Rygg & Idrottskliniken
Välkommen till Rygg & Idrottskliniken!
Lunds privatklinik är en privat klinik belägen i Lund som hjälper personer med olika typer av smärtproblematik. Vi erbjuder en rad olika tjänster som hjälper dig med ont i nacken, smärta i knä, tennisarmbåge, hälsporre, löparknä och mycket mer.
Behandlingar: PRP (Platelet-rich Plasma)/artros, Hyaluronsyra, EPTE, Dry needling, stötvågsbehandling, diagnostiskt ultraljud.
Vi är experter på artros och har sedan 2019 hjälpt personer med ledförslitning. Att behandla med kortison har visat sig bryta ner ledbrosket. Vi arbetar dock med regenerativ medicin vilket innebär att vi försöker få ledbrosket att återskapas för att slippa smärta från artros.
Utmärkelser
92 omdömen om Rygg & Idrottskliniken
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Fredrik Jensen är en mycket trevlig och skicklig Naprapat!
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Super bra, sp väl omhändertagande kunnighet.
Axel problem -
Allt var 👍 lugnt o sansat. Rekommenderas
skrev om Rygg & Idrottskliniken
väldigt kompetent och förtroendeingivande!
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Trevligt bemötande och hjälpsam personal har fått hjälp med min artros som blir bättre för var dag
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jag är en återkommande kund till Fredrik.
Detta pga hans stora kunskap och hans engagemang. Han brinner för det som han sysslar med. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jag fick akut ont i ryggen och skulle boka ett besök. Första lediga tiden var 4 dagar fram men Fredrik var serviceminded och kunde boka in mig dagen efter då han hade fått ett återbud.
Trevligt bemötande och en behandling som hjälpte mkt. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Erfaren naprapat som effektivt behandlar dina problem.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
PRP spruta och hyaluronsyra spruta som inte gav något resultat, förväntningar var att det ska bli bättre iallafall.
.bemötande var ok,Hej och tack för din kommentar. Tyvärr hjälper inte PRP och hyaluronsyra alla, beror på hur stor artros det är. Det blir då tyvärr alltid en mindre sannolikhet att lyckas, vilket jag informerar om innan. Men sedan är det upp till patienten att gå vidare. Hoppas att det löser sig för dig.
Rygg & Idrottskliniken -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Bra, tydlig o snabb behandling
skrev om Rygg & Idrottskliniken
väldigt bra bemötande mycket trevlig samt förklarar mycket bra och tydligt om behandlingen mina förväntningar blev fullbordade rekommenderar stark rygg och Idrottskliniken högsta betyg från mej
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Enkelt att hitta en tid som passar och lätt att boka.
Proffesionelt bemötande när man är där.
Kommer alltid vid fysiska besvär återvända till Rygg & Idrottskliniken för att ge kroppen bästa förutsättningarna att komma vidare. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Proffesionellt och seriöst bemötande. Jag fick förväntad hjälp.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Ont och svullet knä. Engagerat, professionellt bemötande, tog sig god tid. Så långt gott behandlingsresultat! Avser slutföra behandlingen hos dom! Kan verkligen rekommendera.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jag går till Rygg och Idrottskliniken för problem med min rygg. Fredrik som tar hand om mig där gör det på ett ytterst trevligt och professionellt sätt.
Kan varmt rekommenadera ett besök. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Snabb och effektiv behandling.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Mycket trevligt bemötande Stark smärta i ryggslutet O ner i skinkan Idag en vecka efter ingen värk och klarar mig utan krycka Är så tacksam 🙏
Professionell bemötande .
Härligt resultat av behandlingen -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Bäst av alla som finns i stan. Fredrik vet exact hur han ska
åsamka mesta möjliga smärta (: -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jag blev väl bemött. Proffsigt!
Besöket levde upp till mina förväntningar -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Blir alltid härligt bemött och får alltid bra service.
Löst många av mina skador och smärtor i kroppen. -
Mycket professionellt och hjälpsamt
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Mycket gott bemötande . Bättre effekt av behandling än vad jag förväntade mig . God kunskap av naprapat . Fick genomgå ultraljud och stötvågsbehandling .
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Behandling av ryggsmärtor. Mycket kunnig och professionell utförande.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jag rekommenderar verkligen Fredrik Jensen!
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Utmärkt bemött av naprapaten.
