Toppenkillar som tar ansvar och är noggranna! 👍
Rydbergs Trätunnor Aktiebolag
Rydbergs Trätunnor är Sveriges största leverantör av trätunnor och ett av få kvarvarande svenska tunnbinderier som för detta gamla hantverk vidare. Vi tillverkar, förädlar och levererar nytillverkade och återanvända trätunnor i furu och ek - direkt från vårt tunnbinderi till dig som kund.
605 omdömen om Rydbergs Trätunnor Aktiebolag
Sedan starten hos Reco 2024
Trevliga och duktiga, får jobbet gjort.
På allra bästa sätt. Kundvänligt och trevligt som löste problem på ett enkelt sätt.
Har handlat tre ggr. Senast 2 ek tunnor. Fina tunnor, jättebra leveransvillkor utmed E 4. ok pris. Jättenöjd. Bengt Mjölby
Perfekt leverans och fina varor- helnöjd.
Fick vänta på leverans väldigt länge. Tror de glömde oss
Hej Yvonne, Tack för att du hör av dig. Tråkigt att leveransen upplevdes som försenad. Det är sådant som inte ska hända, men som ibland tyvärr kan ske. Vi beklagar att det drabbade din beställning. Ha det fint! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Oerhört fin och gedigen tunna, köpte en återbrukad whiskeytunna på 200L.
Trätunnan var väldigt fin. Vid första leveransen var min tunna inte med och då hade varit bra om jag fått ett mail/sms om att tunnan inte fanns med på den leveransen. Ny leverans 1 vecka senare som fungerade bra.
Hej Anneli, Ja det var verkligen olyckligt. Vi hade ett fel i vårt ordersystem som gjorde att vissa kunders beställningar inte fanns med till leveransen. När vi upptäckte det hade vi redan hunnit passera våra första stopp den dagen - du var tyvärr en av dom drabbade. Det var ca 15 kunder totalt som råkade ut för detta den dagen. Nu har vi byggt bort det felet så att det inte kan uppstå igen. Vi ber såklart om ursäkt för det inträffade. Mvh Dan Rydberg
Proffsigt bemött när jag köpte min halvtunna, mina förväntningar om smidighet och enkelhet förverkligades. Leveransen är suverän!
Hej Carina, Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Härligt att höra att både bemötande och leverans levde upp till dina förväntningar. Ha det fint! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Fina tunnor och bra service!!!
Hej Johan, Tack för dina fina ord! Vi är så glada att du är nöjd med både produkter och service. Allt gott Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Bra personlig service……….,,,…,,,,,,,,,,
Hej Hans, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir lika glada varje gång vi får höra att vår personliga service uppskattas. Ha det fint! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Väldigt fin ektunna på 200 liter, härlig whiskeydoft hade den också! Fantastisk service och smidig leverans!
Tack Erik för dina fina ord! Det glädjer oss att ektunnan levde upp till dina förväntningar och att du uppskattade både servicen och leveransen. Önskar dig en fortsatt fin dag! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
"Mitt i Prick" från början till slut. Leverans på minuten! Tunnorna precis som jag "såg" framför mig.
Hej Göran, Vilken härlig återkoppling, tack! Så kul att höra att tunnorna blev precis som du hade tänkt dig. Ha en fin dag! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Jag blev väl bemött av Dan Rydberg. Han meddelade att den tunna vi beställt inte kunde levereras till det datum då vi skulle hämta den. Han erbjöd då ett dyrare alternativ som vi tog istället. Vi blev mycket nöjda och kunde lätt hämta vår tunna då den skulle levereras i vår stad.
Hej Kristina, Tack för omdöme! Vi blir väldigt glada över att höra att du är nöjd med både service och tunna. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen när något oförutsett inträffar. Ha en fin dag! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Jättefin tunna med skötsel anvisning. Smidigt att hämta vid utlämning. Supernöjd!
Hej Karin, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med tunnan och att utlämningen fungerade smidigt. Ha det fint! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Professionellt bemötande, alltid nöjd med tunnorna
Hej Susanne, Det glädjer oss verkligen. Tack för ditt fina omdöme! Allt gott Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Lätt att komma i kontakt med och det kom själva med ett som vi funderade på. Leveransen fungerade utan problem.
Hej Mats, Tack för din positiva återkoppling, den uppskattas mycket! Mvh Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Bra och trevlig service, jättefina tunnor.
Tack Anna för ditt fina omdöme! Mvh Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Lätt att beställa! Dock inte helt klart att det skulle förskottsbetalas - kunde ha varit tydligare när man la ordern. Annars helt nöjd!
Hej Johanna, Tack för ditt omdöme, det uppskattas verkligen! Vi håller med om att informationen i orderbekräftelsen behöver förtydligas. Det gäller förskottsbetalning vid beställningar som skickas med speditör, och den informationen kommer vi att flytta till sida 1 för att göra den tydligare. Ha det fint! Lovanna Rydbergs Trätunnor AB
Något gick fel med leveransen. Inga tunnor till oss fanns med i leveransen till Norrköping. En blindkörning för mig som Dan Rydberg löste snyggt genom att leverera tunnorna till hemadressen lördagen efter och dessutom med ett prisavdrag på 10%. Snyggt jobbat. Förtroendet för RYDBERGS TRÄTUNNOR är totalt.
En av de bästa siter jag sett! Bra information, tydligt och väldigt, väldigt trevlig ton. Transport på minuten med härlig chaffis bekräftar - Superbutik
Mycket nöjd. Det enda som fallerade var att tapp kranen kom för långt ner. Men det mesta går att fixa med några stenar 😁
Snabb leverans. Mkt fin tunna och trevlig personal. Rekommenderar varmt!!😊
Kan varmt rekommendera. Smidig leverans. Snabba svar och en service som överträffade förväntningarna. Vattentunnan är så så fin!
