Trevlig, enkelt fixat, tack så mycket!
Skandinavisk Elinstallation AB
35 omdömen om Skandinavisk Elinstallation AB
Sedan starten hos Reco 2023
Bemötandet var positivt och tjänstvilligt. Genomförandet gick snabbt. Jag är nöjd. Om jag skulle få ytterligare behov av elektriker skulle jag vända mig till detta företag igen.
Vi har använd dem två gånger för att installera Plejddimmers i vår lägenhet. De har varit väldigt duktiga och trevliga båda gångerna. Senaste gången lyckades de hitta och åtgärda fel som elektrikerna gjort när huset byggdes.
God service, kunnig och extremt punklig.
Snabb och proffsiga! Fick hjälp på en vecka!
Bra service och jättebra installation.
Skräpade ner, var långsamma, slarviga och dyra.
Vänligt bemött. Proffsigt arbete. Bänkbelysning en i köket blev verkligen till belåtenhet.
Trevliga, duktiga killar, de såg inga hinder allt var möjligt+att de två som var hos mig hade en vänlig ton mot varandra vilket gav en fin stämning. Vänligen Susanne Syversen/Stora Torget3, Sigtuna
Fick snabb tid och trevligt bemötande och bra utfört jobb! Dock frågade jag två gånger via sms om vad det skulle kosta ungefär, men de bara ignorerade mig, vilket gör att det känns mindre tryggt och inte transparent. När jag sen hade frågor om fakturan på mejl så svarade de inte heller.
Hej Annika. Vi svarade på dig igår angående fakturan. Man utgår från kontoret kl 07 och åker till kund, så vi ger ett estimat på när vi är framme, i detta fall mellan 07.30 - 08 beroende på trafiken. Du frågade mig hur detta kunde bli 4 timmar. vi var klara strax innan kl 09 och åkte ut från kontret kl 07. Så 07-08 och 08-09, det är två timmar. Sen var vi 2 gubbar. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
Hej Rolf Tack så jättemycket för dom fina orden :) Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Bra, proffsigt bemötande av två personer. Serviceinriktade och hjälpsamma. Snyggt resultat, som fungerar alltjämt.
Hej Sven-Erik Tack för dom fina orden, Allt gott! Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Mycket bra arbete och trevligt bemötande. 👍
Hej Monica Tack för dom fina orden. Allt gott Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Kunnig-punktlig- proffsig och trevlig !!
Hej Eva Vi har ju världens bästa kund!! Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Proffsigt ,fick bra tips på annat än beställningen Orkar inte skriva mer
Hej Ing-Britt. Tack så mycket! Allt gott. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Vi på Platinia AB är mer än nöjda med vår underleverantör Skandinaviska Elinstallation AB. De har fått flera uppdrag av oss som bland annat en av Sveriges dyraste villor med total yta på 1,300m2 där Skandinaviska Elinstallation AB utförde all el arbeten från grund till färdig installation och driftsättning av alla system med högsta finish och kvalitet. Fler samarbete är på gång med Skandinaviska Elinstallation AB och jag vill även lyfta George i detta, en riktig professionell elektriker som är super lätt att göra med!
Hej Johannes. Vi kommer fortsatt att samarbeta med er, då ni är en väldigt bra huvudentreprenör och lätta ha att göra med. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Gjorde jobbet, men lyckades utlösa husets jordfelsbrytare, vilket ledde till viss uppståndelse i min BRF. Kanske lite slarvigt jobbat?
Hej kenneth. Tråkigt att din huvudsäkring utlöstes. Men vad jag minns så förklarade jag detta för dig om att ledaren inte satt fastskruvad och att den lossna när vi tog ut din gamla dimmer. Slarvigt? JA, men det borde väl elektrikern som installerade dimmern anklagas för?
Den bästa el installatör jag träffat på. Väldigt duktig samt effektivitet i sitt arbete. Har anlitat de flera ggr och alltid levererat topp jobb Kan starkt rekommendera Skandinavisk Elinstallation.
