Trevligt och kunnigt bemötande!
Sebbes Datorfirma
Sebbes Datorfirma grundades med målet att göra teknik enkel, tillgänglig och pålitlig för både privatpersoner och företag. Med ett stort intresse för datorer och IT erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov – oavsett om det handlar om felsökning, uppgradering eller nyinstallation. Vi erbjuder tjänster som...
9 omdömen om Sebbes Datorfirma
Mycket kunnig och trevlig. Snabbt avklarat.
Mycket kunnig. Effektiv handhavande.
Snabb trevlig och gjort jobbet toppen varje tillfälle. Hade extrema problem med rgb-ljus och ingen kunde lösa det. Sebbe löste det på någrq timmar. 10/10!
Upplevde en Bra service och ett trevligt bemötande
Sebbe är en fantastisk kille som vet vad han håller på med. Har bra kontakt med dig under hela processen och lämnar aldrig något osagt. Han ser till att man känner sig trygg och svarar alltid eller ringer upp senare om han är upptagen. Lämnade in min macbook air som blivit vattenskadad och det löste han utan problem. Tog lite tid med leverans av delar men det va han väldigt noga med att informera om. Vi är supernöjda med Sebbe och hans fina kundservice.
Exceptionellt service minded, transparent, snabb, flexibel, pålitlig och kompetent.
Jag tycker att Sebbes Datorfirma har skött sig bra. Ett bra bemötande och snabb med att komma när man ringer efter honom..Sebbes Datorfirma har hjälpt mig på ett bra sätt varför jag kan rekommendera firman.
Sebbes Datorfirma löser sina uppdrag med hög kompens och med prisvärda lösningar, dessutom ger de en bra personlig service. Rekommenderas!