Trevlig personal med bra bemötande. Gjorde ett bra jobb. Dom installerade nya radiatorer. Vi är nöjda
Själevads El AB
Själevads El AB är ett elföretag i Örnsköldsvik som utför alla typer av elinstallationer och elservice. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, organisationer och bostadsrättsföreningar. Våra medarbetare är certifierade och arbetar alltid med säkerhet och energibesparing i fokus. Vi är stolta över att ligga i framkant när...
24 omdömen om Själevads El AB
- Uppskattade lokalt företag med - Snabba besked och Minimalt dröjsmål med genomförande.
Det var ett arbete som tog lite tid, men var betydelsefullt för familjen. De kunde prioritera in det mellan två andra arbeten då de förstod att det skulle gå snabbt. Vi bor också lägligt till för den snabba, men ack så betydelsefulla reparationen i proppskåpet.
Mycket bra det kom två man kl tre på fredag em för att det skulle vara klart tills måndag morgon
Bra utförd byte av huvudbrytare och trevliga personal att ha göra med
Tydlig kommunikation. Gav bra cirkapris och kom med invändningar kring hur jag tänkt mig lösa saker så att resultatet blev bättre. 5 av 5.
Bra bemötande och tålmodig felsökning.
Mycket bra service men tog lite lång tid.
Tack Görgen, hoppas du får en fin sommar =)
Mycket bra, Bra ut fört jobb trevlig person
Härligt att höra! Välkommen åter till oss =)
Köpte laddbox med installation, Zaptec go. Det tog några samtal och några dagar innan jag fick prata med rätt person men sedan gick det smidigt. Fick tydlig offert och datum och klockslag för installation. De kom som utlovat. Duktig och trevlig elektriker som berättade precis vad han skulle göra och vi resonerad om placering mm. Han fixade även ett par uttag samtidigt. Klart på ett par timmar. Faktura enligt offert. Rekommenderas!
Tack för din recension, vi är glada att du är kund hos oss =)
Mycket bra vän̈ligt bem ött och hjälpsam bra utförande
Tack Allan, vad glada vi blir! Ha en härlig sommar =)
Bra bemötande under hela vägen. Från inhämtande av offert till utförande. Väl utfört jobb. Punktliga å informativa.
Men vad härligt att vi prickade in så många viktiga punkter, stort tack för förtroendet och trevlig sommar!
Trevligt bemötande. Bytte utebelysning och stolpe. Vi hade materialet som tyvärr inte passade till stolpen riktigt, men killarna gjorde ett fantastiskt jobb trots extrastrul för dem.
Men tack så mycket, vad kul att vi kunde hjälpa dig att lösa problemet =) Trevlig sommar!
Alltid snabb och bra service, bra dialog när jag har funderingar kring ett projekt. Kan varmt rekommendera Själevads El! Mvh Suss på Nordek
Tack snälla Suss, tack för förtroendet vi har hos er med era fastigheter =) Ha en härlig sommar! Frida på Själevads El
Snabb, kompetent, personlig service!
Oj vad fina ord Nils, väldigt kul för oss att höra och ta med oss framåt! Välkommen åter =)
Bra och proffsigt gjort. Synd bara att det blev dyrt. Har dålig ekonomi.
Hej Dagny! Vi försöker ger så bra priser vi kan, tråkigt om det blev ett större arbete hos dig för att få allt att funka. Önskar du delbetala så kontakta oss på kontoret så lägger vi upp en avbetalningsplan: 0660-309600. Ha en fin sommar!
Snabb service och åtgärd på akut problem
Tack för din recension av oss Katharina, vad bra att vi kunde hjälpa dig så snabbt =) Välkommen åter och ha en fortsatt fin sommar!
Bytte lamphållare och ute elutag - Bra. Måste själv ta kontakt och påpeka att rotavdrag inte var gjort. Skulle sättas in på bankkontot, är inte gjort än.
Hej och tack för recensionen! Vårt ROT-avdrag hos er behöver bli godkänt av Skatteverket först, och så snart det blivit godkänt så betalas de pengarna ut till ditt konto, bör ske inom 1-2v =) Välkommen åter!
Bra utfört arbete med återkoppling enligt vår önskan.
Vad fina ord, det är så viktigt med återkoppling så ni som kund känner er delaktiga i arbetet! Välkommen åter!
Snabb och bra service, lyhörd elektriker med öga för detaljer vi inte ens tänk på!
Exakt så vill vi att det ska vara för er som kund hos oss, tack för din recension =)
Först blev jag lite fundersam när han inte helt visste vad han skulle göra. Och han sa att han inte hade nån aning vad allt gick till, MEN det är förståeligt när man kommer till ett hus med en rörig elcentral. Då tappade jag först förtroendet men sen blev det bättre. Men han gjorde ett riktigt bra jobb och det blir intressant vill vintern när det börjar bli kallare. Tack så länge säger jag! /nöjd kund
Tack snälla för din recension av oss, vi önskar dig en fin sommar!
Jag hade beställt en montering av ett uttag till en takarmatur. Jag behövde inte vänta särskilt länge på arbetet skulle bli gjort. Resultatet blev riktigt bra. Jag kan rekommendera dom till andra kunder.
Vad glada vi blir av din recension av oss, välkommen åter och ha en fortsatt fin sommar!
Enkla att få tag på och att kommunicera med. Var snabba med att få jobbet gjort. Inget krångel.
Vilken bra recension, tack för ni är kund hos oss! Ha en härlig sommar!
Bra service ypperligt jobb jätte trevliga
Vad härligt att höra Thörner, välkommen åter till oss!