Mataffär i Haninge

8 rekommenderade mataffärer i Haninge kommun

Vill du gå till en välsorterad mataffär med mycket ekologiska och närodlade alternativ, eller är det kanske mer viktigt att det är låga priser? I Haninge finns det många olika mataffärer med olika utbud, det finns allt från grossister till mataffärer inriktade på det lite mer orientaliska köken.

Läs mer »
  • Mina
    Mina: Mysig handelsbod som ligger på skärgårdens pärla Nåttarö! Bra utbud och underbara tjejer som driver det! Har allt från mjölk - glass - grönsaker - frysvaror!! Man behöver inte ta med något alls från fastlandet
  • Driver du mataffär i Haninge?

• 4 omdömen
    Nicole I
    Nicole I: Superbra! Bra priser och trevlig personal
  • Kim B
    Kim B: Detta är en av mina främsta oaser när det gäller att sköta storhandlandet av mat/-detaljist varor för familjen Bergengrans hushåll. Självklart så påminns man och inte glömmer köttfärsskandalen från "uppdrag granskning". Men trots att så har jag fortsatt att handla "billig" köttfärs... (Som så många andra har jag följt ICA-finurliga ica-reklam och många av dess följetånger... Kanske det har påverkat några av mina inköpsvanor gällande mitt ngt maniska mathandlande.) Personligen så älskar jag att botanisera bland alla hyllor i en av Sveriges största matbutiker, det är lätt att hitta trots varuhuset strl. Har även inhandlat leksaker till vårt min dotter, samt till andra födelsedagskalas, julklappar. Detta är ett av mitt mecka, mat, film, böcker, husgeråd, och även leksaker de har princip allt man kan tänkas behöva. Till ett enkelt radhus och svensson familj. Sammanfattningsvis vill jag ge handlaren i Haninge som förgyller många hushåll och familjer mitt allra bästa betyg!!! (Trots att frugan föredrar prisextra i norrtull)
  • 4 omdömen
    simon
    simon: Bra affär som har öppet till 10. Härlig personal.
  • 8 omdömen
    Elsa B
    Elsa B: Bästa buffén vi ätit ute på lång tid. Trevligaste miljön också.
  • 1 omdöme
    Ann-cathrine P
    Ann-cathrine P: Butik som säljer varierat utbud av varor.
  • Johan H
    Johan H: Sedan Västerhaninge fått en ny, fräschare (och framförallt billigare) så känns ICA Supermarket inte lika aktuell längre :/ Priserna som var så billiga är inte det längre utan har ett "normalpris". Skummt att en sådan liten butik som Din Mat kan ha billigare snittpris än en ICA Supermarket butik.
  • Driver du mataffär i Haninge?

• 1 omdöme
    Joakim G
    Joakim G: Öppettiderna stämmer inte! Han stänger alltid tidigare än utlovat.

Mataffär i Haninge

På Reco.se listar vi de bäst rekommenderade mataffärerna i Haninge just nu. Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt olika butikers samlade omdömen. Allt för att hjälpa dig att hitta en mataffär som passar dig.