Sefid-städ

Sefid-städ

sefid.se
  • BadgeFourYears
4.6

Välkommen till Gotlands Städproffs - Din partner för överlägsen städning! Letar du efter professionell städhjälp på Gotland? Vi är engagerade i att skapa enastående rena och bekväma livsmiljöer för våra kunder. Med många års erfarenhet inom branschen är vi det självklara valet när det gäller städning och underhåll av hem och...

157 omdömen om Sefid-städ

Sedan starten hos Reco 2022

Johan E
Skrev om Sefid-städ

Mycket bra bemötande och resultat!

Svar från Sefid-städ

Hej Johan, Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss verkligen glada att du uppskattade bemötandet och att resultatet levde upp till dina förväntningar! Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen snart! Hälsningar, Sefid

Desireé R
Skrev om Sefid-städ

Går att få tid m kort varsel o de gjorde ett jättefint jobb m våra fönster.

Svar från Sefid-städ

Hej Desireé, Tack snälla för ditt omdöme! Det betyder mycket att höra att du nöjd med resultatet. Du är varmt välkommen åter vid framtida behov! Hälsningar, Sefid

Marleen K
Skrev om Sefid-städ

Alltid nöjd med den fina hjälp jag får av Sefid

Svar från Sefid-städ

Hej Marleen, Tack för ditt omdöme! Att du alltid känner dig nöjd betyder otroligt mycket för oss. Vi gör vårt bästa för att fortsätta leverera hög kvalitet varje tillfälle. Varmt tack för förtroendet! Hälsningar, Sefid

Ulla V

Jag är väldigt nöjd med städningen och även hon som städade nöjd tio 100%

Svar från Sefid-städ

Hej Ulla, Stort tack för ditt omdöme! Det betyder väldigt mycket att höra att du är nöjd med resultatet och bemötandet. Vi strävar alltid efter att leverera både kvalitet och trygghet. Du är varmt välkommen åter när du behöver vår hjälp igen. Tack återigen för att du valde oss på Sefid! Varma hälsningar, Sefid

Rupali M
Skrev om Sefid-städ

Professional cleaning, friendly staff!

Svar från Sefid-städ

Hi Rupali, Thank you so much for your lovely feedback! We’re delighted to hear that you appreciated both the quality of the cleaning and our team’s service that combination is exactly what we aim for every time. Whenever you need a helping hand again, we’re just a message away! Warmest regards, Sefid

Marie N
Skrev om Sefid-städ

Trevlig och duktig personal. Mycket noggranna.

Svar från Sefid-städ

Hej Marie, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du uppskattar både noggrannheten och vårt teams bemötande. Vi lägger stor stolthet i att leverera både kvalitet och trygghet i varje städning. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när du behöver vår hjälp igen! Hälsningar, Sefid

Christofer V
Skrev om Sefid-städ

Trevligt bemötande, bra service! Dom löste städning med väldigt kort varsel, uppskattas!

Svar från Sefid-städ

Hej Christofer, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till även med kort varsel och uppskattar verkligen dina fina ord. Det är fantastiskt att höra att både service och bemötande föll väl ut. Det gör vårt jobb extra roligt när vi kan göra vardagen lite enklare för våra kunder! Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp igen framöver. Hälsningar, Sefid

Per D
Skrev om Sefid-städ

Utmärkt städat och utmärkt service. Dessutom mycket trevligt bemötande. Vad mer kan man begära?

Svar från Sefid-städ

Hej Per, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete – det betyder mycket för oss. Tack återigen för ditt förtroende och dina fina ord, vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när du behöver oss! Hälsningar, Teamet på Sefid

Lars L
Skrev om Sefid-städ

Överlag mycket bra. Det var en låda som missats och i tvättstugan var golvet inte ordentligt rengjort. Någon sorts vätska hade läckt från en sopsäck vi hade där och efter koppling var hela golvet klibbigt. Vi är väldigt nöjda med städningen.

Svar från Sefid-städ

Hej Lars, Tack så mycket för din återkoppling och för att du delar din upplevelse! Vi är glada att ni överlag är nöjda med städningen, och vi uppskattar verkligen att ni uppmärksammade detaljerna i tvättstugan. Vi tar till oss feedbacken och ser till att våra rutiner säkerställer att även sådant inte missas framöver. Tack för ert förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa er igen! Varma hälsningar, Sefid

Anna H
Skrev om Sefid-städ

Bra och tydlig kommunikation och tillgänglighet. Bra leverans. Trevlig personal. Rekommenderas varmt.