Hög kvalitet, kunniga och bra service!
Rydbergs Trätunnor överraskade med att kontakta mig efter jag lagt min beställning för att säkerställa att allt skulle bli enligt önskemål. Här fick jag även ta del av information och tips gällande användningsområde och utrustning. Utomordentlig kundservice! Leveransen skedde enligt plan och aviserades tydligt. Tunnorna motsvarade förväntningarna och jag kan rekommendera Rydbergs Trätunnor. Kommer att beställa ytterligare trätunnor från Rydbergs.
Var på studiebesök hos Rydberg trätunnor. Fantastiskt intressant. Jättefina tunnor. Köpte en halvtunna och två mindre i roslagsmahogny. Har planterat gula blommor i dem. Jättefint blev det.
Beställde en nytillverkad 120 l furutunna, den hann inte tillverkas till önskat leveransdatum. Fick istället en beg ektunna (telefonöverenskommelse) 225 l till samma pris. Tunnan är mycket fin, ser nästan ny ut och levererades på utsatt tid. Nöjd kund.
Vi är jättenöjda med tunnan. Det gick smidigt att hämta upp den.
Bra kundservice, snabb leverans och superfina trätunnor!
Väldigt hjälpsamma med val av lämplig tunna. Smidig leverans och trevligt bemötande rakt igenom såväl vid beställning som leverans. Hittade sidan av en slump på nätet, jag kan verkligen rekommendera dem. Jag köpte ett 160 l wiskeyfat med dränering i botten för att plantera ett Ginkoträd i.
Trevligt mottagande och superbra service. Tunnorna jättefina. Högsta betyg till Rydbergs 👍
Hej! När jag väl fick kontakt med Rydbergs och beställde min tunna så har allt fungerat bra. Leveransen i Nynäshamn gick oxå bra. Tunnan är väldigt fin. Nu är den på plats o har behandlats med linolja.
Finns bara gott att säga om denna leverantör👍Fantastiskt bra från beställning till leverans, kan bara säga bästa servicen. Tunnorna är mycket fina och instruktioner om skötsel följer med vid leverans👍
Fina tunnor och bra leverans, men svara inte på mejl när man har frågor om retur
Hej Clara, Det låter inte bra. Vi ska svara på alla mail som kommer till oss så jag tror att vårt svar kan ha din skräppost. Självklart kan vi också ha missat att skicka ett svar - det händer, vi får väldigt många mail så här års. Kontakta gärna mig direkt så hjälper jag till. dan@rydbergstratunnor.se eller 0765-262034. Ett sms är alltid bra, då kommer inga mail på villovägar. Mvh Dan
Fina tunnor till bra pris och snabb leverans. Jättebra bemötande både vid beställning och leverans.
Lite försenade till den utsatta tiden då vi skulle mötas men supertrevliga och fina tunnor. Rekommenderas.
Finfin tunna (nytillverkad, liten halv), bra hjälp när jag ringde innan och hade frågor. Nöjd kund som ser fram emot att återkomma om behov av fler tunnor uppstår i framtiden!
Hela processen från beställning till upphämtning funkade fint
Vi köpte 2 st. begagnade 200 liters ektunnor, Vi är mycket nöjda med både leverans och tunnor. Fyllde dem med vatten när vi kom hem och de höll tätt båda två. Rekommenderas
Bra hemsida som tydligt visade produkterna. Leveransen skedde som utlovat i rätt tid. Den stora tunnan med tappkran motsvarade mina högt ställda förväntningar och pryder sin plats under hängrännan utanför vår entré
Fantastiskt att man kan beställa på nätet eller ringa och prata med serviceinriktad personal. Roligt sedan att hämta tunnan och bli glad att få ta hem den till trädgården. Jag har tre tunnor nu, en vattentunna och två med växter i. Så nöjd!
Jag är mycket nöjd med mina inköp hos Rydbergs. Variation på de olika tunnorna uppfyller nog mångas önskan och krav för diverse ändamål. Det som helt avgjorde att jag valde företaget var för deras fina service att leverera dem inom mitt närområde och på det sättet slippa dyra fraktkostnader, det var smidigt.
En bra produkt som levererades säkert och i tid!
Jättefina tunnor, vi är så nöjda! Leveransen fungerade perfekt!
Bra priser och bra service!!!!
Enkelt att beställa. Bra med olika kategorier/kvalitet på tunnorna och att man kunde lägga till t ex linoljebehandling. Upphämtningen vid lastbilen gick supersmidigt.
Var enkelt att beställa tunna och den levererades enligt förväntan till närliggande parkering. Gick inte att få en sluten tunna med kran som jag beställt men blev uppringd i god tid innan så vi kunde lösa det. Väldigt nöjd med själva whiskytunnan! Doftar fantastiskt gott av whisky och är perfekt både som barbord och vattentunna. Var lite mer rost än förväntat på banden men det gick snabbt att få till en lagom patina med stålborste.
Snabb leverans av mycket kompetent leverantör som pedagogiskt beskrev hur man på bästa sätt tar hand om sin tunna, såväl sommar som vinter. Det fanns även ”extratunnor” att köpa, så vi kom hem med en extra. Prisvärt, genuint och proffsigt hanterat!
Jättefina! Har köpt två större begagnade ektunnor och kommer antagligen att köpa någon till. Smidig leverans