SjöstadStäd

SjöstadStäd

sjostadstad.se
  • Badge2025

Vi på SjöstadStäd erbjuder professionell och flexibel städhjälp för både privatpersoner och företag! Hos oss är det enkelt att få hjälp med allt från återkommande hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning till fönsterputs och trappstädning. Med vårt flexibla arbetssätt kan vi erbjuda städning på tider som passar dig, inklusive...

33 omdömen om SjöstadStäd

Markus O

Eva B
Skrev om SjöstadStäd

Mycket bra städ. Nöjd bra schema

Mona R
Skrev om SjöstadStäd

Bemötande - Bra Tjänst Hemstäd 3 h - Bra Det jag ser som problem är språket - ej svensktalande - enbart spanska Vid ev fortsättning skulle jag vilja kunna informera om jag har särskilda önskemål.

Pia E
Skrev om SjöstadStäd

Fönstrena putsades och resultatet blev fint. Vänliga och proffsiga utförare.

Joakim H
Skrev om SjöstadStäd

Mycket trevligt bemött och snabb service.

Jerker V
Skrev om SjöstadStäd

Jag beställde fönstertvätt och fick ett konkurrenskraftigt pris, snabb återkoppling och fina fönster - rekommenderas!

Ambar A
Skrev om SjöstadStäd

Toppen bra städ, rekommenderar!

Agneta C
Skrev om SjöstadStäd

SjöstadStäd var noggranna och trevliga. Vi kommer fortsätta använda dem.

Inga B
Skrev om SjöstadStäd

Vänligt, professionellt och prisvärt.

Gerd M
Skrev om SjöstadStäd

Bra, noggrann och snabb städning

Restaurang Oummi
Skrev om SjöstadStäd

Är mycket nöjd med städningen samt snabb återkoppling när man behöver komma i kontakt med ansvarig

Evelina R
Skrev om SjöstadStäd

Tack för en bra städning! Min lgh blev mkt ren och fin. Lätt med bokning och kommunikation. Kommer absolut att boka igen 🙏🏻

Birgitta G
Skrev om SjöstadStäd

Mycket ordentlig städning. Bra bemötande. På grund av språksvårigheter fick jag inte veta att ena glasväggen i duschkabinen hade lossats och kunde ha fallit när jag skulle duscha. Men jag fick snabb hjälp när jag påtalade saken.

Lisa R
Skrev om SjöstadStäd

Iris är effektiv, professionell och behaglig och vi ser gärna att hon återkommer.

Eva M
Skrev om SjöstadStäd

Bra utförande. Lyssnat in kundens önskemål. Proffsigt arbete.

Victoria C
Skrev om SjöstadStäd

Perfekt städning och super trevlig personal! 👌🏽

Raphael I
Skrev om SjöstadStäd

Mycket bra upplevelse från kontakt till att städningen blivit utfört! Ger SjöstadStäd 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐

Robert T
Skrev om SjöstadStäd

Ledningen för SjöstadStäd är lätt att kommunicera med. Snabba besked och trevligt bemötande. Hade vår första städning den 9 oktober. Iris som gjorde jobbet visade sig vara kunnig, självgående och en mycket sympatisk person. När hon var klar glänste vårt hem som aldrig förr. Vi är mycket nöjda med insatsen och kommer att bli en "stammis" hos SjöstadStäd! Robert Tamm

Ingeborg M
Skrev om SjöstadStäd

Jättebra och noggrann städning!

Gerd M
Skrev om SjöstadStäd

Iris var effektiv och duktig. Vill gärna fortsätta med henne var 6:e vecka. Föreslår ons 15/10 eller tor 16/10. Ann-Marie Haglund och jag kan gärna ta samma dag. Om det inte går tar jag gärna ons och Ann-Marie tor.

Anne-marie H
Skrev om SjöstadStäd

En hemstädning som utfördes till full belåtenhet!

Fredrika R
Skrev om SjöstadStäd

Blev otroligt nöjd med storstädningen jag beställde. SjöstadStäd var snabba, flexibla och det blev väldigt rent hemma hos mig. Rekommenderar starkt och kommer definitivt använda mig av dem i framtiden igen.

Bo Stockholm Nacka
Skrev om SjöstadStäd

Duktiga, snabba och trevliga. Kommer anlita igen och rekommendera till mina nära

Lennart S
Skrev om SjöstadStäd

Snabba, trevliga och bra utfört.

Antikbud I Norden Ab

De har gjort ett utmärkt jobb utan anmärkning när de hjälpt oss på flera flyttar. Väldigt noga och kontakten samt bokning gick super smidigt. Rekommenderar starkt!

Marcus K
Skrev om SjöstadStäd

Proffsigt bemötande, otroligt bra service som levde upp till mina förväntningar och super rent blev det.

Michael C
Skrev om SjöstadStäd

Felfritt, toppen utfört arbete och supertrevlig personal!

Poul H
Skrev om SjöstadStäd

Det var lätt att boka och vi är väldigt nöjda med städningen. Vi rekommenderar SjöstadStäd till alla vi känner.

Anne U
Skrev om SjöstadStäd

Ttevliga mänmiskor och noggrann städning

Ozan Y
Skrev om SjöstadStäd

Fantastisk service från början till slut! Punktliga, noggranna och extremt professionella – vårt hem har aldrig varit så rent. Rekommenderas varmt!

Amber A
Skrev om SjöstadStäd

Jag är otroligt nöjd med städhjälpen vi fick! Allt blev skinande rent, och det märktes verkligen att stor omsorg lades vid varje detalj, från golv till lister. Kommunikationen var smidig, de kom i tid och var både trevliga och effektiva. Det var en fröjd att komma hem till ett så välstädat hem. Rekommenderas varmt till alla som vill ha ett professionellt och pålitligt städteam!

Björn B
Skrev om SjöstadStäd

Trevligt bemötande och resultat. Men inte så mycket personlig kontakt. Väldigt stressad :)

Claudio P
Skrev om SjöstadStäd

Mycket bra upplevelse, alltid tillgängliga, trevliga och professionella. Snabba på att svara och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt.