Kom i tid, gjorde jobbet men hörde ändå av sig om frågor och förslag
Sefid-städ
Välkommen till Gotlands Städproffs - Din partner för överlägsen städning! Letar du efter professionell städhjälp på Gotland? Vi är engagerade i att skapa enastående rena och bekväma livsmiljöer för våra kunder. Med många års erfarenhet inom branschen är vi det självklara valet när det gäller städning och underhåll av hem och...
113 omdömen om Sefid-städ
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Anders, Tack så mycket! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att allt gick smidigt och att kommunikationen fungerade bra, det är viktigt för oss att kunna stämma av och säkerställa att allt blir som du önskar. Varmt tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Sefid
Vi är nya kunder. Duktig och lyhörd städerska. Kom punktligt i tid. Var tillmötesgående och vänlig. Städade bra. Alltid snabb återkoppling från kontoret, både på telefon och mejl. Otroligt tillmötesgående gällande bokningar och tider.
Hej Anna, Stort tack för det fina omdömet och för att ni valde Sefid! Det gläder oss att ni är nöjda med både städningen och servicen från vårt kontor. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och flexibla, så det är väldigt uppskattat att ni uppmärksammar det. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete! Vänliga hälsningar, Sefid
vi hade besök av Osam som putsade våra fönster och stora glasdörrar dom har nog aldrig varit så rena. Vi är supernöjda 👍
Hej Gunnar, Tusen tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med fönsterputsningen, vi ska se till att hälsa Osam och vidarebefordra ert beröm, det kommer han att uppskatta. Vi är glada att vi fick förtroendet och ser fram emot att hjälpa er igen framöver! Vänliga hälsningar, Sefid
Vi är mycket nöjda med städning och bemötande. Kommer att rekommendera dem i framtiden samt använda dem igen.
Hej Else, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både städningen och vårt bemötande! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver, och uppskattar verkligen att ni vill rekommendera oss vidare. Tack återigen för förtroendet! Vänliga hälsningar, Sefid
väldigt trevliga allihopa. Noggrant städat. Vi blev väldigt nöjda
Hej Wanida, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att ni blev nöjda. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! Tack igen för att ni valde Sefid. Vänliga hälsningar, Sefid
Punktliga, noggranna, trevluga
Hej Maddelene, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och den utförda tjänsten. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa städtjänster till dig. Tack återigen för att du väljer Sefid! Vänliga hälsningar, Sefid
Han var lite sen, och rädd för hunden, så jag fick trixa lite, men gjorde ett mycket bra jobb. Så sammantaget är jag så här långt nöjd. Har dock inte fått fakturan än, hoppas jag bara blir debiterad för de två timmar fönsterputsningen tog.
Hej Lena, Tack så mycket för ditt omdöme! Vi beklagar förseningen och att det blev lite extra kring hanteringen med hunden, stort tack för att du hanterade situationen så fint. Det gläder oss att du är nöjd med resultatet. Du kommer självklart att bli fakturerad för det faktiska arbete som utfördes! Min kollega håller ännu på att gå igenom alla fakturor, och så fort det är gjort kommer din faktura att skickas till dig via mail. Tack för ditt tålamod och för att du väljer Sefid! Vänliga hälsningar, Sefid
Trevligt snabbt och mycket fint arbete! Så nöjda!
Hej Caroline, Tack så mycket för det fina omdömet! Vi är jätteglada att ni blev nöjda med vårt arbete, det betyder mycket för oss. Varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver hjälp framöver! Vänliga hälsningar, Sefid
Bra! alltifrån bokning till städning. Andra gången de städade vårt fritidshus och den här gången fick vi även hjälp med fönsterputs av två hus. Kommer absolut använda mig av Sefir fler gånger.
Hej Naomi Tusen tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att ni är nöjda hela vägen från bokning till städning och fönsterputs! Det betyder mycket för oss att få ert förtroende igen, och att ni väljer Sefid! Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa er fler gånger framöver – alltid lika välkomna tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Sefid
Ett bra jobb som vi är mycket nöjda med, en proffsig medarbetare!
Hej Björn, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med arbetet och att vår medarbetare upplevdes som proffsig, precis så som vi vill att det ska vara. Tack igen för att ni väljer Sefid! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! Hälsningar, Sefid
Alltid bra bemötande! I början var städningen mer ojämn i kvalitén. När vi tillslut fick prova en annan utförare och även förlängde tiden lite så blev det däremot kanonbra! Vi är väldigt nöjda. Enda som gör att dom inte får fem av fem är väl att man står för egen mopp/hink och dammsugare.
Hej Sara, Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att ni är nöjda med städningen och att det fungerat bra efter justeringarna. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Gällande städutrustningen, kan vi självklart ta med oss både mopp, hink och dammsugare om vi får information om det i förväg. Jag noterar det inför nästa städtillfälle, så att vi har med oss allt som behövs. Tack igen för ert förtroende! Vänliga hälsningar, Sefid
Bra städning. Jag är mycket nöjd.
Hej Harriet, Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete, det är alltid vårt mål. Tack igen för att du valde Sefid! Vänliga hälsningar, Sefid
Jag fick kontakt med företaget våren 2024 och dom har hjälpt oss med städning sedan dess, och man blir alltid glad när man kommer hem och det är rent och snyggt 👍
Hej Robert, Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd och att vi har fått förtroendet att hjälpa till med städningen sedan våren 2024. Att du känner glädje över ett rent och snyggt hem är precis det vi strävar efter och din uppskattning betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma nivå av kvalitet framöver! Tack för att ni väljer Sefid. Vänliga hälsningar, Sefid
Perfekt utfört arbete. Vi är jättenöjda och kommer att använda Sefid-städ igen och rekommenderar dom till andra.
Hej, Stort tack för det fina omdömet! Vi är otroligt glada att höra att ni är nöjda med vårt arbete. Det betyder mycket för oss att ni rekommenderar oss vidare – det är det bästa betyg vi kan få. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Sefid
Proffsiga, artiga och trevliga.
Hej Per, Stort tack för din feedback! Din uppskattning betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera högsta kvalitet. Tack igen för att du valde Sefid! Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden! Vänliga hälsningar, Sefid
Perfekt utförd fönsterputs. Mycket nöjd med jobbet
Hej Ulf, Tack för ditt omdöme och för att du väljer Sefid! Det gläder oss att du är nöjd med fönsterputsningen, du är varmt välkommen åter när det är dags nästa gång! Vänliga Hälsningar, Sefid AB
Enkelt att boka. Snabb återkoppling. Bra utfört arbete.
Hej Mona, Tack för ditt omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service, och det betyder mycket för oss att det uppskattas. Tack för att du tar dig tid att lämna feedback! Vänliga hälsningar, Sefid AB
Snabb service och snabbt och mycket bra utförd fönsterputsning! Trevligt bemötande! Anlitar alltid Sefid till fönsterputsning!
Hej Ewa, Tack snälla för ditt omdöme och för att du väljer Sefid. Vi är så glada att du är nöjd med både servicen och resultatet, det betyder otroligt mycket för oss! Du är alltid välkommen tillbaka när det är dags igen. Vänliga hälsningar, Sefid
Hej Johannes, Tack för ditt omdöme och för att du valde oss på Sefid. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Sefid
Mycket trevligt bemötande. Väldigt nöjd med städningen, rent och fint. Tusen tack 🙏
Hej Ingela, Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi är väldigt glada att du blev nöjd med resultatet och uppskattade vårt bemötande. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det behövs! Vänliga hälsningar, Sefid
Superbra Jag var nöjd med städning
Hej Mahmud, Stort tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flyttstädningen. Lycka till i ditt nya hem, du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Sefid
Snabb kontakt för inbokning av hemstäd. Skönt att komma hem till ett fräschare hem. Något ställe missades pga tidsbrist för att det var mycket saker. Vi hade plockat undan det mesta i lådor och dylikt. Men detta är inget jag lägger någon vikt vid, jag tyckte det var skönt att bli avlastad med en grundläggande städning.
