Vackra och väl fungerande trätunnor 👍 praktisk leverans.
Rydbergs Trätunnor Aktiebolag
Rydbergs Trätunnor är Sveriges största leverantör av trätunnor och ett av få kvarvarande svenska tunnbinderier som för detta gamla hantverk vidare. Vi tillverkar, förädlar och levererar nytillverkade och återanvända trätunnor i furu och ek - direkt från vårt tunnbinderi till dig som kund.
651 omdömen om Rydbergs Trätunnor Aktiebolag
Sedan starten hos Reco 2024
Kontakten var väldigt bra! Jag ringde upp för att reda ut ett frågetecken och fick ett personligt och bra bemötande.
Fantastiskt bra med turbilar och att man kan betala vid leverans. Bra kvalitet på tunnorna.
Proffsiga, snabba och lätta att prata med. Klart att det är trist att priserna ökar, men är då tacksam för möjligheten att få hjälp.
Fungerade bra att beställa på nätet och leveransen skedde på anvisad plats och tid. Tunnorna fungerar utmärkt en regning sommmar som vi haft i Örnsköldsvik.
Jag hade inga förväntningar men blev positivt överraskad av trevligt bemötande och service
Snygga, praktiska. Smidigt med leveransen.
Mkt trevligt o hjälpsamt bemötande. Gav bort en vattentunna i ek , som present till ngn som byggde ett orangeri. Han blev mkt glad o är nöjd med sin present. Enkel o smidig leverans ! Bara positivt att säga om företaget!
Köpt 2 regntunnor och vi är så nöjda 👌 Bra mailkontakt uppskattades också !
Köpte 120 liters trätunna som till det yttre var snygg och fin men kvisthål som inte var tätade utan jag fick själv köpa tätningsmassa . Tunnan levererades enligt utsago. Personalen var inte särskilt engagerade utan gjorde bara sitt jobb. Kunde varit ett trevligare bemötande från dem och att man blir sedd som en kund. Utan kunder inget jobb!
Hej Henning, Helt klart två saker som kunde skötts bättre från vår sida. Gällande kvisthålet så har det slunkit igenom våra kontroller. Det ska givetvis inte finnas kvisthål i en tunna vi levererar till kund. Dessa ska sorteras bort. Hade du återkopplat till oss hade vi hanterat det genom att antingen skicka dig tätningsmassa eller bytt ut tunnan mot en ny. Fel blir det ibland och vi rättar såklart till det om vi får chansen. Lite bekymrad över att du upplevde att vi inte var tillräckligt trevliga vid leveransen. Vi brukar...
Enkel och smidig beställning. Bra leverans.
Fin service, bra återkoppling, trevligt bemötande. Produkten levde upp till förväntningarna.
Enkelt att beställa på nätet och leverans till en ort som passar.
Väldigt bra produkt samt ett verkligt punktlig leverans med trevlig personal.
Fina tunnor kom till dörren. De var beställda med extra fastsättning av tunnbanden. Jag behövde dock sätta dit två extra tunnband på insidan. jag hade dessa till övers sedan en tidigare tunna kollapsat till ett omöjligt ihopplockande av pinnar.
Hej Catarina, Precis som du tyvärr erfarit kan en halv tunna utan fixerade tunnband falla isär ifall tunnans trä torkar ut. Banden kan då glida ner och trästavarna har inget stöd längre. Vi skriver om detta i våra skötselråd som ska lämnas med tunnan i samband med leverans. Är tunnbanden på (utsidan av) tunnan fixerade kan dom således inte glida ner och tunnan kan därför inte falla isär. Du sätter dock lite griller i huvudet på mig och jag blir osäker på vad tunnbanden som du fäst på insidan av tjänar för syfte? Du får...
Smidigt och bra med schemalagda ruttkörningar. Fin tunna, trevlig chaufför..
