rebecca:
Ett nice ica att återkomma till ofta. Alltid glad personal, som minns vad man tidigare samtalat om. En fräsch butik, servar en gärna med nymald nötfärs. Eller fräscha grönsaker. Handlar hellre här en på en stor butik, trots att det är ngt smalare
utbud.
Anita Margareta S:
Vill ge den blonda tjejen i bageriet som idag 22/2 vid 13-tiden arbetade, högsta betyg jättebra service, jag hade beställt bakelser, croissantbakelse men när jag skulle hämta så hade det blivit fel. Men tjejen sade direkt att om jag kunde vänta 10 minuter så kunde hon göra rätt bakelse åt mig. Såg henne springa för att hämta frukt/bär till bakelserna.
Fick de perfekta bakelserna som jag hade beställt.
Henne skall ni vara rädd om, vilken service. Högsta betyg!
Therese G:
Tyvärr enda stället att handla mat på i Sigtuna,hyffsat bra urval men dyrt.
Bra är att dom har öppet alla dagar till 21.
Personalen är grinig dom gör sitt jobb men inte så mycket mer.
Adrian J:
"Allt ni läst om i tidningarna är sant", var det första de tala om för oss fyra nybörjare. Till en början, var allt ganska lugnt att arbeta på detta ställe tills allting vänd och helvetet braka loss. Det enda de gör är klagar och ber en att arbeta snabbare, de aldrig någonsin nöjda. Desto snabbare du jobbar desto mer pressa de dig. När de inte självklart skäller ut dig till tårar för att du inte gjort som de ville.
Någon behöver se över behandlingen av personalen på lagret och se så att det mår bra och inte behöver sjukanmäla sig stup i kvarten för att de inte vågar gå till jobbet.