Hej Josephine, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med städningen! Vi uppskattar även din förståelse kring de delar som missades på grund av tidsbrist. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra våra tjänster. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något framöver! Vänliga hälsningar, Sefid
Toppembra, blev jätterent! Trevlig och proffsig personal
Hej Kajsa, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med resultatet och att du uppskattade vår personal. Varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Sefid
Flyttstädning: Jättebra bemötande och tydlig checklista. Fick offert med fast pris. Glad att rensning av vattenlås ingick. Tyvärr kom städarna utan egen belysning och de flesta av våra lampor var ju nedmonterade. Ett par mindre missar men på det stora hela väldigt nöjd. Skulle anlita igen.
Hej Katarina! Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande. Vi tar till oss av din feedback gällande belysningen och kommer att se över rutinerna för att undvika liknande situationer i framtiden. Det är alltid värdefullt för oss att få veta hur vi kan bli ännu bättre. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det behövs! Vänliga hälsningar, Sefid
Jag måste inte beskriva min upplevelse av Sefidstäd utan ett tecken av fem beskriver allt vad jag och min hustru tycker!!!
Hej Per, Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet och service, och vi uppskattar all feedback som kan hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Jag har gått igenom ärendet och kan bekräfta att vi har hanterat det i enlighet med vår överenskommelse, som även bekräftades under vårt samtal tidigare i slutet av november Flyttstädning är ett mycket detaljerat arbete,...
Flyttstädning för andra gången på ett år. Vänliga och duktig personal som gör ett bra och grundligt städjobb. Jag är mycket nöjd!
Hej Cristalle, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valt oss på Sefid! Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete. Lycka till i ditt nya hem, och vi finns här om du behöver oss igen! Vänliga Hälsningar, Sefid
Trevligt bemötande och bra utfört jobb ,fönstetputs. Nöjd kund.
Hej Anita, Tusen tack för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Hör gärna av dig när det är dags för nästa puts, vi hjälper mer än gärna till igen! Vänliga hälsningar, Sefid
Bästa städfirman. Löser allt, även med kort varsel. alltid trevlig personal och utför jobbet exemplariskt
Hej Natalie, Tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med vårt arbete och personal. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service, oavsett om det är med kort varsel eller planerat. Tack för att du uppskattar oss, det betyder så mycket! Vänliga hälsningar, Sefid
Sefid har hjälpt mig både flytta och städa i min flytt. Jag har fått ett trevligt och professionellt bemötande, jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera dem!!
Hej Jansdotter, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till och göra din flytt smidigare. Stort tack för din rekommendation! Vi uppskattar dig som kund och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Hälsningar, Sefid
Hemstädning av Sefid-städ. Mycket tydlig kommunikation innan och under tjänsten. Vi är nöjda och rekommenderar Sefid-städ!
Hej Filippa, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att ni uppskattade vår kommunikation och att ni är nöjda med städningen. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! Tack återigen för att ni rekommenderar oss! Varma hälsningar, Sefid
Kanon duktiga och trevliga noggranna även på fönsterputs
Hej Christina, Tusen tack för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd med resultatet. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa, och din uppskattning betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Sefids personal
Grymt duktiga! Vet vad dom gör och är snabba
Hej Albert, Stort tack för din feedback! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Din uppskattning betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera högsta kvalitet. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden! Med vänliga hälsningar, Sefids personal.
Tyvärr enormt dålig respons efter en trasig duschblandare som resulterade i vattenläckage samt krokigt rör och avbrutet avlopps rör som följd efter städningen. Har påpekat detta gör firman men får inget gehör mer än att dom säger att kollegan kollar på detta.
Hej Dennis, Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du har upplevt problem och vill ta tillfället i akt att bemöta din feedback med fakta kring ärendet. Vi tar självklart ansvar för arbete som vi utför. Efter att du rapporterade skadorna på duschblandaren och rören skickade vi vår personal för att undersöka situationen. På plats hittade vi inga problem med duchblandaren, då meddelade du att ni redan har åtgärdat skadan. Vi har även begärt in underlag, inklusive bilder på skadan och kvitto från den VVS-firma som utförde reparationen....
