SjöstadStäd

sjostadstad.se
  • Badge2025
4.8
Call 08-82 83 44 Share

Vi på SjöstadStäd erbjuder professionell och flexibel städhjälp för både privatpersoner och företag! Hos oss är det enkelt att få hjälp med allt från återkommande hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning till fönsterputs och trappstädning. Med vårt flexibla arbetssätt kan vi erbjuda städning på tider som passar dig, inklusive...

34 omdömen om SjöstadStäd

Matteus H
Wrote about SjöstadStäd

Supernöjda med städet. Innan första inbokade stödet gjorde vi en ordentlig genomgång och tog upp allt som var viktigast för oss. Iris som städade hemma hos oss var både noggrann och trevlig. 5/5. Har redan bokat in städ löpande.

Markus O

Eva B
Wrote about SjöstadStäd

Mycket bra städ. Nöjd bra schema

Mona R
Wrote about SjöstadStäd

Bemötande - Bra Tjänst Hemstäd 3 h - Bra Det jag ser som problem är språket - ej svensktalande - enbart spanska Vid ev fortsättning skulle jag vilja kunna informera om jag har särskilda önskemål.

Pia E
Wrote about SjöstadStäd

Fönstrena putsades och resultatet blev fint. Vänliga och proffsiga utförare.

Joakim H
Wrote about SjöstadStäd

Mycket trevligt bemött och snabb service.

Jerker V
Wrote about SjöstadStäd

Jag beställde fönstertvätt och fick ett konkurrenskraftigt pris, snabb återkoppling och fina fönster - rekommenderas!

Ambar A
Wrote about SjöstadStäd

Toppen bra städ, rekommenderar!

Agneta C
Wrote about SjöstadStäd

SjöstadStäd var noggranna och trevliga. Vi kommer fortsätta använda dem.

Inga B
Wrote about SjöstadStäd

Vänligt, professionellt och prisvärt.

Gerd M
Wrote about SjöstadStäd

Bra, noggrann och snabb städning

Restaurang Oummi
Wrote about SjöstadStäd

Är mycket nöjd med städningen samt snabb återkoppling när man behöver komma i kontakt med ansvarig

Evelina R
Wrote about SjöstadStäd

Tack för en bra städning! Min lgh blev mkt ren och fin. Lätt med bokning och kommunikation. Kommer absolut att boka igen 🙏🏻

Birgitta G
Wrote about SjöstadStäd

Mycket ordentlig städning. Bra bemötande. På grund av språksvårigheter fick jag inte veta att ena glasväggen i duschkabinen hade lossats och kunde ha fallit när jag skulle duscha. Men jag fick snabb hjälp när jag påtalade saken.

Lisa R
Wrote about SjöstadStäd

Iris är effektiv, professionell och behaglig och vi ser gärna att hon återkommer.

Eva M
Wrote about SjöstadStäd

Bra utförande. Lyssnat in kundens önskemål. Proffsigt arbete.

Victoria C
Wrote about SjöstadStäd

Perfekt städning och super trevlig personal! 👌🏽

Raphael I
Wrote about SjöstadStäd

Mycket bra upplevelse från kontakt till att städningen blivit utfört! Ger SjöstadStäd 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐

Robert T
Wrote about SjöstadStäd

Ledningen för SjöstadStäd är lätt att kommunicera med. Snabba besked och trevligt bemötande. Hade vår första städning den 9 oktober. Iris som gjorde jobbet visade sig vara kunnig, självgående och en mycket sympatisk person. När hon var klar glänste vårt hem som aldrig förr. Vi är mycket nöjda med insatsen och kommer att bli en "stammis" hos SjöstadStäd! Robert Tamm

Ingeborg M
Wrote about SjöstadStäd

Jättebra och noggrann städning!

Gerd M
Wrote about SjöstadStäd

Iris var effektiv och duktig. Vill gärna fortsätta med henne var 6:e vecka. Föreslår ons 15/10 eller tor 16/10. Ann-Marie Haglund och jag kan gärna ta samma dag. Om det inte går tar jag gärna ons och Ann-Marie tor.

Anne-marie H
Wrote about SjöstadStäd

En hemstädning som utfördes till full belåtenhet!

Fredrika R
Wrote about SjöstadStäd

Blev otroligt nöjd med storstädningen jag beställde. SjöstadStäd var snabba, flexibla och det blev väldigt rent hemma hos mig. Rekommenderar starkt och kommer definitivt använda mig av dem i framtiden igen.

Bo Stockholm Nacka
Wrote about SjöstadStäd

Duktiga, snabba och trevliga. Kommer anlita igen och rekommendera till mina nära

Lennart S
Wrote about SjöstadStäd

Snabba, trevliga och bra utfört.

Antikbud I Norden Ab
Wrote about SjöstadStäd

De har gjort ett utmärkt jobb utan anmärkning när de hjälpt oss på flera flyttar. Väldigt noga och kontakten samt bokning gick super smidigt. Rekommenderar starkt!

Marcus K
Wrote about SjöstadStäd

Proffsigt bemötande, otroligt bra service som levde upp till mina förväntningar och super rent blev det.

Michael C
Wrote about SjöstadStäd

Felfritt, toppen utfört arbete och supertrevlig personal!

Poul H
Wrote about SjöstadStäd

Det var lätt att boka och vi är väldigt nöjda med städningen. Vi rekommenderar SjöstadStäd till alla vi känner.

Anne U
Wrote about SjöstadStäd

Ttevliga mänmiskor och noggrann städning

Ozan Y
Wrote about SjöstadStäd

Fantastisk service från början till slut! Punktliga, noggranna och extremt professionella – vårt hem har aldrig varit så rent. Rekommenderas varmt!

Amber A
Wrote about SjöstadStäd

Jag är otroligt nöjd med städhjälpen vi fick! Allt blev skinande rent, och det märktes verkligen att stor omsorg lades vid varje detalj, från golv till lister. Kommunikationen var smidig, de kom i tid och var både trevliga och effektiva. Det var en fröjd att komma hem till ett så välstädat hem. Rekommenderas varmt till alla som vill ha ett professionellt och pålitligt städteam!

Björn B
Wrote about SjöstadStäd

Trevligt bemötande och resultat. Men inte så mycket personlig kontakt. Väldigt stressad :)

Claudio P
Wrote about SjöstadStäd

Mycket bra upplevelse, alltid tillgängliga, trevliga och professionella. Snabba på att svara och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt.