Mataffär i Huddinge

10 rekommenderade mataffärer i Huddinge kommun

• 4 omdömen
    Isak L
    Isak L: Blixtsnabb leverans ! Mycket färska varor och bästa priserna ♥️
  • Driver du mataffär i Huddinge?

Katjusja A
    Katjusja A: Ryska och baltiska livsmedelsprodukter av högsta kvalite. Brett sortiment och stort urval av utsökta delikatesser såsom korvar/salami, röd/svart kaviar.
  • 5 omdömen
    Annika T
    Annika T: Ica Kvantum knäcker.. Blir alltid så förvånad över hur mycket jag får för pengarna.. Allt är super fräscht där.. Men kan rekommendera att ta bilen dit. ( Nu har jag tur att min karl har en bil ;-p även han e värd en femma :-) )
    Tommy J
    Tommy J: Bra killar! Säkert bra service
    Hans L
    Hans L: Har alltid köpt kött på City Gross i många år.Handlade köttfärs för ca 2 -3 veckor sen.När man steker köttfärsen blir halva stekpannan full av vatten,kan det vara så att man sprutar in vatten i köttet för att öka vikten.Har inte varit så tidigare när jag har köpt köttfärs på City Gross. Hasse
  • 8 omdömen
  • Leif Erik B
    Leif Erik B: Kom till förbutiken som vanligt varje dag för min latte med vispgrädde och kladdkaka - tjejen bakom disken upplyste mig om att det var dagens sista bit som hon blixtsnabbt uppfattade att jag tyckte var jätteliten. Spontant upplyste hon mig om att jag skulle få extra mycket vispgrädde och undrade vilken sås jag ville ha på? Något jag aldrig fått tidigare! Mycket nöjd kund njöt av mitt köp denna dag och lämnade min butik i glad sinnesstämning. :-)
  • Driver du mataffär i Huddinge?