Kom på utsatt tid, Städade det som jag bad om trots att hon inte fått information av sin arbetsgivare om den tilläggstjänst jag begärt. Utförde arbetet klanderfritt.
Hej Boel, Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med städningen. Vi ber om ursäkt för missförståndet kring tilläggstjänsten och tar med oss detta för att förbättra vår interna kommunikation. Tack för att du valde Sefid! Vänliga hälsningar, Sefid
Sefid sköter allt perfekt, från kontakt till städ! Har haft hjälp av dem till bland annat fönsterputs och textiltvätt (soffa), och jag är mer än nöjd! Guldstjärna! Blir bara dem framöver!
Hej Ann, Stort tack för din fantastiska recension och för att du delar med dig av dina upplevelser! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med städningen. Dina fina ord och guldstjärnan betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig framöver. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Sefid
Anlitade Sefid när vi åkte till Gotland och bodde på airbnb. Väldigt nöjda! Trevligt bemötande och bra service. Rekommenderar!
Hej Angela, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att ni var nöjda med både städningen och vårt bemötande under er vistelse på Gotland. Det betyder mycket för oss att ni rekommenderar oss, och vi hoppas få möjlighet att hjälpa er igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Sefid
Fantastiskt flyttstädning! Nogrannhet intill överdriven perfektion, inte ett dammkorn kvar att granska. Hyresvärden har aldrig sett så välputsade fönster och städning. Rekommenderas varmt och ett stort Tack till Selfid städ 🤗 Tveka inte att anlita denna fantastiska städfirma, ni blir inte besvikna. Proffsigt och mycket trevliga att ha att göra med!
Hej Mia, Stort tack för din fina recension och för att du delar din upplevelse hos oss! Vi blir så glada över att höra att städningen levde upp till dina förväntningar. Att våra kunder känner sig trygga med vår noggrannhet och kvalitet är otroligt viktigt för oss, och vi är glada att du upplevde det så! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden och tackar för att du rekommenderar oss! Varma hälsningar, Sefid
Nöjd med både bemötandet och servicen, rekommenderar verkligen!
Hej Wiyada, Tack för ditt omdöme och förtroendet för oss på Sefid. Vi är glada att höra att du blev nöjd med med vårt arbete! Vänliga hälsningar, Sefid
Vid bokningen fick jag ett mycket trevligt bemötande. Även efterföljande kontakt har varit mycket positiv. Både städning och fönstertvätt var väldigt väl utförda. Är väldigt nöjd! Sammantaget har kontakten med och det väl utförda arbetet gjort att jag absolut kommer att anlita Sefid-städ igen. /Lotta Persson
Hej Lotta, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa servicen och det är så roligt att veta att vi lyckats. Tack igen för att du valde oss på Sefid! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Sefids personal
Vi är mycket nöjda med de nogranna och proffsiga städningen av Sefid-städfirma. Vi kan varmt rekomendera detta företag.
Hej Therese, Tack snälla för din positiva feedback! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vår tjänst. Det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden. Tack återigen för omdömet och att ni väljer oss på Sefid! Vänliga hälsningar, Sefids personal
Anlitade sefid för en storstädning. Tyvärr inte helt nöjda. Fönstrena va inte rena, en vägg i duschen var inte rengjord, inte dammsugit under soffan, skåpluckor ej rengjorda runt handtagen. Spis, ugn och Micro var däremot exemplariskt rengjorda inuti och övriga huset städat som man kan förvänta sig.
Hej Emmy, Tack för din feedback. Vi beklagar att städningen inte uppfyllde alla dina förväntningar. Det är viktigt för oss att våra kunder är helt nöjda med vårt arbete. Vi kommer att ta upp dina synpunkter med vårt team för att säkerställa att liknande misstag inte upprepas i framtiden. Tack igen för att du tog dig tid att ge oss feedback, och vi hoppas få chansen att rätta till detta. Vänliga hälsningar, Sefids personal
Noggrant och väl utfört efter önskemål Kommer boka fler städningar med Sefid-städ
Hej Ewa, Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler städningar framöver! Vänliga hälsningar, Sefid
Storstädning av sommarhuset inkl.fönsterputs Jag har bara gott att säga om SEFID. Fint jobb! Trevlig kontakt och lätt att komma överens med. Prisvärt!
