Sudarsana R:
Quick delivery and neatly and safely packed delicate items. Also appreciate door delivery with postnord and good and quick response from the customer service.
Katjusja A:
Ryska och baltiska livsmedelsprodukter av högsta kvalite. Brett sortiment och stort urval av utsökta delikatesser såsom korvar/salami, röd/svart kaviar.
Annika T:
Ica Kvantum knäcker.. Blir alltid så förvånad över hur mycket jag får för pengarna.. Allt är super fräscht där.. Men kan rekommendera att ta bilen dit. ( Nu har jag tur att min karl har en bil ;-p även han e värd en femma :-) )
Hans L:
Har alltid köpt kött på City Gross i många år.Handlade köttfärs för ca 2 -3 veckor sen.När man steker köttfärsen blir halva stekpannan full av vatten,kan det vara så att man sprutar in vatten i köttet för att öka vikten.Har inte varit så tidigare när jag har köpt köttfärs på City Gross.
Hasse
Silan B:
Jag har varit på city gross några gånger de senaste många åren och aldrig har servicesinne verkat vara kassapersonalens starka sida. De har alltld verkat vara åt det otrevliga hållet. Men hon idag tog priset. Jag var där med min familj och 2 åriga pojke samt bebis. Jag sade att jag äe priomedlem vilket jag inte fick något svar på. Medans jag höll på att lasta på varor på bandet så lekte min pojke lite med kundkorgen. Kvinnan i kassan utbrast "korgen stannar här". Jag ignorerade henne men hon sade det igen." Skojar du, det är cäl självklart", svarade jag. Jag tyckte det var en konstig sak att påpeka. Gör hon så mot alla? Hon gjorde det inte med kunden före mig. Är det pga hur jag ser ut. Vad skulle jag göra med en kundkorg,? Hon lyssnade inte ens på mig utan fortsatte envist med sitt. Jag har aldrig känt mig så dålgt bemött i en butik förr. Bara för jag har utländsk bakgrund trodde hon att hon kunde anta att jag skulle ta en citygross kundkorg.
Thommy E:
De ska absolut inte hantera post, paket eller andra försändelser. Skyller på brevbärare, postterminalen etc. ICA är Posten för mig idag men de beter sig som 3:e part.