Marie M:
Trevligt, ödmjukt, ärligt och mycket omtänksamt kundbemötande. Känner mig trygg med Simling bil och den hjälp jag får av dem vilket betyder väldigt mycket för mig.
Anas S:
Mötandet var bra och personalen hjälpsamma.
Blev lite förbannad när bilen serverats utan vinterdäck som har inte informerat innan.
Annars köp processen gick smidigt.
Thore S:
Om Nyköpings bilmarknad
Köpte för en vecka sedaan en begagnad V 50 hos Nyköpings bilmarknad som jag hade hittat på nätet och blivit intresserad av.
Tog telefonkontakt med försäljare som visade sig vara mycket sympatisk och lyhörd för mina funderingar kring det ev. köpet.
Reste ganska långt för att fullfölja affären men kunde sedan, fullt nöjd och belåten, ratta bilen hemåt. Mycken tack, Teo för det fina ( och stressfria) bemötandet. Kan verkligen rekommendera Nyköpings bilmarknad!
Sundsvall 2020 09 11
Thore S
Välkommen till Bilpunkten. Här får du uppleva något nytt när du letar efter begagnad bil! Vi är specialiserade på nyare bilar men kan även sälja helt nya bilar till den som vill!
Morgan A:
Jag köpte en bil.
Jag blev bemött av en otroligt provsig och trevlig säljare.
Förväntningarna var bättre en vad jag kunde tänka mig .
Ett företag som jag kommer rekommendera till andra
Sokol M:
Köpte en Mercedes - Benz 220 hos Bilstaden Ab, En utomordentlig företag med bra bemötande och anpassade sig till mina behov av vad jag behöver för bil. Servicen är av det bästa kvalite och lätt att komma överens med.
Fredrik E:
Köpte en fin fin Skoda Fabia -16
Den hade endast en nyckel vid köptillfället pga att tidigare ägare ej lämnat in den.
Som utlovat så fick jag den i postlådan några veckor senare👍
RICHARD A:
Jag fick ett väldigt fint bemötande och trots jag köpte en av deras billigare bilar blev jag behandlad som om jag köpt en av deras finare. Den bil jag köpte hade en prissänkning av de själva och när jag frågade vad som hänt med den spruckna stötfångarhöljet bak sa han direkt att han kunde åtgärda den samt ett klonk i framvagnen. När jag hämtade bilen var den nybesiktad, tyst i framvagnen samt skadan var snyggt åtgärdad med snygg lack och väldigt liten nyansskillnad! De hade glömt lasta v-hjulen och verkstaden var stängd så jag blev erbjuden få de hemskickade. Att ha möjligheten köpa till upp till 3 års garanti av olika omfattningar känns också vettigt. Jag kommer definitivt titta hit när det blir dags för bilbyte igen!