Ingen annan klipper mitt hår så bra som Anna!
Salong Divo & Diva
✂️Välkommen till Salong Divo & Diva i Häggvik✂️ I Häggvik centrum, ett stenkast från pendeltåg och bussar, hittar ni en liten mysig salong där du alltid blir lyssnad på och får en behandling anpassad för dig och dina önskemål. Här får du en skön, avkopplande stund och när du lämnar salongen ska det vara med ett leende på läpparna!😊...
46 omdömen om Salong Divo & Diva
Salongen är fantastisk trevlig och mysig. Lugnt och avslappnande. Anna är väldigt duktig på att klippa, färga o se vad som passar.
Alltid nöjd hos Anna, hon gör så bra jobb med håret.🌟🌟🌟🌟🌟
Vänligt bemötande och är nöjd med klippningen.
Mycket nöjd med resultatet och proffsigt bemötande av kunnig personal mm
Snyggt klippt och trevligt bemötande.
Alltid gott bemötande och ett väl utfört arbete.
Trevligt och proffsigt bemötande. Jag är helt enkelt supernöjd!
Bra kundbemötande,bra klippning ( fick man önska något kanske liten bonus rabatt för pensionärer?)Det kanske inte är möjligt med tanke på dagens lokalhyra o.s.v. M.v.h.Teuvo Saari
Mycket nöjd med besöket och klippningen blev mycket bra. Hjälpsam personal uppskattas av mig som har vissa problem att gå.
Välkomnande omtänksamma gör ett proffsigt jobb
Anna är duktig och väldigt trevlig!
Supernöjd med Anna, hon är så bra
Anna lyssnar på mina önskemål. Om inspirations fotot har en annan hår textur eller tjocklek ger hon mig råd och får det snyggt och passande till mitt hår. Super bra på lösningar och idéer och får mig alltid att känna mig fin när jag går därifrån
Jag är super nöjd med mitt besök hos Anna!!
Fin i håret och ett mycket trevligt bemötande
Alltid lika trevligt att komma till Anna. Hon gör det där lilla extra, som får mig att känna mig omhändertagen och fin efter min hårbehandling. Varma rekommendationer!
Alltid mycket trevligt bemötande. Bytte frisör efter 30 år då min tidigare gått i pension. Blev jättenöjd som vanligt.och kan rekommendera 🙂 Färg ock klippning.
Varm velkomst, bra service. ++
Alltid trevligt att vara kund här.
Mycket bra………………………………………………….
Vänligt och bemötande, trivsam miljö och professionellt utfarande av tjänster
Fint bemötande och bra klippning, jättenöjd!
Alltid välkommen. Lugn,proffsig o trevlig personal.
Har gått till bästa Anna i några år nu, hon är den frisör som verkligen fått fram det bästa i mitt hår med rätt klippning och hjälpsamma tips för styling och vård av håret. Hon är även fantastisk med barn och mitt barn blir alltid fin i håret och får ett så fint bemötande! Jag vill verkligen rekommendera Anna, bättre frisör får man leta efter!
Professionell Hörsam Vänlig Trevlig
Anna är mycket proffsig, noggrann och dessutom supertrevlig!
Bra klippt som jag ville ha håret.behandlingen kändes skönt.
Är sååå nöjd med Anna som är engagerad och jätteduktig frisör.
Vänligt bemötande och proffsigt jobb!
Bra bemötande och kunskap som ger bra resultat. Nöjd i en avslappnad miljö
Härligt att hundar är välkomna. Underbar och kunnig personal. Jag känner mig så välkommen!!!!
Bästa salongen som finns. Tack Anna!
Anna, min frisör, är fantastisk på många plan. Hon är väldigt duktig som frisör och kommer med bra förslag om man som jag velat förändra frisyren. En kunnig person som bollplank är aldrig fel. Anna är dessutom otroligt trevlig, har mycket humor och är lätt att samtala med om allt mellan himmel och jord. Lämnar alltid salongen nöjd och med ett leende på läpparna!
Klippning som började vid beställd tid. Snabbt,precist och bra utfört. Fullt nöjd!
Trevligt bemötande och mina förväntningar infriades till fullo! Jag fick en väl genomförd permanent som passar min hårkvalitet!
Trevligt bemötande och bra service. Jag är helt nöjd.
Duktig. Noggrann. Lyssnar. Bra lösningar på problem.
Härligt med massage av hårbotten förutom fin klippning. Tack Anna💖
Proffsiga och riktigt duktiga!!
Klippte topparna för lite, fortfarande slitet
Alltid nöjd när jag har klippt mig hos Anna.
Blir trevligt bemött och då jag går med rullatorn har damfrisören kommit hem och fixat håret om det varit halt ute!
Trevligt bemötande. Frisören lyssnade på mig om mina önskningar. Väldigt kunnig och proffsig. Visste vad hon pratade om.
Trevligt bemötande. Samråd med klippning och färg.
Helnöjd! Trevligt mottagande!