Hej Karin, Tack snälla för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med storstädningen och fönsterputsningen. Vi uppskattar dina vänliga ord och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Sefids personal
Hej Jag tycker att personalen var super trevliga och huset var väldigt fint städat. I städbeskrivningen läste jag efteråt att lådor och garderober inte ingick i städningen vilket kändes lite snopet. Jag hade tömt lådor i badrummen dragit ut lådan och öppnat garderoben i hallen som har samma hallgolv i garderoben. Där var det döda små insekter spindelväv det kändes lite konstigt att det inte var städat där. Annars super
Hej, Tack för din feedback och dina vänliga ord om vår personal och städning! Vi är glada att höra att du var nöjd med städningen i stort. Angående städning av lådor och garderober: dessa ingår endast om vi får tillåtelse att göra det, eftersom vi inte får röra våra kunders privata saker utan deras medgivande. Därför behöver vi få information om detta i förväg innan städningen. Denna information ska även finnas i checklistan. Jag ber om ursäkt för att detta inte var tydligare från början. Vi förstår att det kan vara frustrerande...
Sefid städade hos mig i vintras. Efter besöket var en av våra toalettstolar missfärgad, svarta strimmor, inuti. Blev lovad att det skulle fixas! Trots påminnelser har ingen åtgärd skett. I övrigt är jag mycket nöjd med städningen! Dock är inte alla dom anställda professionella..... .
Har blivit mycket bra bemött av ett flexibelt städföretag. Förväntade oss professionell personal vilket vi också har möt. i allt väsentligt. Jag har köpt hemstädning och har fått detsamma till belåtenhet,
Hej Bengt! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du blev nöjd med resultatet av vår tjänst, ditt förtroende för oss är mycket uppskattade. Tack återigen för att du valde oss på Sefid och för att du delade din feedback! Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till dig i framtiden. Vänliga hälsningar, Sefid
Gick bra att boka. Är nöjd med flyttstädningen i det stora hela men hade hoppats att en städfirma skulle kunna få bort kalkfläckarna på badrumsväggarna. Så var det nu inte. Annars är jag mycket nöjd med både kundmottagande och städning.
Hej Madelene! Tack för ditt positiva omdöme och för att du valde oss för din flyttstädning! Vi är glada att höra att du överlag är nöjd med vårt arbete. När det gäller kalkfläckar på badrumsväggarna beklagar vi att vi inte kunde uppfylla dina förväntningar fullt ut. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga tjänsten och tar din feedback på största allvar. Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse eller om du har andra frågor eller bekymmer, är du välkommen att kontakta oss när som...
Städar bra och lyssnar på våra synpunkter.
Hej Anna! Tack snälla för ditt omdöme, vi är glada att höra att du blev nöjd med vårt arbete! Det är viktigt för oss att fortsätta utveckla och förbättra våra tjänster för att möta och överträffa våra kunders förväntningar, därför hjälper din feedback oss enormt då den fungerar som vägledning i vår strävan efter ständig förbättring och utveckling. Tack återigen för att du valde oss på Sefid! Med vänliga hälsningar, Sefid städ
Jag är i nuvarande läge mycket nöjd med både vård, behandling och bemötande av er personal.
Hej Anita! Tack snälla för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt team och våra tjänster. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till dig i framtiden. Tack återigen för att du valde oss på Sefid! Vänliga hälsningar, Sefid städ
Hej! Varje gång man kontaktar Sefid blir man väldigt bra och trevligt bemött och även när de kommer och gör uppdrag för mig. Är tacksam att de finns! Christina Thomsson
Hej Christina! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och våra tjänster. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, både i kommunikationen och i utförandet av uppdragen. Tack för ditt omdöme och att du valde Sefid! Med vänliga hälsningar, Sefid städ