Väldigt professinellt och vänligt bemötande. Fick t.o.m. hjälp med transport sista biten hem eftersom tunnan var för stor för min bil. En insats långt utöver förväntan. Tunnan fungerar också fint och har sparat mycket vatten för kommunen.
Bra o tydlig information. Mycket bra info inför leverans.
Väldigt bra bemötande, både vid beställning och leverans av tunna (de körde hem till mig då min adress låg på vägen mellan två planerade stopp), och även senare när jag behövde göra en reklamation. "Det fixar vi!" och löste leverans även då. Jättefina tunnor som pryder sin plats i trädgården!
Bra snygga vattentunnor Mvh Inga-Lill Eriksson i Bäsna
Toppen fin tunna som pryder sin plats
Punktlig leverans av jättefin tunna som samlar regnvatten till mina växter.
Smidig process och leverans hem, jättebra!
Tunnan är trevlig att titta på. Leveransen var en positiv upplevelse
Snabb leverans. Ansträngde sig för att möta mina önskemål.
Trevlig och personlig service! Fina tunnor som känns gedigna.
Enkel och snabb leverans. Hjälpsam medarbetare vid leveransen
Jag fick den service jag förväntade mig av tjänstvillig och trevlig personal. Mitt köp av medelstor vattentunna har vi uppskattat denna torra sommar för att få blommor att överleva.
Jag hade en positiv köpupplevelse!
Bra service och snygga tunnor
Måna om att det blir rätt tunna levererad. Trevligt mail från firman.
Bra service, mycket bra produkter, trevligt bemötande
Tunnorna var jättefina trevligt bemötande
Jag har bara positivt att säga! Telefonkontakt med jättetrevlig kvinna när jag hade problem när jag skulle lägga order. Det funkade jättebra att hämta tunna på angiven plats i Nacka. Så nöjd med min tunna. Hoppas kunna köpa fler inom kort.
Bra bemötande och svar på mina frågor. Så fin tunna levererades på överenskommen plats. Så nöjd med tunnan men beställer jag fler blir det inte med kran.
Är mycket nöjd, fungerar som förväntat och den passar in i miljön! Toppen!!
Toppen Inget att klaga på, smidig lev.
Mycket nöjd med min trätunna! Ser ju väldigt tuffa ut med sin gammaldags stil. Hade ju lite otur när jag fick den för det regnade ju så lite i somras. Men har lite funderingar på att skaffa en till nästa vår. Kanske lite dyra men när jag ser att ni skänker så mycket pengar så värmer det i hjärtat. Heja Er! Bravo!
Enkelt att beställa och snabb leverans nära bostaden
Väldigt nöjd med mitt köp - återanvänd halv vintunna i ek med dräneringshål i botten. Fyllde upp den med vatten som fick stå ett tag så träet svällde (enligt intruktionen som följde med) och planterade ett flerstammigt träd. Jag valde levererans till vårt Stora Coop och fick även hjälp att lyfta in den i bagaget.
Lite problem med leveranstiden och meddelande. Annars själva produkten bra.
Utmärkt bemötande. Snabb service.
Vi har sex stora tunnor från dem och dom är i det bästa skick , är super nöjd .
Mycket trevligt bemötande av personalen. Och dom levererade snabbt vilket jag hade hoppats på. Jag köpte en halv stor tunna som var väldigt fin så jag är mycket nöjd. Jag kommer att rekommendera dom till mina vänner 👍
Superfina tunnor. Personalen var väldigt trevliga, tillmötesgående och fixade transport utan problem.
Bra tunna som uppfyllde alla förväntningar samt utomordentligt service
Toppenkillar som tar ansvar och är noggranna! 👍
Trevliga och duktiga, får jobbet gjort.
På allra bästa sätt. Kundvänligt och trevligt som löste problem på ett enkelt sätt.
Har handlat tre ggr. Senast 2 ek tunnor. Fina tunnor, jättebra leveransvillkor utmed E 4. ok pris. Jättenöjd. Bengt Mjölby