Mataffär i Täby

11 rekommenderade mataffärer i Täby kommun

• Annalisa W
    Annalisa W: Den bästa livsmedelbutik jag besökt! De har ett stort utbud av varor som alltid är färska och av god kvalitet. Butiken är välsorterad men det är ändå rimliga priser. Serviceinriktad personal. Butiken har även en receptcentral på plats, vilket inspirerar på plats. Bra bonussystem!
  • Driver du mataffär i Täby?

• Moz S
    Moz S: Bra butik, hjälpsam personal, i överlag fräscht sortiment med undantag för någon enstaka gång (vi hade otur en gång med en näst intill förstelnad tårtbit). Fin inredning. Mycket bra öppettider. För oss bra läge. Det går av någon anledning inte att sätta sämre betyg än en varm rekommendation!
  • Stefan
    Stefan: Mycket bra service och bra priser. Dessutom bra grönsaker, kött och fisk.
    Danne n
    Danne n: Bra utbud och bra priser och trevlig personal. Allt går att få om man frågar. är inte längre.. sabis har nu gått om
  • Carina J
    Carina J: Toppen Icabutik. Myckt bra och servicein riktad prsonal, bra soritment på liten yta, en butik som "är med". Tyvärr ligger dock inte priserna på någon stormarknadsnivå.
    Branco J
    Branco J: För en tid sen var jag i denna butik och efterfrågade en vara som dom inte hade. Den manliga personalen på avdelningen lovade ha varan hemma om ngn vecka. Samtidigt blev jag tipsad om att tillsvidare kunde gä till en viss konkurent i Täby där varan fanns, visste han med säkerhet. Innan jag lämnade butiken kom han springande efter mig med ett paket rörpasta som var den efterfrågade varan. Att lämna avdelningen och skydsamt leta efter ett kvarglömt paket pasta någonstans på lagret och hinna upp mig under den korta tid jag befann mig i butiken var mkt bra gjort tycker jag. Jag var där igen och nu finns det travar med rörpasta där... så blir ni sugna vet ni var den finns att köpa. Föresten är pastan riktigt god och rekomenderas varm(t).
  • Jonathan Y
    Jonathan Y: Trevlig och hjälpsamma butik bäst i närheten evän om det är komplet sortiment men det hjälper om det är akut behövs varor.
  • 2 omdömen
    ANDREAS N
    ANDREAS N: Brukade handla här förut, innan Lidl öppnade på Sveavägen. Inredningen är precis densamma som i alla andra Lidl-butiker (alla byggs efter samma mall och ser likadana ut). Dock är utbudet väldigt smalt, t.ex så har dom bara 7-8 olika kryddsorter! Dom har inte ens Kardemumma och Gurkmeja...så man måste komplettera med att handla i andra matbutiker (kan rekommendera City gross som har bra priser på allt som Lidl saknar i sortimentet).
  • Moz S
    Moz S: Willys i Arninge kan tyvärr inte koras som fräschaste butiken i området, inte heller kan man anklaga dem för att ha fungerande vågar. Men ofta har de bra pris, och bra sortiment. Det är en svag trea de får. De får nog fräscha till butiken lite, snart hoppas jag.
  • Elin P
    Elin P: Mycket bätte än Coop nära som ligger straxt intill. Ica nära har bra utbud för att vara en så lite mataffär. Deras lösgodis kan jag rekomendera. Mycket olika sorter för den sötsugne. Hit brukar jag och polarna gå när det vankas hemmakväll med film, godis och popcorn.
  • Driver du mataffär i Täby?

Philip D
    Philip D: Bra affär som har det mesta. Sedan ansiktslyftningen under våren så har butiken ett bra utbud av allt från butiksbakat bröd till färska grönsaker. Om jag ska storhandla så blir det dock på någon större butik. Även om Williys kör med ett lågpris koncept så blir det nog billigare att handla på en stormarknad eftersom de har bättre priser och ett större utbud. Om Williys hade haft en riktig chark så skulle det vara ett stort plus.