Vi är väldigt nöjda med Erik Wärme som mäklare och kan inte komma på något som han kunde gjort bättre vid vår försäljning.
Erik Wärme
Erik Wärme är mäklare på SkandiaMäklarna Höglandet
.Erik Wärme har varit registrerad mäklare sedan 2008-01. Erik Wärme har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-10 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.9. Erik Wärme har haft 37 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
233 omdömen om Erik Wärme
Stark rekommendation. Alltid tillgänglig, proffesionellt bemötande och enkel att prata med.
Jag är mycket nöjd med Eriks arbete. Han var professionell, engagerad och mycket lätt att kommunicera med under hela försäljningsprocessen. Han höll oss kontinuerligt informerade, svarade snabbt på våra frågor och gjorde allt för att försäljningen skulle gå så smidigt som möjligt. Tack vare hans erfarenhet och engagemang kände vi oss trygga genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Erik till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Tack för ett utmärkt arbete.
Erik är bra på att sälja hus .
Inbjudande, snabb, trevlig och väldigt väldigt hjälpande. Bra trygghet för mig och min sambo när vi skulle köpa vårat första hus. Inga frågor var för dumma och alltid bra och hjälpsamma svar. Rekommenderar starkt.
Den bästa mäklaren i stannande har ingen konkurrens alltid trevlig och korrekt mvh Marianne och Christer
Engagerad och mån om att vi som kunder blir nöjda, både som säljare och köpare.
Erik är en mycket tillmötesgående mäklare, som ser till att både säljare och köpare blir mycket nöjda . Lätt att alltid få kontakt med och svarar alltid på frågor som man har
Stort tack för ditt fina omdöme:) Det värmer verkligen att läsa. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga och väl omhändertagna genom hela affären, så det betyder mycket att du upplevt det så. Jag önskar dig allt gott framöver och hoppas att du kommer att trivas riktigt bra i Björköby.
Toppen. Alltid trevligt bemötande. Allt har fungerat perfekt.
Tack Janne:) Du är allltid välkommen till mitt kontor när du har vägarna förbi. Tack för ett gott samarbete och att jag fick förtroendet att hjälpa dig med försäljningen av din fina fastighet.
Erik Wärme är en mäklare med stor omsorg till som då mej köparens önskemål och tankar runt objektet. Mycket tillmötesgående och oerhört professionell. Starka rekommendationer.
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Mycket trevlig mäklare på alla sätt,men jag skulle dock som förstagångsköpare av bostadsrätt velat ha informationen om kontantköp innan vi möttes för kontraktskrivning så jag hade kunnat sätta mig in i det.
Vår mäklare Erik Wärme var professionell och kunnig. Vi fick hela tiden återkoppling och sedan ett snabbt avslut. Var mycket nöjd med försäljningspriset.
Toppen! Erik sålde mitt hus på kort tid till ett bra pris, är jättenöjd!
Bra service och ett tryggt val!
Engagerad mäklare. Visade mig ett boende som ej kommit ut på marknaden än. Mycket trevligt bemötande.