Sholeh AB

Vendelsövägen 35, 136 44 Handen — Visa karta

2.5 i betyg av av 8 omdömen
 

Läs vad 8 kunder tycker om Sholeh AB

 • 2019-06-01

  Spontant omdöme
  Christina S skrev om Sholeh AB
  Jag har varit och ätit där ett antal gånger och till och med haft min bröllopsfest där och aldrig varit besviken maten är kanon bra våra gäster trivdes bra där musik anläggningen var helt ok med tanken att jag är själv DJ men på mitt bröllop hade jag en annan DJ.
  jag rekomenderar varmt att åka ditt och skaffa sig en egen uppfatning istället för att läsa sig till de omdöme som finns här som jag har läst och därför gjorde jag mig medlem för att dementera allt som skrivs om platsen.

  Alltid Super bemötande av personalen tex senast idag när jag kommer in och frågar om dom kan fixa en sista minuten catering och får svaret inga problem, du kan välja på det här eller det här.
  Allt till ett mycket bra pris. Läs mer
  gillar detta
 • Mari B

  2017-03-19

  Spontant omdöme
  Mari B skrev om Sholeh AB
  Bästa buffén vi ätit ute på lång tid.
  Trevligaste miljön också. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-08-03

  Spontant omdöme
  liam O skrev om Sholeh AB
  I was in the area and my wife said she would treat me to lunch and i could choose and we were outside Pizza Hut which is always good for lunch and you will not go home hungry but i have always looked at the eye sore of a restaurnt Sholeh and i thought we should check the lunch buffet out so in we went paid for our food and walked to the buffet and tried a little of everything and to our dissapointment of old re heated food and out of date läsk i am extremly dissapointed. Atleast the ice cream available could take the horrible rotten taste of days old food out of your mouth. Disgusting and would not recommend to a homeless dog! Läs mer
  Mina gillar detta
 • 2009-07-31

  Spontant omdöme
  Bea B skrev om Sholeh AB
  Skojar övriga eller???
  Har käkat 1 gång på detta ställe och det var i och för sig ett tag sen på deras helgbrunch..
  Men det var det sämsta jag ätit. Vi var ett sällskap på 8 pers, alla gick därifrån hungriga och då är inte vi några kräsna typer! Smakade URK milt sagt. Om jag ska säga något trevligt så var personalen trevlig, men det är allt!
  Konstigt att de lagt alla pengar på inredning men inga på duktiga kockar. Läs mer
  Mina gillar detta
 • 2009-07-26

  Spontant omdöme
  Messina skrev om Sholeh AB
  SHOLEH!! Visst är resteurangen fin men d e oxå allt! Personalen har noll koll och servicen e långt ifrån den bästa!! Vi har var där och ätit många gånger och tyckte att maten var helt ok så vi bestämde oss för att hålla vårat bröllop där! Vi blev lovade massor och enligt löfterna tyckte vi självklart att det lät super! Men när dagen kom rann allt ut i sanden..VI E JÄTTE BESVIKNA... maten var inte alls bra köttet var hårt( för oss som vet hur maten ska vara å brukar vara ) musiken fungerade inte och dom hade en anläggning för 60 tusen sa Khalid, man kan ladda ner vilken musik som helst och ta med egna cd skivor om man så önskade!! NADA..INGET fungerade min Man fick springa runt som en jävla jojo för att få d att fungera..önska alla välkomna att äta ( han som ska sitta å ta d med ro!) Vi fick be om öppnare till läsken vi fick be om is till läsken som dessutom var varm...vatten till rödvin..allt var kaos!! Khalid lovade oss en dag vi inte skulle glömma..och d gör vi inte heller men d e inte tack vare honom!! Våra gäster hade dock kul trots allt dom visste juh inte vad vi blev lovade...inte nog med det men dom lyckades inte ens stava mitt namn rätt fast jag skrev ner det på ett papper åt dom!! HALLÅ..noll koll som sagt!! D fanns en tjej som var något så ok tyvärr minns jag inte hennes namn men tack ska du ha som gav min mamma en alvedon när hon hade ont i huvudet..du var trevlig oxå och verkade fatta vad som hänt!!! Sist men inte minst ville dom ha mera pengar...D FICK HAN EJ!! Vi hade redan innan allt betalat in alla pengar som han skulle ha och d var juh vårat misstag..vi skule bara betalat in halva och sen om vi var nöjda resterande!! Han lovade iss att ta hand om allt vi skulle inte behöva tänka på nånting!! SUCK SUCK...aja så e d! Fast d blev som d blev e jag glad för jag har världens bästa man!Sorry men Sholeh får 1,5 av 5 av oss och det är endast för LUNCH buffen som e helt ok!!!!!! Messina!! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-02-08

  Spontant omdöme
  Malin S skrev om Sholeh AB
  Super fräsch och prisvärd lunchbuffé. Härliga lokaler - vattenfall! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-01-26

  Spontant omdöme
  Per Å skrev om Sholeh AB
  Har tyckt att denna restaurang varit väldigt bra men upptäckte att helgbrunchen är borttage utan att man harb ändrat på hemsidan.
  Vi planerade nu att lägga vår
  bröllopsmiddag nu i feruari till sholeh så blev vi ombedda att återkomma det var så mycket att göra på sönd
  Men när vi går dit och vill prata meny så blir vi ombedda att återkomma. Det är så mycket att göra! Vi såg två gäster
  Middagen blir på annat ställe

  Per o Helen Läs mer
  gillar detta
 • 2009-01-12

  Spontant omdöme
  Ano N skrev om Sholeh AB
  :-( Läs mer
  Malin S gillar detta