Kunnigt och engagerat!!!!!!!!!!!!!
Rygg & Idrottskliniken
Välkommen till Rygg & Idrottskliniken! Lunds privatklinik är en privat klinik belägen i Lund som hjälper personer med olika typer av smärtproblematik. Vi erbjuder en rad olika tjänster som hjälper dig med ont i nacken, smärta i knä, tennisarmbåge, hälsporre, löparknä och mycket mer. Behandlingar: PRP (Platelet-rich Plasma)/artros,...
320 omdömen om Rygg & Idrottskliniken
Sedan starten hos Reco 2022
Helt fantastiskt som vanligt Kan stark rekomenderas
Mycket trevligt bemötande, han viste vad han pratade om. Ett stort plus
Bokat tid 10.45 , blev insläppt 10.35. Mycket engagerad och grundlig undersökning och frågor om förväntningar mm. Kunde inte blivit bättre bemött!
Hej min man var där och mycket nöjd, imponerad av Jensens kunskaper och den information han fick. Mindre smärta i höften dock avlöst av ett ryggskott. Han är inte digital så det blir ingen längre utläggning än så här.
Jättebra bemötande av kunnig o vänlig personal
Nöjd med besöket. Mycket professionell och kunnig. Jag kan definitivt rekommendera Rygg & Idrottskliniken.
Fick den hjälp jag önskade samt en bra förklaring på problemet
Mycket trevligt bemötande. Kanske lite för mycket teknisk information Mina förväntningar är att få mindre smärta i knäna så jag kan leva mer aktivt och jag är övertygad att det kommer bli så efter injektionerna
Gick dit för smärta i axeln. Efter 2 sprutor har smärtan försvunnit. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Fredrik.
Väldigt trevligt bemötande och mycket detaljerad information på ultraljud-undersökningen
Bra och proffsigt bemötande💪 Lite svårt att hota bara
Jag har gått till Fredrik i många år och fått hjälp med mitt knä med div behandlingar.Han är kunnig, proffsig och sätter alltid patienten i fokus. Han har olika lösningar och förmedlar dessa på ett begripligt sätt. Jag upplever att han hela tiden utbildar/utvecklar sina behandlingsmetoder för att kunna hjälpa patienternas behov. Jag känner mig alltid trygg trots ibland tuffa behandlingar. Jag kan varmt rekommendera honom. Åsa E
Jag gjorde PRP och vet inte om det funkar på mig förrän om 3-6 månader. Så svårt att ge betyg. Men i det stora hela var jag nöjd.
Känns tryggt, professionellt och säkert.
Proffsig behandling och personligt bemötande
Mycket kunnigt och seriöst 👍👍👍
Jensen är proffesionell och inlyssnande.
Jag har bara gott att säga om Fredrik Jensens behandlingar med dry-needling, stötvåg och wet-needling som hjälp för mina spända muskler. De har varit en enorm hjälp i mitt arbete med att förändra en långvarig felaktig hållning med väldigt mycket spänningar i kroppen. Under resans gång har jag också fått ta del av Fredriks stora kunnande om hela rörelseapparaten. Fredrik lyssnar alltid noga på vad man har problem med, behandlar därefter, och följer sen upp det vid nästa tillfälle.
Uppskattar bemötande och ärlighet i bedömningen av symptom och ev behandlingar. Denna känslan är viktig för mig som patient och skapar förutom bra förtroende, även att man inte överväger andra kliniker. /MagnusA
Perfekt! Proffsigt, trevlig och löser ens kropps skavanker! :)
Så bra bemöt och informerad om vad som komma skall . Allt bättre än mina förväntningar. Har redan bokat återbesök !
Väldigt proffsig och varmt omhändertagande.
Professionellt bemötande och mycket kunskap !
Trevligt bemötande, nästan hemma-hos stämning, profesionell behandling.
Fredrik Jensen är mycket förtroendeingivande och har hög kompetens. Dessutom väldigt trevlig!
Mycket trevlig och kunnig, fått några behandlingar nu och hoppas på ett snart resultat för att slippa smärtorna.
Trevligt mottagande professionell behandling Fredrik Jensen super duktig.
a) På ett mycket bra sätt ! b) Över mina förväntningar ! c) Mycket positiv upplevelse !
Jag är helt nöjd med såväl bemötande som behandling
Fredrik hade ett fint bemötande, är kunnig och påläst med och en hög kompetens vilket gjorde mig trygg. Bokat besök pga smärta och stelhet i axel. Fick cortisoninjektion.
Oerhört kompetent och ingen som lovar för mycket.... "Det kommer ta minst 3 månader innan du känner skillnad". Jag kände skillnad efter 1 månad, 80% bra, nu har det gått 3 månader och jag är 95% bra !!! Oerhört Nöjd !
Jag blev vänligt och professionellt bemött och fick en mycket professionell bedömning av mina knän.
Vänligt bemötande känns seriöst
Löser mina olika problem. Bred kunskap om problem.
Mycket bra och proffesionellt bemötande, behandlingen har hjälpt mig med mina handleder.
Fredrik var enormt skicklig och proffesionell med behandlingen. Så empatisk och hade stort tålamod med mig som är nästan 92. Jag fick Proloterapi med PRP i min rygg och Hyaluronsyra i höften. Det var en tuff behandling men abslolut värt det. Nu har jag inte ont och går utan rullator men ibland med en krycka. Har börjat pool terapi och gör övningar hemma och det blir bättre och bättre. Nu vet jag att jag kan klara av resan till Australien i November för att besöka min familj. Jag rekomenderar varmt att söka hjälp från Rygg...
Fredrik Jensen har ett stort kunnande och jag har känt mig trygg med de behandlingar han föreslagit och genomfört.
Fredrik Jensen är mycket kunnig och jag värdesätter hans engagemang i mina problem.
Hej! Jag är nöjd med ert bemötande, men det är för tidigt för mig att kunna ge ett utlåtande nu. Vänligen Ann-Sophie Axelsson
Man känner sig som hemma och med det så trygg med samtal och behandling. Tack för hjälpen! Carina Svensson
Mycket professionellt och trevligt bemötande. Jag fick snabb och effektiv hjälp av kortisoninjektioner. Rekommenderar varmt rygg och idrottskliniken.
Bra kontakt via mail, snabb kommunikation. Vid besök o behandling, förtroendeingivande o proffsigt bemötande med gedigen kunskap.
Mycket trevligt bemötande. Har erbjudits en mycket trovärdig tjänst. Har fått två sprutor (PRP) i vänster knä. Kanske för tidigt att lämna ett utlåtande men känslan är bra och jag har inte lika ont i mitt knä. Rörligheten har också blivit något bättre. Om några veckor får jag min sista spruta. Det här känns bra.
professionellt bemötande och lätt att få tid
Proffsigt bemötande! Lugn och sansad .
Blev jätte bra omhändertagen och bemött på ett bra sätt och fick den hjälpen jag behövde.
Jag blir alltid fint bemött. Rygg och Idrottkliniken mina smärtor är borta efter behandlingen. Bästa betyget ger jag till Rygg& Idrottskliniken. Pernilla Fahl Åkerman
Mycket bra bemöttande Mycket bra behandlingsresultat
Man blir trevligt bemött i lugnt omgivning på Rygg & Idrottskliniken i Lund. Fredrik gör allt för att hjälpa dig som patient på alla sätt och vis. Jag kan varmt rekommendera kliniken för alla som behöver hjälp. Suada