Svar från Sefid-städ

Hej Anna, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med vårt team och arbetet. Dina ord betyder mycket för oss, varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp! Hälsningar, Teamet på Sefid

Ziqian Y
Skrev om Sefid-städ

Tho I contact them very sudden, they arranged for cleaning staff to attend as soon as possible.

Svar från Sefid-städ

Hi Ziqian, Thank you for choosing Sefid! We’re really glad that we could help you on short notice and that you were satisfied with our service. We always do our best to be flexible and assist our customers as quickly as possible. We hope to have the pleasure of helping you again in the future! Warm regards, Sefid

Elisabeth P
Skrev om Sefid-städ

Anlitade för flyttstäd och blev nöjd. Bra bemötande och tillmötesgående.

Svar från Sefid-städ

Hej Elisabeth, Stort tack för ditt omdöme och för att du valde oss för din flyttstädning! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och är glada att du är nöjd med vårt arbete! Varma hälsningar, Sefid

Alicia L
Skrev om Sefid-städ

Mycket nöjd med skinande och snabb städning. Kommer att anlita Sefistäd igen

Svar från Sefid-städ

Hej Alicia, Tack snälla för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen framöver och tack igen för att du valde oss på Sefid! Vänliga hälsningar, Sefid

Ulf K
Skrev om Sefid-städ

Vi är mycket nöjda med städningen och resultatet. Vi kommer troligtvis att återkomma vid behov vid senare tillfälle.

Svar från Sefid-städ

Hej Ulf, Tack snälla för ditt omdöme! Vi är väldigt glada över att ni blev nöjda med resultatet. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er till oss igen när behovet uppstår, vi hjälper er mer än gärna. Tack för att ni valde oss på Sefid! Hälsningar, Sefid

Ulla S
Skrev om Sefid-städ

Jag är nöjd med allt fast det var ett helkakalt badrum

Svar från Sefid-städ

Hej Ulla, Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende, tack för att du valde Sefid! Hälsningar, Sefid

E S Cecilia O A
Skrev om Sefid-städ

Sämsta någonsin. De kunde inte städa. Jag ringde som och ville ha pengar tillbaka de erbjöd 50% tillbaka eller en ny städning. Fick ny städning men lika dåligt då. De följe inte listorna som de har. Fick avboka städen för hela sommaren för dom gick inte att använda.

Svar från Sefid-städ

Hej Cecilia, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du känner dig missnöjd med städningen. Vi vill gärna reda ut detta och se hur vi kan förbättra oss, men tyvärr kan vi inte hitta någon bokning registrerad i vårt system under ditt namn. Det kan hända att bokningen har lagts in under ett annat namn eller kontaktuppgifter. Vi vore därför väldigt tacksamma om du vill kontakta oss direkt på info@sefid.se eller 0498-340 53 och uppge bokningsnummer eller namn som bokningen låg på, så att vi kan följa...

Matilda B
Skrev om Sefid-städ

Bra upplevelse! Håller tiden, trevliga & alltid skinande rent!

Svar från Sefid-städ

Hej Matilda, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunnat leverera både på kvalitet och bemötande. Vi uppskattar ditt förtroende, tack igen för att du valde Sefid! Vänliga Hälsningar, Sefid

Katharina A
Skrev om Sefid-städ

Uppskattar att de har tagit kontakt med mig och frågat om städtider. Jag har även fått meddelande om att en dörr såg lite skadad ut.

Svar från Sefid-städ

Hej Katharina, Tack så mycket för ditt omdöme! Vi försöker alltid hålla en bra kommunikation och uppskattar att du värdesätter det. Att kunna återkoppla om detaljer som en skada är viktigt för oss, så att du alltid känner dig trygg med vårt arbete. Tack igen för förtroendet! Hälsningar, Sefid

Yvonne Vivianne T

Bra trevlig personalsnyggt städat allt bra fönstren fina

Svar från Sefid-städ

Hej Yvonne, Stort tack för ditt omdöme! Vi på Sefid är väldigt glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Dina ord betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Sefid

Sandra H
Skrev om Sefid-städ

Mycket trevlig tjej som kom, effektiv och duktig

Svar från Sefid-städ

Hej Sandra, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både städningen och vår medarbetare. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Sefid

Josefine E
Skrev om Sefid-städ

Rent, fint och trevlig personal! Vi är jätte nöjda!

