Vi fick ytlig kontakt då vi såg på ett hus som vi inte gick vidare med. När vi blev spekulanter på det hus vi sedan köpte så blev vi mycket väl bemötta.
Erik Wärme
Erik Wärme är mäklare på SkandiaMäklarna Höglandet
.Erik Wärme har varit registrerad mäklare sedan 2008-01. Erik Wärme har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-11 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Erik Wärme har haft 30 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-11 - 2026-06
48 omdömen om Erik Wärme
Jag har fått ett oerhört gott bemötande och intresse av Erik som mäklare. Hela processen har känts stabil och professionell. Det har varit smidigt och flexibelt att hitta lösningar för tider och annat praktiskt. Jag upplever det positivt att både jag som säljare och köparen är nöjda med affären.
Seriös och professionell mäklare som tog sig tid och lyssnade in oss som säljare. Försäljningen gick snabbt och smidigt från början till slut.
Tack Sandra:) Det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Tack för ert förtroende och stort lycka till framöver!
Smidigt försäljning, proffsigt. Vet vad som säljer och hur man säljer.
Tack Henrik, roligt att höra att ni är nöjda. Då ska jag nu bara hjälpa er med att hitta sommarstugan:)
Lugn, social och väldigt samarbetsvillig mäklare som förmedlar hus på ett väldigt bra sätt.
Trevlig positivt bemötande. Kan varmt rekommendera honom
Erik Wärme har god lokalkännedom om marknaden i området. Vi hade ett mycket gott samarbete, fick god återkoppling och hela processen var smidig. Försäljningen landade i det förväntade slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Erik!
Allt gick smidigt och bra förklarat med avtal.
Erik Wärme är en mäklare i högsta rang. För mig hade de inte gått att hitta mitt drömhus om de inte vore för Erik. Jag lever ett hektiskt liv, långa timmar och dåligt minne. Erik har utan att vara tjatig skickat bostadstips till oss, hållt koll åt oss, uppdaterat oss, länge. För han har genuint brytt sig om vad vi söker. Vi har på riktigt känt 100% genuinitet att han VERKLIGEN ville hitta vårat perfekta hus. Och det gjorde han. I denna affär fick vi inte bara en privat visning, utan två. På hans obekväma arbetstider. Försäljningen sköttes klockrent, från start till slut. Erik, 5/5 mäklare
Trevligt bemötande och serviceinriktad. Svarade snabbt på frågor och funderingar. Trevligt och lätt att ha och göra med.