Väl bemötande och trevlig personal
Sjöstaden Bil Hyundai Eskilstuna
Sjöstaden Bil Hyundai Eskilstuna Öppettider : Måndag-Torsdag 09:00-18:00 Fredag 09:00-17:00 Lördag 11:00-15:00 Söndag STÄNGT Tel. 016-510 360 -Auktoriserad återförsäljare för Hyundai -Finansiering, avbetalning eller leasing -Vi tar inbyten och löser din restskuld -Erbjuder 12-36 mån PLUS garanti på våra beg bilar Kommer...
579 omdömen om Sjöstaden Bil Hyundai Eskilstuna
Sedan starten hos Reco 2018
Bra kundmottagande och flexibilitet med inbytesbil
Bra bilfirma! Rekommenderar verkligen
Köpte en begagnad BMW via nätet och en säljare utan provkörning och plockade upp bilen 3 månader senare. Bor i Stockholm och tog tåget. Blev hämtad vid stationen och vi avslutade affären på plats. Åkte vidare med bilen till sommarstället. Hur smidigt som helst. Flexibel säljare
Trevlig personal och bra hjälp
Jag köpte enbegagnad Hyundai Tucson 2023. Trevligt bemötande, de höll det som utlovades. Vad gäller bilens funktioner var (infotainmentsystemet) kunskapen inte så hög.
Inget att klaga på trevlig försäljare
Bra bemötande från säljaren. Hade tyvärr en liten reklamation men mycket bra återkoppling och de löste det snabbt och utan problem. Kommer att köpa bil där igen.
Bra service. Jag skulle vara framme efter öppettider. David som är säljare väntade och gick över sin tid.
Jag köpte v40 men det fattades en hatthylla ock dieselvärmaren fyckade inte men fick den åtgärdad och hatthyllan
Inte nöjd alls har problem från dag 1
Jag köpte en Hyundai i30 kombi på Sjöstaden bil.. Det var svårt att hitta seriösa återförsäljare av Hyundai i30 kombi med full nybilsgaranti. Tills slut kom jag i kontakt med Sjöstaden bil. Jag fick ett seriöst och gott bemötande. De var tillmötesgående och tog sig tid att svara på mina frågor. Bilen var fullservad med fullständigt nybilsgaranti . Snabb affär och jag är väldigt nöjd med min köpupplevelse och bil från Sjöstaden Bil Hyundai Eskilstuna ☺️🚙
En perfekt affär för mig, väldigt trevlig och tillmötesgående personal som tog väl hand om allt!
Det. Var positiv. Man fick bra hjälp. Så vvvi är nöjda.
Helt nöjd med bil och säljare, hittills
Jag fick ett vänligt, hjälpsamt, pålitligt och generöst erbjudande när jag köpte min senaste bil från denna bilhandlare. Jag rekommenderar dem varmt.
Fann motorhuv och framruta blästrad av små stenskott när jag åkte 30 mil för att kolla på bilen trots att jag fått svaret att bilen var i fint skick innan. Vi kom överens till sist och jag köpte bilen. Ingen bra känsla i kroppen pga upplevd oärlighet och hederlige-Harry-fasoner från säljaren.
Trevligt och proffsigt bemötande
Bilen väntade på mig när jag kom. Vi gjorde en smidig affär som jag är nöjd med.
Tacksam för den genomgång jag fick av Max när jag hämtade bilen. Det lilla extra som gör att jag gärna rekommenderar Sjöstaden. Tack!
Mycket trevlig personal som kändes personlig och såg en. Smidigt köp och jag och sambon ör så nöjda med vår bil
Bra bemötande. Förväntningarna var relativt höga och Sjöstadens Bil levde upp till det. Sammanfattningen av upplevelsen är god trots att jag missade alla stenskott p.g.s. att bilen stod ute i regnet och togs in i hallen med alla regndroppar som dolde alla stenskotten.
Trevlig säljare som var tillmötesgående och ärlig genom hela affären. Bilen vi köpte av håller måttet. Totalt sett så är vi nöjda.
Bra och ha göra med.Alldrig vart några problem.Alltid trevliga och David är en klippa
Enkelt, smidigt och snabbt. En väldigt positiv upplevelse att köpa bil hos Sjöstaden bil.
Bra respons och klara besked. Fick även hjälp när en givare började lysa. Så har inget att klaga över.
Helt ok. Vi fick vad vi kom överens om.Vi köpte en lätt begagnat transporter och lämnade en äldre bil i inbyte
Väldigt trevlig säljare. Verkligen nöjd med affären
Bra information om den bil bi var intresserade av. Leverans utan problem eller förseningar.
Vi på ART Smart Repair AB är jättenöjda med bilen som vi har köpt. Det var en ärlig och fin affär! Tack grabbar.
Trevlig och proffsig personal.
Väldigt bra bemötande. Trevlig och kunnig personal. Jag visste redan vilken bil vi ville ha och dom hjälpte oss tryggt genom hela processen. Kan starkt rekommendera detta företag. Vi kommer definitivt använda sjöstaden bil igen när det är dags att avyttra eller anskaffa fler fordon.
Alldeles utmärkt! Alltid trevligt bemötande och hjälpsam personal.
Aldrig trodde jag att det skulle vara så enkelt att köpa bil!!! När man känner sig välkomnad, när man får ta sin tid, när man vågar lita på vänlig och samarbetsvillig försäljare, ja....då köper man sin nya bil! Tack Filip Lundevall för att det blev så enkelt för en gammal tant att köpa bil! Så nöjd och glad!
Köp av berg bil. OK bemötande.
Trevlig försäljare.och snabb service
Bemötandet var trevligt och välkomnande. Jag köpte en Passat Alltrack som jag blev nöjd med.
Bra bemötande och stor kunskap vid bilköp
Mycket bra . Ärlig i hanteringen av kunden. De är redo att samarbeta och reparera fel inom garantitiden.
Bra bemötande och smidig hantering
Bra bemötande,däckskife och service.
Har aldrig varit där så kan inte göra en bedömning.
Det kändes bra och tillmötesgående personal. Dock lite oklart vid leverans av bilen när den skulle vara klar att hämtas! Men i det stora hela är jag mycket nöjd.
Väldigt trevligt bemötande! Bra och punktlig service.
Jag har inget alls att klaga på. Proffsiga höll vad de lovade och affären gick hur sidigt som helst. Även fast jag vid vintersäsong 6 månader senare och däckbyte att vinterdäcken som förra ägaren lämnat in till dem inte passade så löste de med helt nya däck skickade hem till min dörr. Det är service och gott kundbemötande!
Bra säljarr , smidig affär , rak och tydlig och kändes pålitlig
Bra bemötande. Trevlig personal. Köpte bil med inbyte, gick smidigt.
Jag har inte vart där, däremot har jag varit på sjöstaden bil i strängnäs och det var bra!
Nöjd med bilaffären. Kom med flyg norr ifrån och blev upphämtad av säljaren på tågstationen. Bilen motsvarade beskrivningen som säljaren gav per telefon.
Proffsiga och kundfokuserade, bilen stämde överens med annonsen