Svar från Sefid-städ

Hej Josefine, Tusen tack för ditt omdöme! Vi är så glada att höra att ni är nöjda med både resultatet och vår personal. Er feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! Hälsningar, Sefid

Mina E
Skrev om Sefid-städ

Fantastiskt rent och punktligt, inga konstigheter ALLT blir städat och superfint. Vi är så nöjda! :)

Svar från Sefid-städ

Hej Mina, Tack snälla för ditt omdöme! Vi är verkligen glada att höra att allt blev precis som ni önskade. Att göra er nöjda är alltid vårt mål! Vi ser fram emot att få lämna fler superfina resultat hos er framöver. Hälsningar, Sefid

Anna A
Skrev om Sefid-städ

Jag rekommenderar dem oerhört varmt. Det slår vår förra städfirma med hästlängder, mycket trevliga och sympatiska killar som lämnar huset skinande rent. Det har städat för oss under hela sommaren i vårt hus i Hamra och vi är mycket nöjda. Vi rekommenderar till alla.

Svar från Sefid-städ

Hej Anna, Tack så mycket för ditt omdöme! Det värmer verkligen att höra att vi mötte era förväntningar. Att få ta hand om ert hus i Hamra har varit ett nöje, och vi ser fram emot många fler skinande resultat framöver. Stort tack för att ni rekommenderar oss vidare – det betyder verkligen massor! Hälsningar, Sefid

Peter Olof Uno L
Skrev om Sefid-städ

Supertrevliga killar som storstädade och fönsterputsade våra två hus. Snyggt arbete!

Svar från Sefid-städ

Hej Peter, Stort tack för ditt omdöme! Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda både med storstädningen och fönsterputsning! Vi ser fram emot att hjälpa er igen nästa gång! Vänliga hälsningar, Sefid

Ida Karolina M
Skrev om Sefid-städ

Det som förmedlades till städledaren kommunicerades inte till städpersonalen. Mycket slarv och mycket smuts och damm kvar. Ingen vilja att kompensera för dåligt utfört arbete. Rekommenderar inte att anlita denna firma.

Svar från Sefid-städ

Hej Ida, Tack för ditt omdöme, även om vi såklart beklagar att du inte är nöjd med upplevelsen. Vi vill gärna bemöta det och ge vår sida av situationen. Den 4 juli informerade du oss gällande renoveringen och att badrummet inte skulle vara klart i tid, men att resten av huset var redo. Under själva städdagen den 9 juli kontaktade vi dig, eftersom vår personal hade svårt att komma åt i köket – där det fortfarande fanns mycket byggmaterial kvar. Du nämnde att byggfirman lovat att det skulle vara undanplockat, tyvärr kan vi...

Inger L
Skrev om Sefid-städ

Jag blev glatt överraskad att det var så rent och skinande blankt

Svar från Sefid-städ

Hej Inger, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du blev nöjd med resultatet, det gläder oss verkligen! Vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Hälsningar, Sefid

Marie L
Skrev om Sefid-städ

Bra utförd fönsterputs med trevliga och professionella anställda. Vi kan verkligen rekommendera Sefid Städ

Svar från Sefid-städ

Hej Marie, Stort tack för din fina rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med fönsterputsningen och att våra medarbetare upplevdes som trevliga och professionella. Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen att höra av dig igen! Vänliga hälsningar, Sefid Städ

May-Christina S
Skrev om Sefid-städ

Jättebra städat och lättkommunicerade städare. Vi beställer mer städning framöver. 🌺

Svar från Sefid-städ

Hej May-Christina, Tusen tack för din fina kommentar! Vad roligt att höra att du är nöjd med både städningen och kommunikationen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Sefid

Göran M
Skrev om Sefid-städ

Topp! Kom exakt när vi gjort upp och var supertrevliga. Fönstren blev jättebra. Ville att jag skulle inspektera arbetet vilket inte behövdes. Kommer använda igen.