Hej Milad Tack så jättemycket för dom fina orden. Självklart kommer vi att hjälpa er framöver :) Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Snabbt, serviceinriktat och professionellt arbete!
Hej Anna. Tack så jättemycket för dom fina orden. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Bra service och trevliga killar!
Hej Sandra. Tack så jättemycket, allt gott! Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Sympatisk och kunnig personal, som arbetade effektivt och kunde besvara mina frågor kring el. Rekommenderas varmt! Jag kommer att använda deras tjänster igen.
Hej Eva. Tack för dom fina orden, och självklart kommer vi hjälpa er igen. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Super duktiga installatörer snabba och effektiva.
Hej Johan. Tack så jättemycket, det blev hur snyggt som helst. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Trevligt bemötande av duktiga killar
Hej Rolf. Tack så mycket! Allt gott. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Väldigt nöjd med företagets tjänster - skulle rekommendera utan tvekan. Tack!
Tack så mycket Philippe, allt gott! Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Vi fick super bra service - snabb och professionellt bara +++++ :) tusen tack igen!
Tack så mycket Madelene, vi gör alltid vårt bästa för att få kunderna nöjda! Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
De löste en uppgift men demande bara till hälften
Hej Håkan. Vad var det vi bara lyckades åstadkomma till hälften? Skulle jättegärna vilja veta så att vi kan göra det bättre ifrån oss nästa gång. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Senast George var hos mig var 22 01 03. Bra bemötande. Byte av belysning ovan diskbänk, uppsättning av armatur,mm. Jag ger högsta betyg. Hälsningar Anna
Hej Anna. Tack så jättemycket för dom fina orden. Allt gott Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
George är trevlig, professionell, lätt att nå och snabb på att svara.
Hej Michael Härligt att det görs professionellt, det är ett måste. :) Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Mycket trevligt bemötande och arbetet utfördes över förväntan. Ny taklampa med dimmer i vardagsrum…… beställt. Fick även hjälp med att åtgärda dimmer till lampan i kök + nya glödlampor……detta var ej beställt. 👍👍👍
Hej Birgitta. Tack så mycket för dom fina orden. Vårat motto är att alltid göra kunden nöjd, är inte en del av jobbet beställt och skall göras så gör vi det ändå direkt. Ha det bäst. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Hej, tyvärr har jag inte en aning om VILKEN/VILKA installationer som Skandinavisk Elinstallation AB anser att de gjort åt mig. Jag bor i en hyresrätt. ALLA elinstallationer beställs och betalas följaktligen via min hyresvärd. Återkom gärna med en utförlig förklaring till varför JAG valts ut! Ha d!! //Kjell Kings
Hej Kjell Vi var hemma hos er och monterade en takfläkt. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Elarbeten vid renovering av kök inklusive ny takbelysning.
Hej Anneli Lägenheten var hur tjusig som helst, slutresultatet blev hur fint som helst. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
George, the electrician, is very professional, Works by the book and does a high standard job. He was always on timeand open for changes that were requested by us in the middle of the work.
Hello Firas. Thank you so much, that makes me very happy to hear. Best regards Skandinavisk Elinstallation AB
Hej Ni var mycket hjälpsamma Jag fick totalt strömavbrott 2 gånger när jag varit borta/ semester och ni åtgärdade gång två utan kostnad!!! Tusen tack! BirgittaLindberg
Hej Birgitta. Självklart ska vi hjälpa er tills problemet är.ä löst. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Jag anlitade Georg för att installera en Sarfatti lampa. Är supernöjd med både installation och service. Georg är supertrevlig och hann även med att fixa dimrar som inte fungerade. Kommer anlita Gerorh framöver till alla el installationer. Mvh Agneta
Hej Agneta. Sarfatti lampan var hur fin som helst, mycket bra val. Tack så mycket för dom fina orden och självklart kommer vi vara tillgängliga för arbete hos er framöver också. Med vänlig hälsning Skandinavisk Elinstallation AB
Mycket professionellt utfört arbete.
Tack så mycket Marie, det uppskattas att höra. :)