Förklarade mina problem, blev ordentligt undersökt och fick förklarat vad som hänt och vad det givit upphov till. Blev sen behandlad med stötvåg och dry-needling, och besvären har minskat betydligt. Jag har ytterligare någon behandling kvar...Och sen är det upp till mig att göra mina övningar för att bygga upp en stärkande muskulatur!
Sammanfattningsvis kan jag säga att jag är mycket nöjd så här långt. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Bemötandet var proffsigt och vänligt. Jag kände mig sedd och tagen på allvar.
Jag hoppas att behandlingarna hos napaprat ska ge resultat men det behövs nog fler än två.
Några 25-minuters sejourer till så ska väl besvären vara mindre. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jag blev mycket vänligt bemött. Det var första gången jag var där.
Jag valde dem från rekommendationer från vänner.
Fick en behandling som heter Dry Needling samt 1 sak till som jag inte kommer ihåg namnet på. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Väl bemött och bra behandling.
Rekomenderar detta -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
I used to have surgery due to herniated disc 12 years ago and had suffered from sciatica pain for 4 months before reaching out to Rygg & Idrottskliniken. After 3 times of dry needling treatment and shock wave by Fredrik, i started noticing positive changes in my leg, i felt less pain. .
After 5 times if treatment, I felt much better, only felt numb in my leg and minor pain in my back. the treatment supported both my body and my mind. Although dry needling treatment process is painful, it’s worth to treat the chronic pain that I had suffered for long time.
Fredrik is knowledgeable, professional and friendly, i would highly recommend anyone has pain to meet him. Thanks Fredrik for helping me!
Regards,
Huong -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Proffsigt o vänligt bemött. Min ultraljuundersökning av knä motsvarade mer än väl mitt behov. Denna tjänst finns bara hos Ryggkliniken där jag bor. Det är en kompetens i framkant av medicinsk kompetens i Sverige.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Väldigt professionellt bemötande, mycket kunnig! Rekommenderar varmt.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Trevligt bemött som vanligt. Proffsigt. Hade spänningar i nacken och fick bra behandling för detta.
Hej!
Kanske lite tidig för en utvärdering.
Bemötande, bäst.
Diagnostik o behandling sattes igång direkt.
Känner mig tagen på allvar. Det hade blivit en långdragen sak via VC med remiss o övningar som bara de inte leder till så mkt.
Jag går för min hälsporre, stor förbeningsåkomma. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jättebra bemötande, bra råd, snabb behandling. Professionellt.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Fint bemötande. Effektiv och trygg behandling som gav effekt. Motsvarade mina förväntningar.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Toppen som vanligt, har gått hit sedan 1992.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Får alltid bra hjälp och snabb lindring av Fredrik med dry needling. Kan varmt rekommenderas!
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Trevlig och kompetent personal.
Stötvågs behandling av armbåge -
Fantastiskt effektiv behandling!
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Blev bemött på ett proffsigt sätt, ställde rätta frågor om jag inte kunde förklara ordentligt Ställer frågor om hur det känns mellan gångerna
Jag gjorde en PRP injektion i mitt knä, det som kändes va kylsprayen som sprayades på knät
Rekommenderar till 100% -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Pedagogiskt, vänlig bemötande och framförallt en framstående kompetens.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Snabb och bra behandling. Inga förväntningar att något skulle fungera men behandlingen gav resultat. Visserligen lite obehaglig.
Mycket trevligt bemötande
Effektiv behandling för rygg och bensmärtor
Fick inga tips för att undvika att besvären ska återkomma. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Som återkommande kund uppskattar jag det professionella bemötandet, att jag får svar på de frågor som går att besvara samt att det går lätt att boka tid. Jag har en frozen shoulder som blir bättre efter behandling med antingen dry needling eller stötvågsbehandling.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Fint bemötande och behandlingen gav bra resultat.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Bra professionellt bemötande. Effektiv behandling med gott och varaktigt resultat.
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Alltid trevligt bemötande och lätt att få tider.
Fredrik gör underverk. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Mycket positivt bemött. Jag sökte mig dit för min smärta i ljumsken/höften. Fick behandling och kände att det hjälpte.
Tyvärr fick jag göra återbesök efter en tid då smärtan flyttat sig till knä och ländrygg. Fick en ny behandling och det kändes bättre. -
skrev om Rygg & Idrottskliniken
Jättebra bemötande och väldigt kunnig personal. Jag gick på behandling för hälsporre och den hjälpte. Fick definitivt mer hjälp och bättre undersökning (ultraljud) än vad vanliga vården erbjudit.