Mataffär i Nacka

4 rekommenderade mataffärer i Nacka kommun

• 3 omdömen
    john t
    john t: Jag har handlat på ica (som ligger tätt intill) för sista gången. Matöppet/Matboden har verkligen skitsöt personal och stämningen är underbar. Jag kan gå runt ock myshandla i timmar. Fem hjärtan till ektorps bästa butik!
  • Driver du mataffär i Nacka?

• 1 omdöme
    Lars-Ola A
    Lars-Ola A: Bra butik, trevlig personal,bra priser,stort urval av varor, och ligger centralt. lars-Ola
  • Ann-Charlotte S
    Ann-Charlotte S: Jag flyttade till Finntorp 2011 och har bara gott att säga om butiken. Trevlig personal och bra bemötande, inte alls som de två recensionerna här under talar om. Jättetråkigt att butiken nu ska stängas, vi måste nu handla i Sickla eller Forum. Vi som varit såååå glada över vår lilla butik här, hoppas bara att det blir en ny butik. Den som lever får väl se!! Centrumet blir mer och mer utarmat, tyvärr....
  • Driver du mataffär i Nacka?

• Magnus M
    Magnus M: Handlar rätt ofta här men nu börjar jag tröttna rejält på deras dåliga frukt & Grönt sortiment. Mjuka äckliga tomater, mögliga bär, chilifrukter, rotfrukter, gurkor m.m m.m. Omogna avocados, bananer och andra frukter. De få frukter som ser fina ut utanpå är oftast mögliga eller ruttna inuti. Förutom detta så är butiken full med utgångna varor..Saft som gick ut för 2 år sen och som stod kvar vecka efter vecka trots att etiketterna var vända utåt så personal som sen vände tillbaka flaskorna lätt kunde se att datumet var långt gånget, skinka som var en vecka gammal, och likadant med fläsk. Hela butiken känns ofräsch och har tröttnat på att behöva lyfta och vända på alla grönskaer o frukter man köper för att dubbelkolla dem. Jämför med Matdax i Hagsätra som också är en lågprishandel så är deras frukt & grönt exemplariskt!.