyxig känsla. Så fint att du är nöjd och att du ville ta dig tiden att skriva om oss. Vänligen Trine på Ruts Fönsterputs.
Supernöjd! Haft min första fönsterputs och de var mycket noggranna, mina fönster har aldrig varit så rena:) trodde det skulle vara dyrt men med abonnemang så kom jag undan så billigt. Rekommenderar!
Tack Fia. Ja vi strävar alltid efter att vara noggranna och det är så fint att du upplevt just det, vi ger alltid denna feedback vidare till våra putsare och de blir lika glada varje gång. Tack för att du tog dig tiden att skriva om oss.
Blev tipsad av min granne att testa på fönsterputs och prova Ruts Fönsterputs. Blev väldigt imponerad av hur smidigt det va och personalen va super trevliga. Kommer aldrig putsa mina rutor själv igen, vilken service. Rekomenderar starkt.
Bra granne tycker vi :) Tack för att du ville skriva ett så fint omdöme Noah. Vänligen Trine, Ruts fönsterputs