Svar från Sefid-städ

Hej Göran, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att allt fungerade smidigt med tiden och att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när det blir dags igen! Vänliga hälsningar, Sefid

Lena H
Skrev om Sefid-städ

Trevliga personer som tvättade fönstren. Fönstren blev jättefina mycket nöjd med utfört arbete.

Svar från Sefid-städ

Hej Lena, Tack så mycket för det fina omdömet! Härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och våra fönsterputsare, vi skickar vidare berömmet till dem! Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp. Hälsningar, Sefid

Ingmarie S
Skrev om Sefid-städ

Trevligt bemötande vid beställning bra städat och trevlig personal

Svar från Sefid-städ

Hej Ingmarie, Det gläder oss att du upplevde både ett trevligt bemötande vid beställningen och att städningen levde upp till förväntningarna. Välkommen tillbaka när du behöver hjälp nästa gång! Hälsningar, Sefid

Siw-Gun S

Hemstädning över förväntan

Svar från Sefid-städ

Hej Siw-Gun, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är jätteglada att höra att du blev nöjd med resultatet, det betyder mycket för oss. Hälsningar, Sefid

Christina B
Skrev om Sefid-städ

Fantastiskt väl utfört arbete!

Svar från Sefid-städ

Hej Christina, Tack för ditt fina omdöme! Vi på Sefid är glada att kunna leverera ett resultat vi kan vara stolta över – och som du blir nöjd med. Vi finns alltid här för dig om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Sefid

Per E
Skrev om Sefid-städ

Vi är mycket nöjda med våra rena fönster som putsades igår av två trevliga killar från Sefid-städ. Vi kommer att anlita företaget igen.

Per E gillar detta
Svar från Sefid-städ

Hej Per, Tusen tack för det fina omdömet! Vi är så glada att ni är nöjda med både resultatet och vårt team. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen när det passar. Vänliga hälsningar, Sefid

Ola S
Skrev om Sefid-städ

Fantastskt duktiga och trevliga! Vi kan inte få bättre hjälp!!! Matti o Kerim är mer än välkomna tillbaka. Ni kan inte få bättre personal! Hälsa dem så gott!

Svar från Sefid-städ

Hej Ola, Stort tack för de otroligt fina orden! Vi blir så glada av att höra att ni är nöjda och kommer självklart att hälsa Matti och Kerim, de kommer bli så glada! Det är en ära att få hjälpa er – vi ser fram emot nästa gång! Vänliga hälsningar, Sefid

Viktoria agnes S
Skrev om Sefid-städ

Bra städat och trevliga utförare. Rekommenderas.

Svar från Sefid-städ

Hej Viktoria, Tack för din rekommendation! Det betyder mycket för oss att du uppskattade både städningen och vårt bemötande. Vi finns här om du skulle behöva hjälp igen framöver! Vänliga hälsningar, Sefid

Eva L
Skrev om Sefid-städ

Snabbt och bra utfört, anlitar gärna dem igen. Rekommenderar företaget

Svar från Sefid-städ

Hej Eva, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och servicen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Sefid

Anna J

Väldigt nöjda!

Svar från Sefid-städ

Hej Anna, Tack snälla för din fina feedback. Vi finns alltid här när du behöver oss igen! Vänliga hälsningar, Sefid

Lena Marie B
Skrev om Sefid-städ

Mycket nöjd vid bokning av städningen och jobbet var gjort efter önskemål och fint .

Svar från Sefid-städ

Hej Lena, Stort tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet av städningen! Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp igen. Vänliga hälsningar, Sefid

Silvia Maria S
Skrev om Sefid-städ

Sefidstäd gav mig en positiv upplevelse. Städningen var mycket noggrann. Detsamma var fönsterputsningen. Fanns inget att klaga på. Det var 2 personer som städade och putsade vårt 80 kvm hus på 4 Tim =8 Tim utan paus Tror att jobbet skulle kunna göras lite snabbare dock. Kommer att använda Sefid städ igen i framtiden.

