Avenyn

Viktor Rydbergsgatan 1, 411 34 Göteborg — Visa karta

2.0 i betyg av 4 rekommendationer
Hemelektronikkedja med lägre priser och bättre service. Köp hemelektronik billigt direkt på nätet eller i något av våra varuhus. Köp TV, DVD, digitalkameror, mobiltelefoner, datorer, vitvaror mm billigt hos oss.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 4 kunder tycker om Avenyn

 • Johan O
  Johan O skrev om Avenyn
  Jag köpte ett par hörlurar i vintras för 342 kr. I dag skulle jag lämna tillbaka dom eftersom ljudet hade börjat att krångla. Dom nya som jag valde kostade 249 kr och jag fick ändå betala dom 342 kr när jag i egentligen borde haft tillbaka dom resterande 93 kr. Är det så här ni gör så kommer jag aldrig att sätta min fot hos er!!!!
  gillar detta
 • Fredrik N
  Fredrik N skrev om Avenyn
  En bra butik som ligger centralt och nära chalmers. Perfekt för en student som behöver köpa allt från sladdar till laptop. Trevlig personal är det också.
  gillar detta
 • Emil M
  Emil M skrev om Avenyn
  Bra kundbemötande, med personal som är kunniga och erfarna på området. Företaget har ett bra utbud som ger stor valmöjlighet. Expert ser alltid till kundens bästa och sätter stort värde på en bra service. Expert erbjuder även bra erbjudande med garantier på alla sina produkter!
  gillar detta
 • Calle E
  Calle E skrev om Avenyn
  Först får man vänta väldigt länge på att få service. När man väl får servicen är den dålig pga okunniga säljare. Sist men inte minst är det lång kö till kassan där det går riktigt långsamt.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Viktor Rydbergsgatan 1, 411 34 Göteborg
Kategorier