Svar från Sefid-städ

Hej Silvia, Tusen tack för ditt omdöme och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är väldigt glada att höra att du blev nöjd med både städningen och fönsterputsningen! Vi uppskattar din synpunkt kring tidsåtgången, vi tar med oss det som värdefull feedback i vårt förbättringsarbete. Varmt välkommen åter! Hälsningar, Sefid

Viktoria H
Skrev om Sefid-städ

Trevlig och smidig kontakt. Fick begära att de gjorde om stödet då det inte var bra första gången, men andra gången gjorde de ett bra jobb. Det var lätt att reklamera och inte svårt att få en ny tid i närtid för ett nytt städ när vi var missnöjda.

Svar från Sefid-städ

Hej Viktoria, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde kontakten med oss som smidig och att vi kunde lösa situationen snabbt när du inte var nöjd med första städningen. Vi arbetar ständigt med att bli bättre och uppskattar verkligen när våra kunder hör av sig, det ger oss möjlighet att rätta till och förbättra våra tjänster. Tack igen för förtroendet! Vänliga hälsningar, Sefid

Jane L
Skrev om Sefid-städ

Mycket trevliga och noggranna, gulliga tjejer som kom.

Svar från Sefid-städ

Hej Jane, Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både städningen och vårt team. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! Vänliga hälsningar, Sefid

Desiree H

Väldigt nöjd med både städ och fönster puts Det är 2 året som jag bokar Sefid

Svar från Sefid-städ

Hej Desiree, Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du valt oss två år i rad! Det betyder väldigt mycket för oss att du är nöjd med både städning och fönsterputsningen. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! Tack igen för ditt förtroende. Vänliga hälsningar, Sefid

Anna K
Skrev om Sefid-städ

Jättenöjd med städningen Sefid utförde i sommarstugan. Mycket trevligt bemötande i all kontakt med företaget.

Svar från Sefid-städ

Hej Anna, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både städningen och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att höra att vi kunnat bidra till en positiv upplevelse i din sommarstuga. Tack igen för att du valde oss på Sefid! Hälsningar, Sefid

Peter S
Skrev om Sefid-städ

Kom i tid, gjorde jobbet men hörde ändå av sig om frågor och förslag

Svar från Sefid-städ

Hej Anders, Tack så mycket! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att allt gick smidigt och att kommunikationen fungerade bra, det är viktigt för oss att kunna stämma av och säkerställa att allt blir som du önskar. Varmt tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Sefid

Anna B
Skrev om Sefid-städ

Vi är nya kunder. Duktig och lyhörd städerska. Kom punktligt i tid. Var tillmötesgående och vänlig. Städade bra. Alltid snabb återkoppling från kontoret, både på telefon och mejl. Otroligt tillmötesgående gällande bokningar och tider.

Svar från Sefid-städ

Hej Anna, Stort tack för det fina omdömet och för att ni valde Sefid! Det gläder oss att ni är nöjda med både städningen och servicen från vårt kontor. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och flexibla, så det är väldigt uppskattat att ni uppmärksammar det. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete! Vänliga hälsningar, Sefid

Gunnar O
Skrev om Sefid-städ

vi hade besök av Osam som putsade våra fönster och stora glasdörrar dom har nog aldrig varit så rena. Vi är supernöjda 👍

Svar från Sefid-städ

Hej Gunnar, Tusen tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med fönsterputsningen, vi ska se till att hälsa Osam och vidarebefordra ert beröm, det kommer han att uppskatta. Vi är glada att vi fick förtroendet och ser fram emot att hjälpa er igen framöver! Vänliga hälsningar, Sefid

Else M
Skrev om Sefid-städ

Vi är mycket nöjda med städning och bemötande. Kommer att rekommendera dem i framtiden samt använda dem igen.

Svar från Sefid-städ

Hej Else, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både städningen och vårt bemötande! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver, och uppskattar verkligen att ni vill rekommendera oss vidare. Tack återigen för förtroendet! Vänliga hälsningar, Sefid

Wanida P

väldigt trevliga allihopa. Noggrant städat. Vi blev väldigt nöjda

Svar från Sefid-städ

Hej Wanida, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att ni blev nöjda. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! Tack igen för att ni valde Sefid. Vänliga hälsningar, Sefid

Maddelene J

Punktliga, noggranna, trevluga

Svar från Sefid-städ

Hej Maddelene, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och den utförda tjänsten. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa städtjänster till dig. Tack återigen för att du väljer Sefid! Vänliga hälsningar, Sefid